The Arrivals-Dolasci
- mrtva kokoš
#52 Re: The Arrivals-Dolasci
moko_coki jesi ti mason , mozda koristis taktiku da smanjis vjerovanje u njihovu prisutnost na ovome forumu 
- smoki_choko
#54 Re: The Arrivals-Dolasci
kako si znao da sam mason, nije valjda toliko ociglednoSplinter wrote:moko_coki jesi ti mason , mozda koristis taktiku da smanjis vjerovanje u njihovu prisutnost na ovome forumu
- mrtva kokoš
#55 Re: The Arrivals-Dolasci
nosis crvene pantole, masonska bojasmoki_choko wrote:kako si znao da sam mason, nije valjda toliko ociglednoSplinter wrote:moko_coki jesi ti mason , mozda koristis taktiku da smanjis vjerovanje u njihovu prisutnost na ovome forumu
- smoki_choko
#56 Re: The Arrivals-Dolasci
nemoj mi crveno, ja ti bjezim od crvenog ko sto bik leti na crveno.Splinter wrote:nosis crvene pantole, masonska bojasmoki_choko wrote:kako si znao da sam mason, nije valjda toliko ociglednoSplinter wrote:moko_coki jesi ti mason , mozda koristis taktiku da smanjis vjerovanje u njihovu prisutnost na ovome forumu![]()
da si reko plave gace onda bi pogodio
- BSn
#57 Re: The Arrivals-Dolasci
jedino sto je smjesnije od "dolazaka", to je fanatizam pojedinih pristasa te ideje. nekada je postojala i grupa na faceu, pa su u svemu vidjeli masonske znakove. na drveniji je bio jumbo plakat neke optike i oni su od oka vidjeli znak dedzala (jok, optika ce se reklamirat sa slikom balvana).
mozda i jesu na tragu necega, ali cijeli serijal je totalno amaterski odradjen, da je prosto nevjerovatno kol'ko se raje na to popalilo.
mozda i jesu na tragu necega, ali cijeli serijal je totalno amaterski odradjen, da je prosto nevjerovatno kol'ko se raje na to popalilo.
- BSn
#58 Re: The Arrivals-Dolasci
smoki_choko wrote:nemoj mi crveno, ja ti bjezim od crvenog ko sto bik leti na crveno.Splinter wrote:nosis crvene pantole, masonska bojasmoki_choko wrote: kako si znao da sam mason, nije valjda toliko ocigledno![]()
ama, vidi ti avatara. djaba se sad izvlacis. ako budes prolazio pokraj loze ovih dana, naleti da ti potpisem ispisnicu.
i ja se povlacim ovih dana, odo u parlament u oktobru - tamo mi je lahotnije.
- smoki_choko
#59 Re: The Arrivals-Dolasci
BSn wrote:nemoj mi crveno, ja ti bjezim od crvenog ko sto bik leti na crveno.smoki_choko wrote:nosis crvene pantole, masonska boja![]()
ama, vidi ti avatara. djaba se sad izvlacis. ako budes prolazio pokraj loze ovih dana, naleti da ti potpisem ispisnicu.
i ja se povlacim ovih dana, odo u parlament u oktobru - tamo mi je lahotnije.[/quote]
jel nam ovo ulaz u ložu
http://klix.com/r/29mmys0/4
nisam odavno bio pa se zaboravilo
- ima´l_zime_Marinko
#60 Re: The Arrivals-Dolasci
jbt koliko covjeku moze biti dosadno? to niko razumjeti ne moze osim nas koji gledamo svasta na ovom forumu
! hajd ova tema ko tema,prica se o dokumentarcu
,al tema (Isus je bio musliman koji se molio Allahu) koju sad lik otvori pa mu se zakjluca me je stvarno ubijedila da je covjek ovaj dokumentarac minimalno 2 puta pregledao
! nesto,nekome,ovo,ono dokazuje da te Bog sacuva
! pozz Kotromanicima
! 
- BSn
#61 Re: The Arrivals-Dolasci
smoki_choko wrote:
jel nam ovo ulaz u ložu
http://klix.com/r/29mmys0/4
nisam odavno bio pa se zaboravilo
ma jest', al' to je dok su jos slobodni zidari radili na fasadi, vidis da im je i pijesak ost'o.
sad je k'o smokvica - samo da nam ne udare zeleni trotoar. semihin lobi sve je jaci i slobodne zidare tlaci.
- zlafa
#62 Re: The Arrivals-Dolasci
Ne mora gledati dokumentarac da tvrdi da je Isus, po islamu Isa a.s. bio musliman. Kao i svi ostali poslanici.. I svi ispravni krcani, jevreji i ostali koji su sljedili poslanike su bili muslimani. Tj vjerovali su Allaha, i molili se Allahu.ima´l_zime_Marinko wrote:jbt koliko covjeku moze biti dosadno? to niko razumjeti ne moze osim nas koji gledamo svasta na ovom forumu! hajd ova tema ko tema,prica se o dokumentarcu
,al tema (Isus je bio musliman koji se molio Allahu) koju sad lik otvori pa mu se zakjluca me je stvarno ubijedila da je covjek ovaj dokumentarac minimalno 2 puta pregledao
! pozz Kotromanicima
!
- ima´l_zime_Marinko
#63 Re: The Arrivals-Dolasci
u to i ne sumnjam,i dan danas se ti nabrojani narodi jednom Bogu molezlafa wrote:Ne mora gledati dokumentarac da tvrdi da je Isus, po islamu Isa a.s. bio musliman. Kao i svi ostali poslanici.. I svi ispravni krcani, jevreji i ostali koji su sljedili poslanike su bili muslimani. Tj vjerovali su Allaha, i molili se Allahu.ima´l_zime_Marinko wrote:jbt koliko covjeku moze biti dosadno? to niko razumjeti ne moze osim nas koji gledamo svasta na ovom forumu! hajd ova tema ko tema,prica se o dokumentarcu
! pozz Kotromanicima
!
- Irish
#64 Re: The Arrivals-Dolasci
BHF_Manijak wrote:da vjerujem u msaosnki pokret,vjerujem,cak i sami Ameri govori da imaju na novcanici masonski simbol,dakle nije nikakvak to vojna tajna...Ali da prilazem tome preveliku paznju,i ne prilazem vala...Znam ljude koji nakon Arrivalsa nisu mogli pogledati hollywoodski film kako treba,zivjeli su pod nakvim teorijama zavjere i slicno,a veliki sam protivnik toga!Na kraju rkajeva da i ima u filmovima tih masonskih fazona,skrivenih poruka i sl,ne gledam zbog istih film vec da se opustim,ako mi se film svidja - svidja,ako ne,prebacim kanal i idem dalje...Evo na primjer Matrix,pola planete ludilo za tim filmom a meni je iskreno bullshit,pogledo prvih 10min i ugasio dvd...Ne zbog toga jer je kao masonska produkcija vec zato sto ne volim taj zanr...Sve je individualno!Sta i da ima tih poruka cionista,kakvog uticaja na moju licnost imaju?!Rekao bih jako mali...Ako ce neko pogledati ovaj dokumnetarac,a poslije ici ulicom i ljude proganjat sa sloganima "nemoj to,to ti je maosnsko,nemoj ovom,pazi tu reklamu ona je masonska itd",onda bi preporucio kanite se corava posla!
all in 1
- Irish
#65 Re: The Arrivals-Dolasci
donijela ja tri iz Kaira prije nekoliko godinaBHF_Manijak wrote:Bilo je pojedinaca koji proglasise slasticarnu Dallas na Slatkom cosetu masonskom,jer zaboga ima nakve piramide kao ukras enterijera![]()
da ih spalim ili da ih zakopam??
- PRO testant
#66 Re: The Arrivals-Dolasci
Pa šta onda da kažemo za naše Visočake??BHF_Manijak wrote:Bilo je pojedinaca koji proglasise slasticarnu Dallas na Slatkom cosetu masonskom,jer zaboga ima nakve piramide kao ukras enterijera![]()
Uz onolike piramide ispade Visoko najveća Masonska loža u Evropi!
Je li neko primjetio na nekom od video klipova nešto o Visokom?
- BHF_Manijak
#67 Re: The Arrivals-Dolasci
Ma svak ima pravo da vjeruje i razmislja kako hoce,demokratija je li...Ali da neko toliko izludi nakon xx srijala,i da mu se ispere mozak,eh o mi je vec ibret!Koje li ironije,pa vise su ovi arrivalsi pridali paznje Masoni i njihovom pokretu i narodu "ukazali" na to gdje i kako da obracaju paznju na njih,nego li su to sami cionisti uradili
Mislim da su im masoni jako zahvalni,besplatan marketing su za njih odradili!
Iskreno,da nije bilo ovog serijala ne bi znao da sahovsko polje ima ikakve veze sa masonima,da se u reklamama kriju posebne masonske poruke,da ta i ta poza znaci to i to,da ta i ta boja znaci to i to itd itd itd
Uglavnom,mene i sad djon zaboli za istim tim fazonima,sto?!Jer ne mogu nista pro,mjeniti,ali mi je zao onih insana koji ne mogu iz kuce izaci a da 100 puta pogledaju kroz prozor ima li kakvih piramida naopako okrenutih naplju,da li ima neko sahovsko polje u blizini i slicno 
-
Shoshana
#68 Re: The Arrivals-Dolasci
Kako nije, pobogu, na temi o Zeitgeistu, na temi o Dedzalu, na temi o Obami, na temi Gledali ste film.... i jos na 15 drugih tema koje su arhivirane ... Nego, ova neka opsjednutost krajem svijeta nije zdrava, ali nikako...Ridjobrki wrote:Nevjerovatno da niko dosad nije na forumu ni riječ o ovome napisao...
Tema je zatvorena zbog zacatavanja.