Prije budalafedor wrote:Legenda
![]()
![]()
Mada razumljivo da ima dosta poklonika, ipak kod nas ima puno raje koja se pali na antizidovsku i antimaericku pricu.
Po Maricu, Amerikanci su krivi i za slab urod sljive u Gradaccu
Moderator: anex
Prije budalafedor wrote:Legenda
![]()
![]()
Niđe veze! Kakvo paljenje, o čemu ti!!? Jel te pogađa što govori istinu? Možda si ti židov/kasamo malo wrote: Prije budala![]()
Mada razumljivo da ima dosta poklonika, ipak kod nas ima puno raje koja se pali na antizidovsku i antimaericku pricu.
Po Maricu, Amerikanci su krivi i za slab urod sljive u Gradaccuda ne gvorim o ulozi Mossada u toj necasnoj raboti
ma lik se primio da mu je zivotna misija borba protiv Amerike, meni je on prije medicinski slucaj nego nesto drugo.samo malo wrote:Prije budalafedor wrote:Legenda
![]()
![]()
![]()
Po Maricu, Amerikanci su krivi i za slab urod sljive u Gradaccuda ne gvorim o ulozi Mossada u toj necasnoj raboti
dobar, ti!?felipe kajetano wrote:ma lik se primio da mu je zivotna misija borba protiv Amerike, meni je on prije medicinski slucaj nego nesto drugo.samo malo wrote:Prije budalafedor wrote:Legenda
![]()
![]()
![]()
Jok ja sam amerikanac, i strasno me pogodilo sto je Maric otkrio istinu o slabom urodu sljive u Gradaccu.fedor wrote:Niđe veze! Kakvo paljenje, o čemu ti!!? Jel te pogađa što govori istinu? Možda si ti židov/kasamo malo wrote: Prije budala![]()
![]()
![]()
![]()
Pa šta konkretno ako jeste židov/ka?fedor wrote:Niđe veze! Kakvo paljenje, o čemu ti!!? Jel te pogađa što govori istinu? Možda si ti židov/kasamo malo wrote: Prije budala![]()
![]()
![]()
![]()
To ti ja pričam. Vidiš kako si to skapir'o!samo malo wrote:Jok ja sam amerikanac, i strasno me pogodilo sto je Maric otkrio istinu o slabom urodu sljive u Gradaccu.fedor wrote:Niđe veze! Kakvo paljenje, o čemu ti!!? Jel te pogađa što govori istinu? Možda si ti židov/kasamo malo wrote: Prije budala![]()
![]()
![]()
![]()
Ocito ni CIA vise nije sta je bila.
Hah, ima ih još, onaj Ibrahim (što nekad komentariše njemačku ligu) pa tu je neizostavni Kemal Ahmetović (koji jednog igrača vidi čas u napadu čas u odbrani) hahahhaa. Pa nije Rooney!cyprus wrote:Meni je Marić sasvim OK, ali mi je recimo Mefid Mumija () bezveze skroz...
valjda će konačno dovesti nekog normalnog da vodi Dnevnik a ne Star modeli ili pak ona Ena koja ne zna rečenicu sa idiota pročitatipoznanik wrote:"Smjena Duške Jurišić je nezakonita, FTV je obavezna da je vrati na posao..."
Dobrodošla nazad, Duška...
Meni je ona Delicka skroz u redu... Jeko Ena...?mahalik wrote:valjda će konačno dovesti nekog normalnog da vodi Dnevnik a ne Star modeli ili pak ona Ena koja ne zna rečenicu sa idiota pročitatipoznanik wrote:"Smjena Duške Jurišić je nezakonita, FTV je obavezna da je vrati na posao..."
Ena Braknović do cunamija voditelja vodila Sport sada vodi Dnevnik1nosara wrote:Meni je ona Delicka skroz u redu... Jeko Ena...?mahalik wrote:valjda će konačno dovesti nekog normalnog da vodi Dnevnik a ne Star modeli ili pak ona Ena koja ne zna rečenicu sa idiota pročitatipoznanik wrote:"Smjena Duške Jurišić je nezakonita, FTV je obavezna da je vrati na posao..."
Daj vise detalja... Plavka, crnka...mahalik wrote:Ena Braknović do cunamija voditelja vodila Sport sada vodi Dnevnik1nosara wrote:Meni je ona Delicka skroz u redu... Jeko Ena...?mahalik wrote:
valjda će konačno dovesti nekog normalnog da vodi Dnevnik a ne Star modeli ili pak ona Ena koja ne zna rečenicu sa idiota pročitati
mahalik wrote: valjda će konačno dovesti nekog normalnog da vodi Dnevnik...
Ja svaku noć samo strepim da mi ne iskoči iz televizora, koliko je napeta i "agresivna" u čitanju vijestinosara wrote: Meni je ona Delicka skroz u redu...
Ena Braknović do cunamija voditelja vodila Sport sada vodi Dnevnik1[/quote]mahalik wrote:Meni je ona Delicka skroz u redu... Jeko Ena...?nosara wrote:valjda će konačno dovesti nekog normalnog da vodi Dnevnik a ne Star modeli ili pak ona Ena koja ne zna rečenicu sa idiota pročitatimahalik wrote:
Pera Trta wrote:Šta je pozadina ovog najnovijeg ispižđivanja na BHT? Gotovo ne prođe dnevnik da ih zbog nečega ne opale.
Ne znam detalje, ne zanimaju me previše i ne dotiču me se, tako da ne trebaš meni replicirati.skojotovski wrote:@poznanik
u pozadini je lopovluk FTV-a i lazirani, citaj kupljeni, pokazatelji "gledanosti". veliki broj marketinskih agencija ima preko 70% popusta! a to fino Mareko organizuje. oni popuste, a FTV gledanost.![]()
evo upravo ide hit film na FTV! sve za 6 markica!