O daBluemore wrote:CiCk0 wrote:Bluemore wrote:vidim ja odmah da je ovo prava tema za mene.... sta je potrebno za š t a
![]()
![]()
![]()
nemoj reci nam samo da si ko kaubojska tava?
![]()
![]()
o to se vi meni obracate![]()
Sta je potrebno za kvalitetan sex??
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
CiCk0
#51 Re: Sta je potrebno za kvalitetan sex??
- Bluemore
#52 Re: Sta je potrebno za kvalitetan sex??
ne znam nista ni o cemu, a najmanje o nekim kaubojskim tavama.... 
-
CiCk0
#53 Re: Sta je potrebno za kvalitetan sex??
Samo pitamoBluemore wrote:ne znam nista ni o cemu, a najmanje o nekim kaubojskim tavama....
-
CiCk0
#54 Re: Sta je potrebno za kvalitetan sex??
ajde ajdeGospoda Ministarka wrote:Da je Smajli ili da nikad nije...?
-
Gospoda Ministarka
#55 Re: Sta je potrebno za kvalitetan sex??
Ja mislim da ovo varira od dana u mjesecu i od raspolozenja a ne od zene do zeneIrelevantan wrote:Ima žena koje bez minimalno par sati sexa i par peškira natopljenih znojem, ne računaju da je išta i bilo ...
A ima ih koje uopšte ne vole maratonski sex..završe jednom i gotovo ...
Tako da je sve to individualno, jbg moraš reći partneru šta ti odgovara a šta ne da bi sex bio kvalitetan...
-
CiCk0
#56 Re: Sta je potrebno za kvalitetan sex??
Slazem se...Gospoda Ministarka wrote:Ja mislim da ovo varira od dana u mjesecu i od raspolozenja a ne od zene do zeneIrelevantan wrote:Ima žena koje bez minimalno par sati sexa i par peškira natopljenih znojem, ne računaju da je išta i bilo ...
A ima ih koje uopšte ne vole maratonski sex..završe jednom i gotovo ...
Tako da je sve to individualno, jbg moraš reći partneru šta ti odgovara a šta ne da bi sex bio kvalitetan...
a musko treba da skonta da cega je zeni.
-
hocunecu
#57 Re: Sta je potrebno za kvalitetan sex??
zaboravili ste mirise, znacajan faktor 
-
CiCk0
#58 Re: Sta je potrebno za kvalitetan sex??
Auuuuuuuuu upravu si....1000% jedan od jako bitnih faktora koji doprinese neprocjenjiv osjecajhocunecu wrote:zaboravili ste mirise, znacajan faktor
-
CiCk0
#60 Re: Sta je potrebno za kvalitetan sex??
Eh mima nepratiiisss temuu*mima* wrote:Ima li dje strasti.....zelje?
-
CiCk0
#62 Re: Sta je potrebno za kvalitetan sex??
Pa sasvim normalna stvar ako ima hemije izmedju mene i zenske osobe da ima strasti i zelje*mima* wrote:Ako nema strasti nema ni sexa.
-
*mima*
#63 Re: Sta je potrebno za kvalitetan sex??
CiCk0 wrote:Pa sasvim normalna stvar ako ima hemije izmedju mene i zenske osobe da ima strasti i zelje*mima* wrote:Ako nema strasti nema ni sexa.![]()
![]()
I sta hoces vise?
-
CiCk0
#64 Re: Sta je potrebno za kvalitetan sex??
Cuj sta hocu....de ba mima*mima* wrote:CiCk0 wrote:Pa sasvim normalna stvar ako ima hemije izmedju mene i zenske osobe da ima strasti i zelje*mima* wrote:Ako nema strasti nema ni sexa.![]()
![]()
I sta hoces vise?
-
*mima*
#65 Re: Sta je potrebno za kvalitetan sex??
CiCk0 wrote: Cuj sta hocu....de ba mimastvarno zar si toliko...obicna?
Ahaaaaa...................ti bi da ti se pise o tome sta ko radi u svom krevetu.....stolu....stolici....na podu....prozoru....balkonu....
-
*mima*
#66 Re: Sta je potrebno za kvalitetan sex??
Cyclone986 wrote:zelje nema nigdje...do godine je ako Bog da u drugoj ligi BiH...*mima* wrote:Ima li dje strasti.....zelje?
ne fakat...meni je najpotrebnija masta...sta ces ti ako je svaki put isto ili slicno?? nakon par puta dosadi, bude dobro, ali nije kvalitetno...fol romantika, ovo ono, ma nidje veze...kvalitetno moze biti u krevetu, ali isto tako kvalitetnije ti moze biti u liftu...
znas ono, kratko ali slatko, a opet i kvalitetno zbog doze adrenalina koji poprilicno nadodje...lift navodim samo kao primjer, a ima jos sexy lokacija, samo treba malo maste i dosjetljivosti...
Naravno da treba.
- burek_in_space
#67 Re: Sta je potrebno za kvalitetan sex??
Rachuna li se kod komshije u hodniku, dok je on u dnevnom boravku kao neshto mashtovito i dosjetljivo?!Cyclone986 wrote:
zelje nema nigdje...do godine je ako Bog da u drugoj ligi BiH...
ne fakat...meni je najpotrebnija masta...sta ces ti ako je svaki put isto ili slicno?? nakon par puta dosadi, bude dobro, ali nije kvalitetno...fol romantika, ovo ono, ma nidje veze...kvalitetno moze biti u krevetu, ali isto tako kvalitetnije ti moze biti u liftu...
znas ono, kratko ali slatko, a opet i kvalitetno zbog doze adrenalina koji poprilicno nadodje...lift navodim samo kao primjer, a ima jos sexy lokacija, samo treba malo maste i dosjetljivosti...
-
*mima*
#68 Re: Sta je potrebno za kvalitetan sex??
burek_in_space wrote:Rachuna li se kod komshije u hodniku, dok je on u dnevnom boravku kao neshto mashtovito i dosjetljivo?!Cyclone986 wrote:
-
Gospoda Ministarka
#69 Re: Sta je potrebno za kvalitetan sex??
Daba da je kao Hans kristian Andersen ako je dole peanutCyclone986 wrote:ne fakat...meni je najpotrebnija masta... sta ces ti ako je svaki put isto ili slicno?? nakon par puta dosadi, bude dobro, ali nije kvalitetno...fol romantika, ovo ono, ma nidje veze...
-
CiCk0
#70 Re: Sta je potrebno za kvalitetan sex??
Hahahahahaha, al moramo dodat djaba da je Cristina Aguilera ako joj je dole ogradjena bodljikavom zicom da djeca neupadnuGospoda Ministarka wrote:Daba da je kao Hans kristian Andersen ako je dole peanutCyclone986 wrote:ne fakat...meni je najpotrebnija masta... sta ces ti ako je svaki put isto ili slicno?? nakon par puta dosadi, bude dobro, ali nije kvalitetno...fol romantika, ovo ono, ma nidje veze...![]()
- burek_in_space
#71 Re: Sta je potrebno za kvalitetan sex??
Drugi put necu biti ovako merhametli, pa da brishem samo postove.
Ugodno forumanje
Ugodno forumanje
- statix
#72 Re: Sta je potrebno za kvalitetan sex??
Cokolada sa brusnicom!

- xsk
#73 Re: Sta je potrebno za kvalitetan sex??
a nije ni topla cokolada losa!statix wrote:Cokolada sa brusnicom!![]()
- xsk
#74 Re: Sta je potrebno za kvalitetan sex??
uuuuuuuu, tacno! ali slicno vazi i za muskarce!CiCk0 wrote: Hahahahahaha, al moramo dodat djaba da je Cristina Aguilera ako joj je dole ogradjena bodljikavom zicom da djeca neupadnu![]()
![]()
![]()
-
Omerovim_Koracima
#75 Re: Sta je potrebno za kvalitetan sex??
Nista bez wc-a u slogiburek_in_space wrote:Rachuna li se kod komshije u hodniku, dok je on u dnevnom boravku kao neshto mashtovito i dosjetljivo?!Cyclone986 wrote: