Izvoli http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... start=1200romanovero wrote: to mozemo diskutirati na Arsenalovom pdf(ako postoji) ,i meni ga je puna kapa vjeruj mi(trophywise) ali ublehas-sorry to nije sinonim za Arsena
Treneri najveći ublehaš
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- burek_in_space
#51 Re: Treneri najveći ublehaš
- felipe kajetano
-
radostan dan
#53 Re: Treneri najveći ublehaš
.
Last edited by radostan dan on 21/10/2011 15:59, edited 1 time in total.
- Djokej
#54 Re: Treneri najveći ublehaš
Berti Vogts
Carlos Dunga
Carlos Dunga
-
extraordinary
#55 Re: Treneri najveći ublehaš
Rafa Benitez. Juande Ramos. Arsene Wenger. Carlos Queiroz. Armin Veh. Ali ima jedan tata, najveći ublehaš od svih. Koeman, mislim Erwin, a možda je i Ronald. Onaj što je došao u Valenciu kad su najavljivali da će sa njim krenuti u pohod na titulu prvaka i skinuti Real i Barcu, pa na kraju jedva opstali, a frajer se posvađao sa 90% ekipe, odstranio legende kluba- Angula, Baraju, Canizaresa... Divljak.
Onda, Sam Allardyce mora biti tu negdje. Izjava, I'm more suited to lead club like Inter Milan or Real Madrid than Bolton or Blackburn
Harry Redknapp sa svojim prognozama da će Engleska biti svjetski prvak, kad je napisao u onoj svojoj kolumni poslije pobjede nad Hrvatskom u zadnjim kvalifikacijama: Nisam nikad bio sigurniji u dobitak na kladionici nego jučer, kad sam požurio u kladionicu da uplatim pare na to da će Engleska biti svjetski prvak.
Onda, Sam Allardyce mora biti tu negdje. Izjava, I'm more suited to lead club like Inter Milan or Real Madrid than Bolton or Blackburn
Harry Redknapp sa svojim prognozama da će Engleska biti svjetski prvak, kad je napisao u onoj svojoj kolumni poslije pobjede nad Hrvatskom u zadnjim kvalifikacijama: Nisam nikad bio sigurniji u dobitak na kladionici nego jučer, kad sam požurio u kladionicu da uplatim pare na to da će Engleska biti svjetski prvak.
- Topla voda
#56 Re: Treneri najveći ublehaš
john toshack 
- mrtva kokoš
#57 Re: Treneri najveći ublehaš
wenger definitivno!!
-
extraordinary
#58 Re: Treneri najveći ublehaš
Braco se može porediti sa najvećim genijalcima stoljeća prema svojim izjavama 
Ona antologijska da nije Suljiću mog'o kuću poznat( Bio sam ti ja Suljiću, nisam mog'o kuću poznati, svaka vam ista ), ona famozna ,, Igrač koji ne puca nikad ne može postići gol'', ona izjava da ne bi vodio ni Real, Barcelonu, Inter, Milan, Chelsea ni nikog, nego samo Vrbanjušu, ono Eka povedi onu našu ( naprave krug oko njeg, pjevaju ovdje niko nije normalan a on u sredini urla i skače ), ona izjava da je on napravio Džeku igračem ( ja sam njega na bajramskim turnirima promovisao ) ... kad ovako malo razmislim, Mourinha bi stid bilo ovakvih hvalospjeva na svoj račun
Ona antologijska da nije Suljiću mog'o kuću poznat( Bio sam ti ja Suljiću, nisam mog'o kuću poznati, svaka vam ista ), ona famozna ,, Igrač koji ne puca nikad ne može postići gol'', ona izjava da ne bi vodio ni Real, Barcelonu, Inter, Milan, Chelsea ni nikog, nego samo Vrbanjušu, ono Eka povedi onu našu ( naprave krug oko njeg, pjevaju ovdje niko nije normalan a on u sredini urla i skače ), ona izjava da je on napravio Džeku igračem ( ja sam njega na bajramskim turnirima promovisao ) ... kad ovako malo razmislim, Mourinha bi stid bilo ovakvih hvalospjeva na svoj račun