Vec kad se gadamo misljenjima

.
Po meni (znaci ogradujem se odmah ne mora znaciti da je istina, nije uklesano u kamenu

):
-A1 spada u premium supermini klasu i apsolutno mi je debilno placati 15-16keura za prepakovanu Fabiu II ili Pola (kad smo na toj vec temi i Polo je skup)
-Audi A3 vrlo skladno elegatno,jako te konstrukciski staro auto koji ne predstavlja nista drugo nego prepakovani Golf (Mada moram priznati da mi se svida politika Audija sto nema nekih velikih revolucija u modelima nego polako ljudi korak po korak popravljaju svoje modele.)
-Alfa Giulietta poslije Mitta i 159 malo mi se cini da su preforsirali Alfa stil jer neki detalji su mi malo prevulgarni tipa prednjih svjetala, mada takoder mislim da je odlicno auto i sigurno u totalu najljepse
-BMW serija 1 definitivno nakon BMW X6, Z1 i GT5 najruzniji BMW ikada, jedinsteven po zadnjem pogonu, uskoj zadnjoj klupi, malom gepeku i uzasnoj kvaliteti unutrasnjosti za BMW standarde. Zakljucak ovakva kakva sad postoji nikad nije trebala biti stvorena, osim mozda modela 123d, 135i i M1

.
-Citroen DS4 new kid on the block, super mi izgleda i vani i izunutra mada mislim da ce mu najveci neprijatelj biti Citroen C4 sa kojim previse dijelova dijeli da bi bio doista premium
-Lancia Delta po meni vrlo unikatno auto i uvijek se okrenem kad ona kafena u gradu prode jednostavno volim gledati kad to auto koci i one prelijepe LED diode se upale, doista je Fiat zjb sa unutrasnjoscu stavljajuci prepakovanu Bravu iznutra, a Boga mi mogli su i jacih motora staviti, sto recimo ne stave Pentastar V6 ili novi 3.0 JTD
-Lexus CT uh sto me to auto nervira toliko ocajno pokusava izgledati cool da je na kraju ispao kicav, drugo ljudi presadili pogon iz Priusa i sad eto neka revolucija ja bih prije koristio neki moderni 2.0 TDI koji nek i trosi 1,7L vise od Prius Hybrid pogona ali bi baremi bio sretniji. Mora se priznati da unutrasnjost izgleda kvalitetna
-Volvo C3 dizajnerski odlicna egzikucija, zacudujuce mali auto znajuci da je nasto na Focus platformi a brate ni Volvo se nije potrudio da istekne primium efekt C30 osim po cijeni

-Mercedes B klasa i A klasa nikad nisu trebale biti stvorene, ruzne, nekvalitetne (ipak pricamo o MB, gdje kod njih premium osjecaj) ugraduju se pogotovo u A klasu motori koji su ozbiljno prevazideni te previse slabi da se nadu u MB, jednostavno nijedan MB ne bi trebao imati ispod 100 KS