Jako j. vazna stvar. Ovo drobljenje glasova je lose za bosnjacki narod jer Izetbegovic Jr. gura u sredinu gdje mu nije mjesto i generalano nije covjek koji bi mogao parirati EU ili Srbima. Steta, jos 4 godine ce otici u ...antimobbing wrote:Kako povjeriti državu nekome ko zaboravlja svoju ličnu kartu na izborima?spreca wrote:Gospodo tek smo ga sad najebali ,svi oni koji su pljuvali po silajdzicu ce uskoro zazaliti a i nestace im pljuvacke da popljuju ove nove.U veca govna nisu nas mogli dosada uvaliti niti jedni izbori.
PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
-
JBL
#51 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
- Altsa
#52 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
hvala bogu pa necemo vise gledati njegove kretene i njega samog...osveta za aprilski paket je stigla

- Suti i trpi
#53 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
halo_ba wrote:Srecom, vaktile je sprijecen da ucini jos vise.kod65 wrote:Nemoj tako o Harisu, on je dobar covjek i dosta je uradio za ovu drzavu.
Jedina pozitivnost ovih izbora je propast Hareta i SzBiH. Bahtic, Sakovic, Halilovic, Heco, Mehmedic,... Vozdra bahati ublehasi!!
Jos kada bi se SDA izostavila iz koalicije, moglo bi se reci da su ovi izbori donjeli koliko - toliko pozitivnu promjenu.
- emigrazione
#54 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
Od nacionalistickih stranaka na ovim prostorima jedino mi je mrži kleptomanski SDP. Ne mogu da vjerujem da je ljudima drazi jedan polupismeni krkan sa crvenom kravatom nego jedan Haris Silajdzic, nevjerovatno. Ne postoji medju bosnjacima covjek slicnih drzavnickih kapaciteta, popusicemo ga zbog ovoga definitivno, prije svega mislim na ekonomiju. Pa jebote da me blentavi krkadon komsic jos 4 god. predstavlja po svijetu uz to jos i alijin mali, pa mislim upm.....
-
mokerock
#55 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
Istina je da Haris bio okružen nekim lošim ljudima ali je jedini koji je jedini nešto radio protekle 4 godine, šteta što ne radi na infrastrukturi stranke i regrutuje bolje kadrove nego sve bezveznjake i lopovr. A na izborima vazda igra na to da će on osvojiti sve za stranku.
Samo mogu misliti kako ćemo ga sad pušiti sa izetbegovićem u predsjedništvu, mogu misliti kako se sad Dodik raduje ko malo dijete. Kao što neko reče, Hare igro fino i pošteno a Željko po prstima i slične gluposti, a Hare lafo tvdolinijaš. Ispo loš u očima evrop. zajednice, upravo zbog tihog i Sda koji su sve suprotno radili, protiv sveopćeg interesa Bošnjaka i države. Jadan smo mi narod............ Ove prethodne 4 godine su dobre bile kakve će biti naredne, neće pomoći ni izlazak iz recesije mada će to novoj garnituri priličn pomoći da praičaju "šta su sve uradili". Ljudi trebaju shavtiti da se u ovoj državi ništa krupno ne može promijeniti, da su svaki treći dan izbori, kao Hare nije a ovi će kao moći, čovjek se bar trudio i koliko toliko nešto uradio. Ovo treba biti pouka da nije bitno koliko radiš i trudiš jer dok je Avaza to nije bitno. Još jednom, šteta što se okružio parazitima a sposobnim ljudima koji bi od SBiH učinilki respektablnu stranku.
Samo mogu misliti kako ćemo ga sad pušiti sa izetbegovićem u predsjedništvu, mogu misliti kako se sad Dodik raduje ko malo dijete. Kao što neko reče, Hare igro fino i pošteno a Željko po prstima i slične gluposti, a Hare lafo tvdolinijaš. Ispo loš u očima evrop. zajednice, upravo zbog tihog i Sda koji su sve suprotno radili, protiv sveopćeg interesa Bošnjaka i države. Jadan smo mi narod............ Ove prethodne 4 godine su dobre bile kakve će biti naredne, neće pomoći ni izlazak iz recesije mada će to novoj garnituri priličn pomoći da praičaju "šta su sve uradili". Ljudi trebaju shavtiti da se u ovoj državi ništa krupno ne može promijeniti, da su svaki treći dan izbori, kao Hare nije a ovi će kao moći, čovjek se bar trudio i koliko toliko nešto uradio. Ovo treba biti pouka da nije bitno koliko radiš i trudiš jer dok je Avaza to nije bitno. Još jednom, šteta što se okružio parazitima a sposobnim ljudima koji bi od SBiH učinilki respektablnu stranku.
- erni3
#56 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
Jedina stvar koja je istinita jeste da je Haris bio najmanje zlo od 3 zla koja su Bosnjaci mogli birati, govorim o Harisu kao Harisu, ne o njegovoj stranci ZaBih ga jako....
- ultima_palabra
#57 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
Zaboravljaš da se Hare prije 4 godine služio istim ljigavim populizmom, podrškom Avaza i reisa, i lopatom uzeo izbore. E kad uzmeš glasove od polupismenog naroda, onda moraš igrati po njihovim pravilima i podilaziti im... a Hare se uzdigao do neba, iz poniženja mu se na debati pojavitimokerock wrote:Istina je da Haris bio okružen nekim lošim ljudima ali je jedini koji je jedini nešto radio protekle 4 godine, šteta što ne radi na infrastrukturi stranke i regrutuje bolje kadrove nego sve bezveznjake i lopovr. A na izborima vazda igra na to da će on osvojiti sve za stranku.
-
mokerock
#58 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
Ima i toga, u pravu si, ali ja mislim da od njega trenutno nema boljeg, bar sa poštenim namjerama, iako je sakupio u stranci svakakvog šljama. Možda mu je sve ovo dosadilo pa se nije nešto ni trudio da dopre do onih iz ruralnih dijelova, polupismenih i slično!!!! U svakom slučaju uživaćemo u laganoj pušioni naredne 4 godine.ultima_palabra wrote:Zaboravljaš da se Hare prije 4 godine služio istim ljigavim populizmom, podrškom Avaza i reisa, i lopatom uzeo izbore. E kad uzmeš glasove od polupismenog naroda, onda moraš igrati po njihovim pravilima i podilaziti im... a Hare se uzdigao do neba, iz poniženja mu se na debati pojavitimokerock wrote:Istina je da Haris bio okružen nekim lošim ljudima ali je jedini koji je jedini nešto radio protekle 4 godine, šteta što ne radi na infrastrukturi stranke i regrutuje bolje kadrove nego sve bezveznjake i lopovr. A na izborima vazda igra na to da će on osvojiti sve za stranku.
-
hadžialagić
#59 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
Kako ba nije?mokerock wrote:Istina je da Haris bio okružen nekim lošim ljudima ali je jedini koji je jedini nešto radio protekle 4 godine, šteta što ne radi na infrastrukturi stranke i regrutuje bolje kadrove nego sve bezveznjake i lopovr. A na izborima vazda igra na to da će on osvojiti sve za stranku.
- ultima_palabra
#60 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
E jbg, onda je istina sve što je Alija o njemu govorio...mokerock wrote:Ima i toga, u pravu si, ali ja mislim da od njega trenutno nema boljeg, bar sa poštenim namjerama, iako je sakupio u stranci svakakvog šljama. Možda mu je sve ovo dosadilo pa se nije nešto ni trudio da dopre do onih iz ruralnih dijelova, polupismenih i slično!!!! U svakom slučaju uživaćemo u laganoj pušioni naredne 4 godine.ultima_palabra wrote:Zaboravljaš da se Hare prije 4 godine služio istim ljigavim populizmom, podrškom Avaza i reisa, i lopatom uzeo izbore. E kad uzmeš glasove od polupismenog naroda, onda moraš igrati po njihovim pravilima i podilaziti im... a Hare se uzdigao do neba, iz poniženja mu se na debati pojavitimokerock wrote:Istina je da Haris bio okružen nekim lošim ljudima ali je jedini koji je jedini nešto radio protekle 4 godine, šteta što ne radi na infrastrukturi stranke i regrutuje bolje kadrove nego sve bezveznjake i lopovr. A na izborima vazda igra na to da će on osvojiti sve za stranku.
Da je manje loš od Bakira i Fahre, jeste, ali sa onakvom strankom bi ionako bio ikebana u Predsjedništvu... uglavnom, istekao mu je rok trajanja, ono sa ličnom kartom ima velike simbolike
-
homar
#61 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
Svaka vlast koja se formira sa SDA je propast za Bih. Ova kriminalna klapa nas pljačka već 20 godina i sami su ubjeđeni da je krađa najbolji način vladanja. Na potezu je SDP, ako formira vlast sa SDA, propali su. SDP ima mogućnost formirati novu vlast, bez političkih partija koje su zavile u crno ovu državu.
Glasači SDP-a su dali svoj glas za promjene, ako to ne iskoriste, padnuće na slijedećim izborima.
Glasači SDP-a su dali svoj glas za promjene, ako to ne iskoriste, padnuće na slijedećim izborima.
- Toruk Makto
#62 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
ja mislim da su svi ovi komentari bezveze dok nam se konacno ne obrati @bosnolog sa svojim zvanicnim priopcenjem.
-
VjecitiStudent
#63 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
Najbolji su mi ovi sa komentarima, "on pravo dobar, samo sljam oko njega", ko da ih nije on sam svojom rucicom probrao.
- emigrazione
#64 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
Kako mislis da to izvedu???homar wrote: SDP ima mogućnost formirati novu vlast, bez političkih partija koje su zavile u crno ovu državu.
-
hadžialagić
#65 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
Pa bio je još sinoć...
A sve su tako bili fino zamislili...
SzaBiH:
A sve su tako bili fino zamislili...
SzaBiH:
Čovjek dođe tako najavljen i "pripremljen" za izbore bez lične, izblamira se na glasačkom mjestu pred kamerama. Eh te promjene kaputa u zadnji tren.Obavijest o terminima glasanja funkcionera i nosilaca listi SBiH
dr.Haris Silajdžić, predsjednik SBiH i kandidat za člana Predsjedništva BiH – Planinarski savez BiH (Ul. Ferhadija br.9, Sarajevo) u 11.00 sati,
- emigrazione
#66 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
Kako mislis da to izvedu???homar wrote: SDP ima mogućnost formirati novu vlast, bez političkih partija koje su zavile u crno ovu državu.
-
Palavra
#67 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
emigrazione wrote:Od nacionalistickih stranaka na ovim prostorima jedino mi je mrži kleptomanski SDP. Ne mogu da vjerujem da je ljudima drazi jedan polupismeni krkan sa crvenom kravatom nego jedan Haris Silajdzic, nevjerovatno. Ne postoji medju bosnjacima covjek slicnih drzavnickih kapaciteta, popusicemo ga zbog ovoga definitivno, prije svega mislim na ekonomiju. Pa jebote da me blentavi krkadon komsic jos 4 god. predstavlja po svijetu uz to jos i alijin mali, pa mislim upm.....
Izbori su pokazali koliko smo mi nezreo politicki narod... Izaslo je na vidjelo kako kod nas narod ne glasa po argumentima, vec se vodi nekom nerazumnom logikom. Jer kad covjek uporedi koliko je mnogo Haris Silajdzic uradio za BiH kao clan predsjednistva i koliko malo ili bolje receno NISTA nije uradio Zeljko Komsic, onda ostaje konstatacija da smo nezreo politicki narod. Zato narode, sam pao sam se ubio... Eto vas tamo pa tavorite u blatu u kom vam izlaska nema...
- ultima_palabra
#68 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
Istu priču je imao SDP nakon par zadnjih izboraPalavra wrote:emigrazione wrote:Od nacionalistickih stranaka na ovim prostorima jedino mi je mrži kleptomanski SDP. Ne mogu da vjerujem da je ljudima drazi jedan polupismeni krkan sa crvenom kravatom nego jedan Haris Silajdzic, nevjerovatno. Ne postoji medju bosnjacima covjek slicnih drzavnickih kapaciteta, popusicemo ga zbog ovoga definitivno, prije svega mislim na ekonomiju. Pa jebote da me blentavi krkadon komsic jos 4 god. predstavlja po svijetu uz to jos i alijin mali, pa mislim upm.....![]()
![]()
Izbori su pokazali koliko smo mi nezreo politicki narod... Izaslo je na vidjelo kako kod nas narod ne glasa po argumentima, vec se vodi nekom nerazumnom logikom. Jer kad covjek uporedi koliko je mnogo Haris Silajdzic uradio za BiH kao clan predsjednistva i koliko malo ili bolje receno NISTA nije uradio Zeljko Komsic, onda ostaje konstatacija da smo nezreo politicki narod. Zato narode, sam pao sam se ubio... Eto vas tamo pa tavorite u blatu u kom vam izlaska nema...
- JThomas
#69 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
hajd' još samo recite da niste dobili šansu, bili ste u SVAKOJ vlasti zadnjih 20 godina.
-
VjecitiStudent
#70 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
A sta je to uradio Haris, pogotovo u odnosu na obecanja koja je napravio 2006.?Palavra wrote:![]()
![]()
-
homar
#71 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
U F BiH: SDP, SBB, S R za boljitak, BPS, HDZ 1990emigrazione wrote:Kako mislis da to izvedu???homar wrote: SDP ima mogućnost formirati novu vlast, bez političkih partija koje su zavile u crno ovu državu.
BiH: SDP, SBB, S R za boljitak, BPS, HDZ 1990 + SNSD (nažalost)
-
klixober
#72 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
Kako li je Pecaninu sad...toliko lazi i manipulacije od njega,a ovakvi izborni rezultati...
-
VjecitiStudent
#73 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
Kratka analiza Pecaninovih predizbornih zelja bi pokazala da je uvijek pravio pogresan izborkomeba wrote:Kako li je Pecaninu sad...toliko lazi i manipulacije od njega,a ovakvi izborni rezultati...
- emigrazione
#74 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
Ma pusti pricu, hajde malo realno. Kad uzmes argumente ovih sto su glasali za zeljka pomislis da je kandidat nekakvih radikala ili tako nesto. Te zlatni ljiljan te jebo mater ovome onome...
- emigrazione
#75 Re: PROPAST HARISA SILAJDŽIĆA I NJEGOVE LOPOVSKE STRANKE!!!
ahaaaaa, u tom sefu leži kešhomar wrote:U F BiH: SDP, SBB, S R za boljitak, BPS, HDZ 1990emigrazione wrote:Kako mislis da to izvedu???homar wrote: SDP ima mogućnost formirati novu vlast, bez političkih partija koje su zavile u crno ovu državu.
BiH: SDP, SBB, S R za boljitak, BPS, HDZ 1990 + SNSD (nažalost)