Pozdrav!
Slazem se u potpunosti. Gazde su glavni krivci, a ti jadnici koji rade jos se nadju na "prvoj liniji" kad po njima ospemo paljbu jer gazda nabavlja smece robu. Za mene je, pored Robota, pojam firme u kojoj osoblje nema veze sa zivotom Tehnomarket. Oni stvarno ne znaju jesu li posli ili dosli. Ne dao ti bog da dodjes da nesto kupis, a ne znas sta konkretno trazis. Ili jos gore da njih pitas za savjet. Prvi slucaj: dolazim u Tehnomarket Koreja i gledam Sony LCD TV. Prije toga sam, po obicaju, na Sony web stranici pogledao najnovije modele i sa zutim stikerom

krenuo u kupovinu. Pitam prodavca imate li taj i taj model, a on kaze to vam je stari model ne nabavljamo vise

. Drugi slucaj: udjem sa kolegom sa posla u Tehnomarket prodavnicu u ulici Ferhadija i trazimo M2 memorijsku karticu za mobitel i prodavacica kaze nemamo. Pogledamo u staklenu vitrinu koja stoji ispred nje i stoje kartice koje trazimo. Pitamo mi nju jesu li ovo te kartice i ona lagano uzme karticu i citaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Poslije citanja kaze, a vidi jeste to je ta kartica. Bas su od pomoci to je cudo jedno. Tako je sta god da ih pitate. Volio bih da cujem da li neko ima pozitivno iskustvo sa nekom firmom u Sarajevu posebno kada je tahnicka roba u pitanju. Hvala unaprijed!!!![/quote]

ovo je 100% tačno, stvarno su krajnje nestručni. Imaju prilično kvalitetnu robu pa se s vremena na vrijeme natjeram da odem, ali tačno moram da znam unaprijed šta ću kupiti, jer se tamo nemate s kim konsultovati. A o probavanju proizvoda da ne govorim. Kod njih sam kupovala multiperraktik i trebalo im je tačno pola sata da ga uključe, a i to su uradili peko volje nakon što sam im 15 min objašnjavala da neću kupiti proizvod koji nije isproban.
I da, sad praktikujem da idem u Tehnomarket u Zenici, jer su cijene niže u odnosu na Sarajevo nekih 10-30% zavisno od proizvoda.