Izborne liste

hadžialagić

#51 Re: Izborne liste

Post by hadžialagić »

Što više čovjek ovo gleda, to mu sve nejasnije za koga glasati...

Izgleda da su plate novinara, književnika i glumaca, sportista jako pale ili nesigurne...

00008 SDP - SOCIJALDEMOKRATSKA PARTIJA BIH

2 SRNA-BAJRAMOVIĆ SEGMEDINA - novinarka (diplomirana?)
7 HAJDAREVIĆ HADŽEM - pjesnik
10 MARKOVIĆ NENAD - trener
15 CRNOGORAC BRANISLAV - trener
17 PAPO EDINA - balerina
39 FAZLIJA NEDŽAD - streljaštvo

:D Qq.
hadžialagić

#52 Re: Izborne liste

Post by hadžialagić »

Imaju i ovi muzičare... ako sam dobro ubo?

01182 SAVEZ ZA BOLJU BUDUĆNOST BIH - SBB BIH FAHRUDIN RADONČIĆ

30 PODANY VLADIMIR
hadžialagić

#53 Re: Izborne liste

Post by hadžialagić »

Ne lezi vraže...

00004 STRANKA ZA BOSNU I HERCEGOVINU
16 ŠADINLIJA ENVER

00502 NARODNA STRANKA RADOM ZA BOLJITAK
1 ČARDŽIĆ ALMA

Joj kakvo smo društvo. Jedni pokušavaju biti pjevači, a oni što su to bili političari.

:run: :cry:
_A_

#54 Re: Izborne liste

Post by _A_ »

hadžialagić wrote:00028 DEMOKRATSKA NARODNA ZAJEDNICA - DNZ BIH

1 ČENGIĆ MUHAMED

Treba li trošiti riječi? More biti bidne, a more biti i ne bidne. Jedan od osnivača SDA, dipl. ing. Prošli put se kandidovao ispred NARODNE STRANKE RADOM ZA BOLJITAK da bi u prvom i zadnjem obraćanju pred tv ekranima u debati pred izbore pozvao sve "njegove glasače" da ipak glasaju za SDA. Neviđeno dosad na našim prostorima.
Jesi li siguran da je to taj Čengić? OMG svašta. :shock:
hadžialagić

#55 Re: Izborne liste

Post by hadžialagić »

Aha. Greške neJma. :-) :evil:

Image
ira.m

#56 Re: Izborne liste

Post by ira.m »

.
Last edited by ira.m on 03/10/2011 09:38, edited 1 time in total.
cyprus

#57 Re: Izborne liste

Post by cyprus »

hadžialagić wrote:00036 BOSS - BOSANSKA STRANKA - MIRNES AJANOVIĆ

1 HALILAGIĆ RASIM

Na stranici stranke nema biografije koja se može pročitati...

Može se naći da je predsjednik Udruženja nastavnika historije/povijesti Kantona Sarajevo i da je mr. Meni lično nije nepoznat, ali ne bih da namećem drugima svoje mišljenje. Uglavnom ne vidim ga kao nekoga iza koga bih išao bilo gdje. :-)
Moj profesor historije iz srednje. Jedino što imam reć je: :skoljka: :run: Pitam se samo što je pobjego od Harisa :D
hadžialagić

#58 Re: Izborne liste

Post by hadžialagić »

:D Kad brod počne da tone, zna se ko prvi počne bježati...

Na početku rata je morao zbog "organizacije kolone izbjeglica" da skokne i do Hrvatske među ženama i djecom, ali nismo svi hrabi kao sad na izborima. :lol: :D
narcisaa

#59 Re: Izborne liste

Post by narcisaa »

Glasala na prvom listiću za Harisa Silajdžića, da Sandžaklija Fahro i princ Izetbegović imaju manju šansu ako glasam za Komšića.
Izvini Željko.. :sad: da sam glasala za tebe ovi ljigavci bi imali jedan Bošnjački glas više za sebe :x :x :x .

Hebeš ovakvo državno uređenje, treba da dođu vanzemaljci sa alfa kentaurija i pošalju nas odakle smo i došli... :D

Na ostala tri listića SDP i na jednom za BPS Sefer Halilović jer čovjeka lično znam i znam da radi za državu BiH.

Eto , nadam se da su črveni pobjednici ovih izbora. :-D Ali, ako koaliraju sa sandžom Radončićem... :x :x :x ...postajem im smrtni neprijatelj.. :evil: :evil: :evil: :evil: .
hadžialagić

#60 Re: Izborne liste

Post by hadžialagić »

Koliko si ti listića imala? Mi ostali 4. Ti 5 ili si na jednom birala dvije stranke i učinila ge navažećim? :-) :roll:
narcisaa

#61 Re: Izborne liste

Post by narcisaa »

hadžialagić wrote:Koliko si ti listića imala? Mi ostali 4. Ti 5 ili si na jednom birala dvije stranke i učinila ge navažećim? :-) :roll:
Četiri listića.
hadžialagić

#62 Re: Izborne liste

Post by hadžialagić »

1 glas za Harisa - 1 listić.
3 glasa za SDP - 3 listića.
1 glas za BPS - 1 listić.

BPS i SDP nisu u koaliciji. Znači 1 ti je listić nevažeći (glasala si za 2 različite opcije) ili si ipak imala 5 listića? :D :-)
narcisaa

#63 Re: Izborne liste

Post by narcisaa »

Ni jedan listić nije nevažeći. Pogrešno sam se izrazila. :D
Predsjedništvo - Silajdžić
Državni i federalni nivo SDP
Kantonalni - BPS SH
Desert Wind

#64 Re: Izborne liste

Post by Desert Wind »

Trenutno korisnika/ca: -bhfanaticos-, A_A_AKCIJA, Alfa_Ze, Alfons Kauders, amar_tesanj, BABOcool, Better Man, BitteLächeln!, Bosanac_21, bruce lee, cohen, convict, Corto Maltese, denis.istok, doktor78, ecstase, Fillmore, Frishak, fwh, GandalfSivi, HAL9000, halo_ba, hipisizik, imač kada, jale, kobe_sa, LadyBear, leet, leo karan, Libyano, Mahalac, mistek, mousstapha, Nezbilj, north, Optimus Prime, palamuda, palermo, paloma, PAZI, plonker, prha, revolution rock, rimac, rimano, s_bjelava, Sahbaz12, SeNYC27, stelica1, theprodigy, tigar29, Timscho, ultra@rajvosa, Urlanje dozvoljeno, vee-jay, vnm, vox-populi, vukojebina, winnie, Zla polusestra, zlaataan i 313 gostiju.

:mrgreen:

jebo ti utakmicu belgija BIH :mrgreen:
u redu je

#65 Re: Izborne liste

Post by u redu je »

To bi bilo to :-D
spreca

#66 Re: Izborne liste

Post by spreca »

narcisaa wrote:Glasala na prvom listiću za Harisa Silajdžića, da Sandžaklija Fahro i princ Izetbegović imaju manju šansu ako glasam za Komšića.
Izvini Željko.. :sad: da sam glasala za tebe ovi ljigavci bi imali jedan Bošnjački glas više za sebe :x :x :x .

Hebeš ovakvo državno uređenje, treba da dođu vanzemaljci sa alfa kentaurija i pošalju nas odakle smo i došli... :D

Na ostala tri listića SDP i na jednom za BPS Sefer Halilović jer čovjeka lično znam i znam da radi za državu BiH.

Eto , nadam se da su črveni pobjednici ovih izbora. :-D Ali, ako koaliraju sa sandžom Radončićem... :x :x :x ...postajem im smrtni neprijatelj.. :evil: :evil: :evil: :evil: .

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :bih:
stelica1

#67 Re: Izborne liste

Post by stelica1 »

spreca wrote:
narcisaa wrote:Glasala na prvom listiću za Harisa Silajdžića, da Sandžaklija Fahro i princ Izetbegović imaju manju šansu ako glasam za Komšića.

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :bih:
"spreca" sada svrsava.....jebes vise zlatne kasike sada jedemo lopatama...

NEBOJŠA RADMANOVIĆ: Čekaj, čekaj, nismo još svi na okupu.

ŽELJKO KOMŠIĆ: Kako nismo? Pa sva trojica smo tu.

RADMANOVIĆ: Jesmo trojica, al' fali Hrvat.

KOMŠIĆ: Joj, dobra ti je ta! Sad ću da se upišam od smijeha.
stelica1

#68 Re: Izborne liste

Post by stelica1 »

idicaa wrote:kada sam neki dan Cengica vidjela u jednoj tv emisiji....zgadio mi se za sva vremena....lakse bi mi bilo da je presao Seselju....nego Abdicevcima....pravi dokaz koliko su ljudi bez osnovnih vrijednosti....taj bi sutra i ovu nasu dragu drzavu prodao...kada je ovako sebe mogao....i sta ocekivati od takvih politicara....daleko mu kuca od moje....
idicaa..sta mislis koliko ljudi uopste "poznaju" Cengica....mislim na ove novokomponvane "patriote" i "pametnjakovice" ????? :bih:
kajdara

#69 Re: Izborne liste

Post by kajdara »

cyprus
1 HALILAGIĆ RASIM
Moj profesor historije iz srednje.
Sa ovakvim kvislinzima dokle li je historija stigla? Do mračne dobi, najvjerovatnije. A u pročelju joj je najbolji savjetnik prvog među kvislinzima, što i ne bi bilo loše samo da to pročelje nije - najzvaničnije: bosanskohercegovačko.
elSaik

#70 Re: Izborne liste

Post by elSaik »

Nama, vala, nikad ništa kvislinško nije propagirao.
jeza u ledja

#71 Re: Izborne liste

Post by jeza u ledja »

ahaha cuj rasim halilagic. tek sam sad skonto ko je. mi smo za njega govorili da mu "crvena knjizica viri iz dzepa", dobro se sjecam. a nismo uopste znali da ima veze sa politikom, tj. da ce imati.

lik je dobricak bio, a sto jest jest volio je pametovat. :D ma dusu dao za mirnesa, samo sto je od njega pametniji i obrazovaniji.
hecimnadri

#72 Re: Izborne liste

Post by hecimnadri »

hadžialagić wrote:Što više čovjek ovo gleda, to mu sve nejasnije za koga glasati...

Izgleda da su plate novinara, književnika i glumaca, sportista jako pale ili nesigurne...

00008 SDP - SOCIJALDEMOKRATSKA PARTIJA BIH

2 SRNA-BAJRAMOVIĆ SEGMEDINA - novinarka (diplomirana?)
7 HAJDAREVIĆ HADŽEM - pjesnik
10 MARKOVIĆ NENAD - trener
15 CRNOGORAC BRANISLAV - trener
17 PAPO EDINA - balerina
39 FAZLIJA NEDŽAD - streljaštvo

:D Qq.
Nije mi jasno kako se od ovih napraviti ekspertna vlada.
Šta su za dobrobit naroda dosad učinili ovi "eksperti"
Post Reply