Cholina_Lokica wrote:E upravo to. Pocela sam k'o mahnita bjezati od malih pasa, lakse mi je kad vidim tele od 70kg, pored njega normalno prodjem, ili pustim da se igraju, a od malih bjezimAkashaSa wrote:ja se bojim malih pasa, oni su potpuno ludi, čast izuzetcima
meni stvarno nisu jasni ti vlasnici što namjerno traže belaj. to mi je tako odvratno i licemjerno. ako imaš malog psa, moraš više paziti na njega, što zbog njegove naravi što zbog činjenice da je njega lakše povrijediti nego većeg psa a ne pustiti ga da on izigrava neku silu pa kad dođe do belaja svi su krivi osim tebe. pihhhhh![]()
![]()
![]()
Pogotovo od maltezera i pinceva, Bog me ubio ako sam vidjela 3 normalna
![]()
Happy moja kad je bila mala, poslije operacije i svega toga, imala skoro 4 mjeseca, i prvi put je pustam da se igra sa psima, iz cista mira se zalijece pinc i napada je. Jadna samo legla i neke 3-4 minute grozno skicala, komplet mahala izasla na prozore da vidi sta se desava. Poslije toga 2 mjeseca kad vidi psa prema njoj da ide, poludi, napada, rezi, haos pravi na prvom susretu. Jedva je navikla da se normalno ponasa, sve zbog psa od 3 kile
mislim da imaju kompleks zbog velicine
nek se ne naljute vlasnici tih malekcih pasa, al nije cuko cuko ako nije ko TA peć