Možeš i u ovu novu seriju, 1001 revizor - i tu ima konjaMiš mekinjaš wrote:nellington wrote:
Raščupana hvali cijelu ergelu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
šta ću kad sam dobila ulogu...![]()
![]()
Imate li vi PPt prezentaciju o svojim seksualnim partnerima?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- nellington
#51 Re: Imate li vi PPt prezentaciju o svojim seksualnim partnerima?
- kmirsad
#52 Re: Imate li vi PPt prezentaciju o svojim seksualnim partnerima?
- nellington
#53 Re: Imate li vi PPt prezentaciju o svojim seksualnim partnerima?
Ja se sjećam da si prvo bio Kmirsanda, tip kojeg smo ubili, pa si se vratio kao duh, a onda je došao HAVANA i rekao da on hoće da jaše konjakmirsad wrote:Ako se dobro sječam Nele, ja sam u onoj tvojoj seriji, na kastingu dobio ulogu konja...
![]()
![]()
- 2407
#54 Re: Imate li vi PPt prezentaciju o svojim seksualnim partnerima?
Ma znam, zekim se maloMiš mekinjaš wrote:2407 wrote:
Svaki cigo svog konja hvali![]()
![]()
ma jok, ima i nebitnih, pa čak i onih koji su bili čiste 0, ali eto, da bi znao kakva je 10-ka, morala sam i 0 probati.....![]()
- nellington
#55 Re: Imate li vi PPt prezentaciju o svojim seksualnim partnerima?
Vječna dilema:2407 wrote:Ma znam, zekim se maloMiš mekinjaš wrote:2407 wrote:
![]()
ma jok, ima i nebitnih, pa čak i onih koji su bili čiste 0, ali eto, da bi znao kakva je 10-ka, morala sam i 0 probati.....![]()
Ali ima i drugacijih primjera... npr. moj rodjak u zivotu imao samo jednu zenu i njemu je ona cista 10-ka
ili
- kmirsad
#56 Re: Imate li vi PPt prezentaciju o svojim seksualnim partnerima?
Pojavni oblici duhova su veoma raznolici... ja sam se tada osječao konjem i fertik...
a o Havaninim fantazijama ne bih da raspravljam... i ja bi volio dobiti milion na lotu... al' neeeeeemaaaa...

a o Havaninim fantazijama ne bih da raspravljam... i ja bi volio dobiti milion na lotu... al' neeeeeemaaaa...
- burek_in_space
- nellington
#58 Re: Imate li vi PPt prezentaciju o svojim seksualnim partnerima?
Zdravko Čolić i Miroslav Ilić su stari drugoviZdravko Cholic wrote:2.

- Mis mekinjas
#59 Re: Imate li vi PPt prezentaciju o svojim seksualnim partnerima?
Pa i to je u redu, kako bi znao....skoro je neko pisao, kako neki par, zajedno su, a prije i poslije nisu imali nikog zna šta je dobro..... Čuj, njima je najbolje, ne znaju za drukčije...., kad saznaju onda krenu problemi, nedoumice, i tako....2407 wrote:Ma znam, zekim se maloMiš mekinjaš wrote:2407 wrote:
![]()
Ali ima i drugacijih primjera... npr. moj rodjak u zivotu imao samo jednu zenu i njemu je ona cista 10-ka
najgora je stvar, nakon 10-ke, odlučiti se za probu, kako biti spreman, ako se desi 9-ka, može biti i 100-ka, ali šta ako ne bude...
- kmirsad
#60 Re: Imate li vi PPt prezentaciju o svojim seksualnim partnerima?
Odoh ja s teme... u zalazak sunca... galopomZdravko Cholic wrote:2.
- Mis mekinjas
#61 Re: Imate li vi PPt prezentaciju o svojim seksualnim partnerima?
a ko su im ova druga dva Moderatora ta trane?nellington wrote:Zdravko Čolić i Miroslav Ilić su stari drugoviZdravko Cholic wrote:2.
- nellington
#62 Re: Imate li vi PPt prezentaciju o svojim seksualnim partnerima?
Ovaj kod Ilića je Šutanovac, ministar odbrane Srbije (inače Ilićev kum). Ovog prvog ja ne znaju.
- burek_in_space
#63 Re: Imate li vi PPt prezentaciju o svojim seksualnim partnerima?
Nije kum, nego zet.nellington wrote:Ovaj kod Ilića je Šutanovac, ministar odbrane Srbije (inače Ilićev kum). Ovog prvog ja ne znaju.
I ovdje stanite sa off-om, jer necu vishe tolerisati.
- nellington
#64 Re: Imate li vi PPt prezentaciju o svojim seksualnim partnerima?
Kum, zet, na isto ti dođe. Uglavnom, kad se spomenu ova prezentacija, bila je nekad davno i priča o djevojci koja je pisala blog na "Oxbridgeu" (pogađajte je li u pitanju Oxford ili Cambridge) slične tematike:Zdravko Cholic wrote:Nije kum, nego zet.nellington wrote:Ovaj kod Ilića je Šutanovac, ministar odbrane Srbije (inače Ilićev kum). Ovog prvog ja ne znaju.![]()
I ovdje stanite sa off-om, jer necu vishe tolerisati.
http://oxbridgesex.blogspot.com/
- 2407
#65 Re: Imate li vi PPt prezentaciju o svojim seksualnim partnerima?
To sam potvrdjuje onu tezu da je sreca u spoznaji a ne u cinjenicama. Ne znam vala, teska tema...Miš mekinjaš wrote: Pa i to je u redu, kako bi znao....skoro je neko pisao, kako neki par, zajedno su, a prije i poslije nisu imali nikog zna šta je dobro..... Čuj, njima je najbolje, ne znaju za drukčije...., kad saznaju onda krenu problemi, nedoumice, i tako....
najgora je stvar, nakon 10-ke, odlučiti se za probu, kako biti spreman, ako se desi 9-ka, može biti i 100-ka, ali šta ako ne bude...
- Mis mekinjas
#66 Re: Imate li vi PPt prezentaciju o svojim seksualnim partnerima?
Ma kako god, ALI JA NE BIH DALA SVOJ ŽIVOT ZA PRVI SEX....2407 wrote:To sam potvrdjuje onu tezu da je sreca u spoznaji a ne u cinjenicama. Ne znam vala, teska tema...Miš mekinjaš wrote: Pa i to je u redu, kako bi znao....skoro je neko pisao, kako neki par, zajedno su, a prije i poslije nisu imali nikog zna šta je dobro..... Čuj, njima je najbolje, ne znaju za drukčije...., kad saznaju onda krenu problemi, nedoumice, i tako....
- 2407
#67 Re: Imate li vi PPt prezentaciju o svojim seksualnim partnerima?
Ma vala ne znam sta bih ti rekao, toliko stvari i puteva zivotnih ima da ne mogu tvrditi nista kao sigurnoMiš mekinjaš wrote: Ma kako god, ALI JA NE BIH DALA SVOJ ŽIVOT ZA PRVI SEX....![]()
![]()
- ultima_palabra
#68 Re: Imate li vi PPt prezentaciju o svojim seksualnim partnerima?
Then you'll be a mile away, and you'll have his boots2407 wrote:Ma vala ne znam sta bih ti rekao, toliko stvari i puteva zivotnih ima da ne mogu tvrditi nista kao sigurnoMiš mekinjaš wrote: Ma kako god, ALI JA NE BIH DALA SVOJ ŽIVOT ZA PRVI SEX....![]()
![]()
Svako svoju viziju i srecu ima, svoj zivot ima i neka ga zivi kako on hoce i kako misli da bi trebao, sve dok ne zadire i ne remeti tudje
Znam da je ovo najapstraktniji odgovor ali ne volim suditi tudje zivote, jedan od najboljih citata mi je: "Don't judge a person until you've walked a mile in his boots!"