Jarane ne zahatari ali ti si stvarno ogranicen ko balkon. Mislio sam da je ono na fudbalskim temama slucajnost ali izgleda da je to generalno.komeba wrote:Uvodni post si editovao naknadno,prvobitno si pitao koga bi odabrali simpatizeri i glasaci SDP-a za koaliciju. Obzirom da niti si glasac,niti simpatizer SDP-a,zvucalo mi je licemjerno da diskutujes o tome s kim bi volio ti da vidis SDP u koaliciji. Ali na kraju krajeva nije ni bitno...Suti i trpi wrote:Nisam glaso za SDP. Ali, kakve to ima veze? Je l to cudno sto me zanima ko ce formirat vlast? Itekako me zanima i itekako zelim da se formira sto je moguce bolja vlast. Nije ovo nikakva igra, ovo je odluka od koje zavise nasi zivoti.komeba wrote:Zar ti nisi glasao za neku drugu stranku,a ne SDP?
Sto se mene tice,vec sam prije izbora najavio pobjedu SDP-a i da ce slijediti ova teska odluka.Iskreno,ne znam sta je najbolje,ali imam povjerenje u vrh SDP-a da ce dobro odluciti i koga god odaberu,da nece dopustiti da ih vuku za nos kao sto su to radili u Alijansi(prvenstveno SBiH).
Kakvo je licemjerje interesovati se s kim ce formirati vlast stranka koja je osvojila najvise glasova i koja ce biti uticajna na svim nivoima vlasti bez obzira za koga je on glasao.