j-lox wrote:CVIKERASH wrote:nisam ga htio gledati na exitu ove godine necu ga vala ni sada pogotovo......kad se pojedinci zasite seke aleksic i tine ivanovic onda se odjednom probudi "partijanerska" krv i dou na guettu i sl. gluposti...ne kazem da svi koji slusaji guettu slusaju i njih ali ovo je obicni dj-cic za sire narodne mase ..
E svaka ti cast za ovaj coment, pogodio si srz, upravo zbog tih ˝partijanera˝ mi se i ne ide, a takvih ce biti bar 80 % + curice i djecaci od 16,17 godina kojima je kasno sto ˝koncert˝ pocinje u neka doba iza ponoci i jos se pitaju k´o svira kao predgrupa i k´o ce mu pjevat.
Bravo, upravo je tako bilo u ZG kad sam bio. Neki dan na Face-u na grupi "David Guetta" masa ljudi piše "Pa kako to da će on nastupati od dva sata a piše da koncert počinje u 10?? "
Većina ljudi koji
će tu doći uopće pojma nemaju šta je elektronska muzika i čuli su samo za Guettu. Ja zaista nemam ništa protiv, neka ljudi slušaju šta žele, ali stvarno mrzim kad upravo ti ljudi time što slušaju Guettu počnu govoriti da to-elektroniku- slušaju (još kažu da je Guetta techno, halloooooooo)
I još kad napišeš nešto ovako pojave se ljudi koji kažu kako mi glumimo nešto, kao furamo underground elektroniku i smatramo sebe pravim i jedinim party-anerima, jao gluposti. Guettin party je najlošiji na kojem sam bio, ali neka, vrijedi i to vidjeti, bolje nego da nas i dalje svi zaobilaze.