Joj razlike, drastične!
-
pomalo10
#51 Re: Joj razlike, drastične!
Podrska za Reisu-l-ulemu, upravu je 100 %. A vi sto sistemski i propagandno napadate instituciju reisa i samim tim sve one koji se osjećaju muslimanima, znajte, nećete dugo... Bog ne voli silnike.
- probuseni $
#52 Re: Joj razlike, drastične!
Ne napadamo mi nejga vec se branimo. On je dosao u nasu bosansku avliju i dovuko deve i magarce natovarene datulama koje mi ne volimo...pomalo10 wrote:Podrska za Reisu-l-ulemu, upravu je 100 %. A vi sto sistemski i propagandno napadate instituciju reisa i samim tim sve one koji se osjećaju muslimanima, znajte, nećete dugo... Bog ne voli silnike.
Bog voli silnike ! Pogotovo kad im djeca sjede u krilu! On ih je postavio da budu silnici ne ja!...
-
pomalo10
#53 Re: Joj razlike, drastične!
hahahahahahaha treba vas (agresivne ateiste) pobitprobuseni $ wrote:Ne napadamo mi nejga vec se branimo. On je dosao u nasu bosansku avliju i dovuko deve i magarce natovarene datulama koje mi ne volimo...pomalo10 wrote:Podrska za Reisu-l-ulemu, upravu je 100 %. A vi sto sistemski i propagandno napadate instituciju reisa i samim tim sve one koji se osjećaju muslimanima, znajte, nećete dugo... Bog ne voli silnike.
Bog voli silnike ! Pogotovo kad im djeca sjede u krilu! On ih je postavio da budu silnici ne ja!...
- morti
#54 Re: Joj razlike, drastične!
Navedeni luđaci su od svojih ideologija načinili novu religiju, a od sebe nove bogove... Gdje ti tu vidiš ateizam?nurko wrote:p.s. nečemo sad tražiti dlaku u jajetu pa spominjati lenjina, staljina, mao ce tunga, pol pota i ostale humaniste
- probuseni $
#55 Re: Joj razlike, drastične!
Tebi to ispade bas onako od srca da treba pobiti ateiste...pomalo10 wrote:hahahahahahaha treba vas (agresivne ateiste) pobitprobuseni $ wrote:Ne napadamo mi nejga vec se branimo. On je dosao u nasu bosansku avliju i dovuko deve i magarce natovarene datulama koje mi ne volimo...pomalo10 wrote:Podrska za Reisu-l-ulemu, upravu je 100 %. A vi sto sistemski i propagandno napadate instituciju reisa i samim tim sve one koji se osjećaju muslimanima, znajte, nećete dugo... Bog ne voli silnike.
Bog voli silnike ! Pogotovo kad im djeca sjede u krilu! On ih je postavio da budu silnici ne ja!...pa neće bit nikog ko ne voli hurme i otkud ti znaš da Bog voli silnike? otkud ti znaš za Boga (ateisto)?!
A meni na pamet dodje ona slika gdje se Karadjic , Izetbegovic i Boban ( pravoslavac+musliman+katolik) drze sa izdignutim rukama uz poruku " Samo da pobjedimo komuniste i bice MIR"...bosanski jahaci apokalipse...
-
pomalo10
#56 Re: Joj razlike, drastične!
Ne napadamo mi nejga vec se branimo. On je dosao u nasu bosansku avliju i dovuko deve i magarce natovarene datulama koje mi ne volimo... 
[/quote]
hahahahahahaha treba vas (agresivne ateiste) pobit
pa neće bit nikog ko ne voli hurme i otkud ti znaš da Bog voli silnike? otkud ti znaš za Boga (ateisto)?![/quote]
Tebi to ispade bas onako od srca da treba pobiti ateiste...
...sto trijezan misli pijan govori...
A meni na pamet dodje ona slika gdje se Karadjic , Izetbegovic i Boban ( pravoslavac+musliman+katolik) drze sa izdignutim rukama uz poruku " Samo da pobjedimo komuniste i bice MIR"...bosanski jahaci apokalipse...
[/quote]
ja nikad u zivotu nisam bio pijan niti cu ako Bog da... a normalno da je od srca... a meni dodje slika kad su komunisti rusili dzamije i prekopavali mezarja... a sto se tice karadzica zna se da nijedna monoteisticka religija ne propagira zlo... znas postoje ljudi koji se ne pridrzavaju pravila
hahahahahahaha treba vas (agresivne ateiste) pobit
Tebi to ispade bas onako od srca da treba pobiti ateiste...
ja nikad u zivotu nisam bio pijan niti cu ako Bog da... a normalno da je od srca... a meni dodje slika kad su komunisti rusili dzamije i prekopavali mezarja... a sto se tice karadzica zna se da nijedna monoteisticka religija ne propagira zlo... znas postoje ljudi koji se ne pridrzavaju pravila
- Alfons Kauders
#57 Re: Joj razlike, drastične!
znaci ti ko vjernik od srca zelis da pobijes ljude koji ne dijele tvoje ubjedjenja...pomalo10 wrote: ja nikad u zivotu nisam bio pijan niti cu ako Bog da... a normalno da je od srca... a meni dodje slika kad su komunisti rusili dzamije i prekopavali mezarja... a sto se tice karadzica zna se da nijedna monoteisticka religija ne propagira zlo... znas postoje ljudi koji se ne pridrzavaju pravila
vidis, takvih nam "vjernika" nazalost ne fali...
- XXS
#58 Re: Joj razlike, drastične!
Men' se cini da ce doci do preseljenja u cyber dzehenem.pomalo10 wrote: hahahahahahaha treba vas (agresivne ateiste) pobitpa neće bit nikog ko ne voli hurme i otkud ti znaš da Bog voli silnike? otkud ti znaš za Boga (ateisto)?!
- Alfons Kauders
#59 Re: Joj razlike, drastične!
ne budi agresivan....XXS wrote:Men' se cini da ce doci do preseljenja u cyber dzehenem.pomalo10 wrote: hahahahahahaha treba vas (agresivne ateiste) pobitpa neće bit nikog ko ne voli hurme i otkud ti znaš da Bog voli silnike? otkud ti znaš za Boga (ateisto)?!