Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
plain vanilla wrote:
znam koja je ulica, pokraj stadiona ide, ali blage nemam ko je Ahmet..rijetko ja to i jedem.. E ako se sjecas Sezama prvog, u onom kioscicu, e tad su kod njega bili najbolji hamburgeri i cevapi..
Iako sam bio djete sjecam se ovog kada sam s mamom isao maksuz na cevape
Znaš ga sigurno... bio veoma lijep i zgodan... jedan od najboljih plesača na Stelektu... inače je sa Slatine...
A ona trafika na Korzu...nije bio prvi Sezam, to mu je bio objekat od sestre Vesne... otišla je negdje vani.. a on od nje to kupio...
Prvi sezam jeste bio trafika... i sad je... ali je u Slavinovičima... preko puta Tehnogradovog samačkog hotela...
kmirsad wrote:Znaš ga sigurno... bio veoma lijep i zgodan... jedan od najboljih plesača na Stelektu... inače je sa Slatine...
A ona trafika na Korzu...nije bio prvi Sezam, to mu je bio objekat od sestre Vesne... otišla je negdje vani.. a on od nje to kupio...
Prvi sezam jeste bio trafika... i sad je... ali je u Slavinovičima... preko puta Tehnogradovog samačkog hotela...
ma prvi Sezam za koji ja znam je kod kina Centra, 'ta ja znam sta ima u Slavinovicima
a i to za Stelekt, mlada sam ja bolan, ja kad sam isla na Stelekt, chupe tamo bile, nije bilo plesacha
cranberries wrote:mlada vidis da je pred udaju haha
pa plesache na stelektu ne pamtim, toliko sa mlada
ali pamtim stosta drugo
Vidim ja odma... starmala balavica... nema ni trijes ... a tu se nešto...te udalo bi se, te ne bi...haj ti curice... pred zgradu se igrat... školice i lastiša... man' se foruma...
cranberries wrote:mlada vidis da je pred udaju haha
pa plesache na stelektu ne pamtim, toliko sa mlada
ali pamtim stosta drugo
Vidim ja odma... starmala balavica... nema ni trijes ... a tu se nešto...te udalo bi se, te ne bi...haj ti curice... pred zgradu se igrat... školice i lastiša... man' se foruma...
Ja se skoro obreo u Tuzli i hajd odoh na dva bosburgera, parkiram i tek onda vidim da je banka sad tu..
Šta je bilo sa Bosburgera?
Malo sam se razočarao, ali onda skontam da mi je bolje na ćevape u Sezam..ćevapi su bili uredni, ali mi krivo bilo što nisam mogao dobiti tuzlanski kefir..
A jel radi još u Tuzli ona stara ćevabdžinica Bešlagić?
udrch wrote:Ja se skoro obreo u Tuzli i hajd odoh na dva bosburgera, parkiram i tek onda vidim da je banka sad tu..
Malo sam se razočarao, ali onda skontam da mi je bolje na ćevape u Sezam..ćevapi su bili uredni, ali mi krivo bilo što nisam mogao dobiti tuzlanski kefir..
Nema Bosburgera vec par godina. Nekakva je majoneza bila losa, ljudi zatrovali stomak i inspekcija ga zatvorila. Cini mi se poslije toga da se vise nije ni otvorilo ponovo...ne sjecam se bas najbolje.
udrch wrote:Ja se skoro obreo u Tuzli i hajd odoh na dva bosburgera, parkiram i tek onda vidim da je banka sad tu..
Nema Bosburgera vec par godina. Nekakva je majoneza bila losa, ljudi zatrovali stomak i inspekcija ga zatvorila. Cini mi se poslije toga da se vise nije ni otvorilo ponovo...ne sjecam se bas najbolje.
Beslagic jos uvijek radi
A gdje ono bjese Beslagic?
Da ti objasnim kao nekome ko je iz Tuzle ili...? Od kafica Kapija desno, prema Golden Toursu ili starom 22 Decembru. Treca radnja od sajdzije Simica. Skontao?
dolmetscher wrote:
Da ti objasnim kao nekome ko je iz Tuzle ili...? Od kafica Kapija desno, prema Golden Toursu ili starom 22 Decembru. Treca radnja od sajdzije Simica. Skontao?
E hvala ti,ma zaboravise ,nisam bas iz Tz okolina sad znam
dolmetscher wrote:
E hvala ti,ma zaboravise ,nisam bas iz Tz okolina sad znam
Eto, tu je Nisam dugo bila ne znam da li je to kao nekad.
Tuzla nazalost ( kao i Zenica) nema sta strancu sa strane pokazati, vecina je dozivljava kao sivi industrijski grad dovoljno je reci da je najljepsi dio Tuzle Sjenjak, tj stambeni blokovi s kraja osamdesetih.
Ni Panonika, ni neko etno selo, niti pokusaj nazor obnavljanja nekih objekata srusenih usljed slijeganja, nece priskrbiti Tuzli mjesta gdje bi turisti isli, jer nema sto recimo imaju Travnik ili Bihac.
Sto se tice gdje se sta nalazi sve je uglavnom poredano uz glavnu dzadu od irca do brčanske, dakle malo mi je i smijesan naziv ove teme.