incognito 15km ulaz /gostuje kemal hasic, pa ko voli /
kogo, rezervacija 50 km, bude svasta nesto
U The Basementu je 110km rezervacija sa večerom i šampanjcem, a bez rezervacije i večere ulaz je 10km (uz konzumaciju).lara b. wrote:e da se vratimo na temu![]()
za diskoteku u Basementu cujem gostuju zvijezde hayata i kosta oko 150km po osobi![]()
za kafe Pravda...bit ce dj maha i kosta oko 100 km![]()
u operi i mashu ne znam ko ima, ali tamo uvijek bude ok
Jesu li tapacirana vrata na spavacim sobama?Magarece_godine wrote:150 km odavde, vikendica sa dnevnom i dvije spavace ... Drug, ja i njih dvije ... Petak, subota i nedjelja nazad kuci ...![]()
![]()
Jos samo sedam dana ....
Nisu, al se mogu zamandalitEntropio wrote:Jesu li tapacirana vrata na spavacim sobama?Magarece_godine wrote:150 km odavde, vikendica sa dnevnom i dvije spavace ... Drug, ja i njih dvije ... Petak, subota i nedjelja nazad kuci ...![]()
![]()
Jos samo sedam dana ....
joj zavidim ti, na vikendiciMagarece_godine wrote:Nisu, al se mogu zamandalitEntropio wrote:Jesu li tapacirana vrata na spavacim sobama?Magarece_godine wrote:150 km odavde, vikendica sa dnevnom i dvije spavace ... Drug, ja i njih dvije ... Petak, subota i nedjelja nazad kuci ...![]()
![]()
Jos samo sedam dana ....
Isprobano vise puta u istom sastavu
![]()
Jos imamo i pec u koju mozemo nalozit vatru, pa stavit krompira u pec i zalozit sa domacim kajmakomMaaa jooooj kad ce NG
Ja na krompirima i kajmakuSplinter wrote:joj zavidim ti, na vikendici