Zanimljiva upoznavanja

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
ljubav_aha

#51 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by ljubav_aha »

sofist wrote:Mene danas startovao peder. :shock: :-) :roll:

Idem pored "Marsalke" iz pravca grada prema Ilidzi. Kad odjednom pored mene nizi tip mozda metar i 60 cm, nekih 45-50 godina, nosi nesto poput laptopa u ruci. Djeluje k'o da ide s posla. Ide uporedo samnom i govori "tezak dan danas" i gleda me sav nasmijan. A glas mu piskav, kao u žene.

JA: "Da".
ON: "Ali dobro, 32 stepena nije puno vruce, a gdje ides u teretanu"?
JA: "Idem u teretanu".
ON: "A jel ti treba za posao ili rekreativno"?
JA: "Rekreativno". (mislim se u sebi 'ajde bolan prolazi)
ON: "Mislim da nisi zastitar, ujutro kad idem na posao bas ih puno vidim..."
JA: muk
ON: "Ja sam inace bankar".
JA: muk (kontam u sebi- boli me qrac)
ON: "Sta ti radis, cime se bavis"?
JA: "Nicim".
ON: "Hahaha, znaci svacim, dobro je kad ima posla". (i dalje ide uporedo samnom)
JA: nista nisam rekao samo zastadoh i pogledah ga nimalo prijateljski.
ON: "E, ja cu sada desno, prijatno". (i ode prema Pofalicima)

Ja nastavih dalje i kontam vidi ga jebo pleme pedersko.
pitam se sto ga je privklo KA tebi ,tvoj stil odjevanja ili nacin tvog hodanja
Officer Crabtree

#52 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Officer Crabtree »

rušpa među guzovima u svakom slučaju
sofist

#53 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by sofist »

ljubav_aha wrote:
sofist wrote:Mene danas startovao peder. :shock: :-) :roll:

Idem pored "Marsalke" iz pravca grada prema Ilidzi. Kad odjednom pored mene nizi tip mozda metar i 60 cm, nekih 45-50 godina, nosi nesto poput laptopa u ruci. Djeluje k'o da ide s posla. Ide uporedo samnom i govori "tezak dan danas" i gleda me sav nasmijan. A glas mu piskav, kao u žene.

JA: "Da".
ON: "Ali dobro, 32 stepena nije puno vruce, a gdje ides u teretanu"?
JA: "Idem u teretanu".
ON: "A jel ti treba za posao ili rekreativno"?
JA: "Rekreativno". (mislim se u sebi 'ajde bolan prolazi)
ON: "Mislim da nisi zastitar, ujutro kad idem na posao bas ih puno vidim..."
JA: muk
ON: "Ja sam inace bankar".
JA: muk (kontam u sebi- boli me qrac)
ON: "Sta ti radis, cime se bavis"?
JA: "Nicim".
ON: "Hahaha, znaci svacim, dobro je kad ima posla". (i dalje ide uporedo samnom)
JA: nista nisam rekao samo zastadoh i pogledah ga nimalo prijateljski.
ON: "E, ja cu sada desno, prijatno". (i ode prema Pofalicima)

Ja nastavih dalje i kontam vidi ga jebo pleme pedersko.
pitam se sto ga je privklo KA tebi ,tvoj stil odjevanja ili nacin tvog hodanja
E jebiga, ne mijesam guzovima dok hodam. :roll: Jedino bicepsi i tricepsi :lol: , s obzirom da sam bio u uskoj majici. A i pitao me je: "U koju teretanu ides"? Nije rekao "ides li u teretanu".

Ješta MKF? :shock:
Ljuska_u_BaklaFi

#54 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :run:
Officer Crabtree

#55 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Officer Crabtree »

Ješta MKF?
Mikrokreditna fondacija.
ljubav_aha

#56 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by ljubav_aha »

sofist wrote:
ljubav_aha wrote: pitam se sto ga je privklo KA tebi ,tvoj stil odjevanja ili nacin tvog hodanja
E jebiga, ne mijesam guzovima dok hodam. :roll: Jedino bicepsi i tricepsi :lol: , s obzirom da sam bio u uskoj majici. A i pitao me je: "U koju teretanu ides"? Nije rekao "ides li u teretanu".

Ješta MKF? :shock:
znala sam da nesto mora biti :lol: uska majica,aha :thumbup:
Suti i trpi

#57 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Suti i trpi »

Static-X wrote:@Suti i trpi kakvu zelen ti pusis pa te tako opusti :D
Ma nista to, davno batalio... Sad me lupa Static X, Slipknot, Disturbed i tako to :D . Muzikom protiv droge, je l da :D !?
vjesticanametli

#58 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by vjesticanametli »

pih dolazio onaj slobodan skroz da upoznaje i nestA mjenja al ode
pustopoljina

#59 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by pustopoljina »

o kakva sam ja dva prelijepa homoseksualca neki dan vidjela na kasi u prodavnici...srce me zaboljelo...
dva manekena,covjece...i nimalo "homo",osim sto su homo...
meni je najzanimljivije upoznavanje bilo na netu...ali se ne smijem otkrivati...da nije bilo one akcije u podcausu,bratunac...mogla sam fino svasta lajati po forumu :skoljka:
fixer

#60 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by fixer »

Ne volim pricati o sebi, ali definitivno mi je najbolja prica mog jarana koji je upoznao curu iz one zloglasne skupine Pink Panter, i to tek saznao na kraju :)
pustopoljina

#61 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by pustopoljina »

u stvari... :P
ovako:jedno neuspjesno upoznavanje...lik je mene valjda negdje nekad skontao,...i sad ce on valjda kad god ima vremena sjediti meni pod pendzerom...s tim sto ja zivim (zivjela) u povisokoj zgradi :-) i nisam imala pojma (k'o kad nije jedini koji sjedi na klupama,a niti sam ja jedino zensko u zgradi)...onda dodje haber do mene i ja skontam da on stvarno fino gleda u prozore...tad je jedna od stvari koje sam radila bila da prostrem ves na balkonu...nije mi bilo vece muke nego to raditi, a on gleda...katastrofa...
sto je najgore...ja njega nisam nikad vidjela izbliza (a sa visine i od blama nisam mogla ga dobro ni vidjeti) i nisam znala uopste KO JE. i onda saznam...i skontam stati na put svojim mukama. i jednom krenem iz zgrade...on na klupama...i ja kako idem...on gleda...i ja da cu otici,tj.proci,on ustaje...i onda neka huja u meni me natjera da se vratim i da mu se unesem u lice i kazem da nije normalan i da me ne prati i da ako ga jos jednom vidim da ce dobiti batina :-) (ja se ne sjecam da je on ijedne progovorio). da stvar bude jos bezveznija...on je radio (tad sam ga skontala i skontala kako on mene "zna" na putu od moje zgrade do tad omiljenog kafica,put prema skoli...ma ukratko- SVAKI DAN sam prolazila pored njega. i on je gledao odatle,ali nije vise nikad bio pred zgradom.
sad jedno uspjesno upoznavanje:
tad sam vec bila starija i nafurana...i slusala neku muziku...sad bi bio fazon da se provalim...pa necu imenovati STA.
ugl. bio je neki super koncert i poslije koncerta stvori se pored mene jedan lik, kao veliki medo, smedje oke...nasmijane...al' i on neku furku fura :-) ali imao je nastup kao da smo zajedno ovce cuvali :lol: tj. kao da se znamo milion godina...ugl.pricali smo mi tako...i to je tako blesavo bilo, kao da smo unaprijed znali sta ce ono drugo reci...i pita one mene sta slusam-i kazem ja tako tog...(njegov omiljeni,kako se kasnije ispostavilo...ali ono bas fan),pita on- a slusas li.... , ja: "naravno, oni su super"...i jos tako...kad ce on " a jel' slusas frank zappu?"
(mi nismo andjeli kad se marina upucavala nikoli)-i ja ono- slusam,slusam nananana naa naaa :lol: :lol: :lol: i u smijeh. samo sam jos jednom u zivotu,mnogo kasnije srela toliko otvorenog i iskrenog lika pri prvim kontaktima.
ugl. bilo je to uspjesno upoznavanje.
citroen

#62 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by citroen »

:music2: :music2: :music2: samo nastavite :D
astrid

#63 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by astrid »

sofist wrote:
Ljuska_u_BaklaFi wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A mozhda mu samo treba topli muski zagrljaj :lol:
Treba mu sigurno samo mu ga ja necu dati. :D

....pa, imaš li ti dušu :oops: cccccccc :D
Aurora Borealis

#64 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Aurora Borealis »

.
Last edited by Aurora Borealis on 25/11/2010 12:05, edited 1 time in total.
CiCk0

#65 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by CiCk0 »

Aurora Borealis wrote:Događaj iz trole :oops: : Sjedim i gledam kroz prozor, umorna na kraju radnog dana, klackam se na relaciji Dobrinja-Skenderija, zatackana u prazno, po obicaju. Kad sjeda lik do mene. Suti, suti jedno 2 minuta, kad poce: "Koliko si ti daleko?" I taj :D smijesak :-D Reko':"Nedovoljno izgleda" :oops: i naravno istim smijeskom uzvratim :) Nastavlja drug dalje:"Ima li tamo trnja, da mac vadim?" :-D Sta da mu covjek suvislo na to kaze :-D Pogledam ga i blagi teleci smijesak nabacim :) Skonta i on sta je rekao pa nastavlja dalje:"A kakav ti je to rajsferslus sa strane?" :lol: Ja jos vise ostala paff :-D :-D Nemam mu srca reci da - ne da nisam zainteresovana, nego da nemam kuveta ni da progovorim :) Na kraju sam rekla:"Vidimo se", uz drugarski smijesak i odleprsala na prva vrata koja sam potrefila. :sax:

Nisam ufurana, ne daj Boze da ne pomislite, nego nemam srca reci "Ne, hvala" :oops:
hahahahahahahahahah e svaka ti cast :D al i taj lik je prejak....slic sa strane muhahaaahah :D :D :D :run:
sofist

#66 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by sofist »

astrid wrote:
sofist wrote:
Ljuska_u_BaklaFi wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A mozhda mu samo treba topli muski zagrljaj :lol:
Treba mu sigurno samo mu ga ja necu dati. :D

....pa, imaš li ti dušu :oops: cccccccc :D
Nemam. :x
Eborg

#67 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Eborg »

U tramvaju, sjedim i zamišljeno gledam kroz prozor, preko puta mene stariji američki par razgovara tiho, u krilu im torba sa laptopom. Sjeda do mene neka žena i počinje da ih mjerka.

ONA: "Jesi li im ti prevodilac?"
JA: "Ne."
ONA: "Pa vidim imaš torbu i to."
JA: "Ne, nisam." (blagi osmijeh i okretanje glave nazad)
ONA: "Vidi joj laptopa." (pali cigaru i pilji u ljude)
JA: (Šutim.)
ONA: "Garant 5000 maraka."
ONA: "Sve to krade, došlo da pokrade."
ONA: "Sve su to lopovi, preko naše muke hoće da se bogate." (priča povišenim tonom, Ameri ušutiše i zgledaju se.)
JA: "Jah." (Kontam ušutit će se.)
ONA: "Ma sve je to mafija, lopovi, gubari, našla ovdje da se šeta sa tom tehnikom, vidi je kakva je. Šarenu suknju obukla k'o da je april. A i ovaj stari kraj nje, garant joj muž. Vidi ga kako se obuk'o, i šešir je stavio. E moj ti, da ti znaš gdje si ti doš'o, idi kući bolan, šta će ti šešir? Ko još šešir nosa?"
JA: (Sliježem ramenima i pokušavam joj dati do znanja da mi je svejedna njena priča.)
ONA: "Šta si stisla taj laptop, ko da će ti ga neko uzet'? Imaš ti para da kupiš novi."

I šta će jadni ljudi, skužiše da o njima priča i pokupiše se na slijedećoj stranici, ova "gospoja" pobjedonosno otpuha dim cigare i ušuti.

:-)
plejka2

#68 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by plejka2 »

Ja gospoje chuj duvani u tramvaju :lol:
Eborg

#69 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Eborg »

Ma da je na cigari počelo i završilo ja bih joj šibicu za drugu našao. :D
ljubav_aha

#70 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by ljubav_aha »

Eborg wrote:U tramvaju, sjedim i zamišljeno gledam kroz prozor, preko puta mene stariji američki par razgovara tiho, u krilu im torba sa laptopom. Sjeda do mene neka žena i počinje da ih mjerka.

ONA: "Jesi li im ti prevodilac?"
JA: "Ne."
ONA: "Pa vidim imaš torbu i to."
JA: "Ne, nisam." (blagi osmijeh i okretanje glave nazad)
ONA: "Vidi joj laptopa." (pali cigaru i pilji u ljude)
ONA: "Garant 5000 maraka."
ONA: "Sve to krade, došlo da pokrade."
ONA: "Sve su to lopovi, preko naše muke hoće da se bogate." (priča povišenim tonom, Ameri ušutiše i zgledaju se.)
JA: "Jah." (Kontam ušutit će se.)
ONA: "Ma sve je to mafija, lopovi, gubari, našla ovdje da se šeta sa tom tehnikom, vidi je kakva je. Šarenu suknju obukla k'o da je april. A i ovaj stari kraj nje, garant joj muž. Vidi ga kako se obuk'o, i šešir je stavio. E moj ti, da ti znaš gdje si ti doš'o, idi kući bolan, šta će ti šešir? Ko još šešir nosa?"
JA: (Sliježem ramenima i pokušavam joj dati do znanja da mi je svejedna njena priča.)
ONA: "Šta si stisla taj laptop, ko da će ti ga neko uzet'? Imaš ti para da kupiš novi."

I šta će jadni ljudi, skužiše da o njima priča i pokupiše se na slijedećoj stranici, ova "gospoja" pobjedonosno otpuha dim cigare i ušuti.

:-)
tuzna svakodnevcnica obojena humorom
ljubav_aha

#71 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by ljubav_aha »

Eborg wrote:Ma da je na cigari počelo i završilo ja bih joj šibicu za drugu našao. :D
na ovakvim vrucinama :lol: :-)
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#72 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by ladyblue18 »

@ eborg - ne znas bil se smij'o bil plak'o :-) :D
Suti i trpi

#73 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Suti i trpi »

Isidora Jesenjinova wrote:Ko da je znao osnivac teme,da cu o ovome razmislajti...
Koliko mi je godina,ja se ne sjecam da mi je neko prisao tako da se upoznamo...
Vjerovatno izgledam nafurani,sta li? 8)
Za sve su krivi telefoni, fejsbuk, razno razni catovi itd Jednostavno, to je 'mnogo laksi' i bolje poplocan put da bi se skontala neka djevojka ili momak. Stid i manjak samopouzdanja se u vritualnom dopisivanju mogu sakriti, dok to u zivom kontaktu ide malo teze. Najveci problem kod muskaraca je sto razmisljaju sta ce reci, a kod zena sto tumace ono sto je muskarac reko :D . U konacnici i jedno i drugo izvuku pogresan zakljucak, sto na kraju biva pogubno. Nemojte (vise od 5 minuta) razmisljati sta ce te reci, nemojte (vise od 5 minuta) tumaciti sta je neko reko.

Sto se mene tice, uvijek sam losije prolazio kada sam djelovo u tandemu. Postoje likovi koji su me odgovarali od uletanja za koje sam se spremo; 'mojne sad, nemamo pljuga, hajmo prvo kupit pljuge', 'hajmo prvo popit po pivu da nas malo opusti', 'hajmo malo prosetat, dok zadje sunce za onaj oblak' itd itd Trazi curu, a moli boga da je ne nadje. Pa postoje oni sa kojim sam uletio jednom i nikada vise, koji su u startu bili brutalni i koji su odmah prelazili na stvar ili pricali gluposti koje su mi u startu rusile koncepciju :D . Postoje oni koji su sutili ko mutavi, kao da stojimo ispred krokodila, a ne pored zena koje su mozda i gluplje od nas, pa ne mogu skontat da pricamo gluposti :D .

Ja bi prije crko nego trazio broj telefona od djevojke koju vidjam dosta cesto. Drug mi je davo broj od sadasnje djevojke, ali ga nikad nisam htio uzeti. Lijepo sam priso i sam ga uzeo. Sta tu ima strasno? Nikako mi nije jasno kako postoje muskarci koji bi prije Tajsona spucali sakom u glavu nego prisli nekoj djevojci. Za sve je kriv nakaradni ponos, kompleksi i neopravdani strah da ces izvalit glupost. Ali, da ne davim dalje, piso sam o ovome na temi od udvaranju.

Jednom sam dogovorio prvi izlazak sa djevojkom koja mi je otvoreno rekla da joj se svidjam, pa sam joj jamio broj. Posto nisam bio zainteresovan za nesto ozbiljnije, reko sam joj da povede prijateljicu, a da cu i ja doci sa drugom. Mi smo otisli na jednu stranu, a drug i njena kolegica na drugu. Nije proslo ni 20 minuta, kada vidim druga i tu curu kako idu uporedo, ali tri metra udaljeni jedno od drugog :D :lol: . Pitam sta je bilo? Ona kaze 'ovaj nije normalan, znamo se sat vremena, a vec navaljuje ko mutav', a on ce na to 'kakvu si mi ovo ludjakinju dovela, sta je ona ocekivala, da cemo se igrati sela i gradova' :D :lol: . Fino se pokupimo, ja i on na jednu, a one na drugu stranu. Ne znam ko je ispo gori, ja sto sam ga zvao ili on sto se ponjeo kao posljednja sirovina.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#74 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by ladyblue18 »

Suti i trpi wrote: Najveci problem kod muskaraca je sto razmisljaju sta ce reci, a kod zena sto tumace ono sto je muskarac reko :D . U konacnici i jedno i drugo izvuku pogresan zakljucak, sto na kraju biva pogubno. Nemojte (vise od 5 minuta) razmisljati sta ce te reci, nemojte (vise od 5 minuta) tumaciti sta je neko reko.
Eh kad bi to bilo 5 minuta bar :-) :oops: :D
Suti i trpi

#75 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Suti i trpi »

ladyblue18 wrote:
Suti i trpi wrote: Najveci problem kod muskaraca je sto razmisljaju sta ce reci, a kod zena sto tumace ono sto je muskarac reko :D . U konacnici i jedno i drugo izvuku pogresan zakljucak, sto na kraju biva pogubno. Nemojte (vise od 5 minuta) razmisljati sta ce te reci, nemojte (vise od 5 minuta) tumaciti sta je neko reko.
Eh kad bi to bilo 5 minuta bar :-) :oops: :D
Hajde, priznajte nam koliko dugo tumaceti ono sto vam momak kaze prilikom upoznavanja :D !??

Sta mislite u prilasku na ulici? Da li to moze donjeti uspjeh kod vas (ako moze pod kojim okolnostima)? Da li je potrebno da tog momka vec poznajete (da na neki nacin imate informacije o njemu) ili ima sanse i neko koga prvi put vidite!??
Post Reply