Tuca na dzenazi
-
callmethebreeeze
#51 Re: Tuca na dzenazi
nije ovo ni lose. napravis belaj i na taj nacin pomognes ozaloscenoj familiji da se pozabavi drugim mislima.
- madner
#52 Re: Tuca na dzenazi
Pa dobro, kad se uzme u obzir ko je sve u prvim safovima to ne bi bio neki jazuk.
Mada ovo ne vidim bas tako strasno i kao dokaz da negdje neko tone.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#53 Re: Tuca na dzenazi
'ta će ti pištolj, da vi'š kakood bašluka glava pucamadner wrote:2 in 1 dzenaza, pokopas jednog pripremis drugog.
Nego mi nije jasno kakve su to balije da niko nema pistolja, a ne ova improvizacija.
-
callmethebreeeze
#54 Re: Tuca na dzenazi
kako bolan nije strasno, pa ako ces se negdje kontrolisati onda je to na dzenazi.madner wrote:Pa dobro, kad se uzme u obzir ko je sve u prvim safovima to ne bi bio neki jazuk.![]()
-
vratnik
#55 Re: Tuca na dzenazi
bitno je samo da svi halale na kraju
- Murat Sabanovic
#56 Re: Tuca na dzenazi
a sta ce mi valjati dijete moje lijepo...pa, sta li ja to pisem djevojko,vidis li ti dobro na te svoje okice...ova grupa ljudi su postupili nemoralno...uradili su nesto najgore sto se moze uraditi,pred stotinama na groblju prisutnih ...i sad to neko treba da snimi i da POSTAVI na internet...moja je kritika upucena autoru teme i stojim iza toga....ipak ,on to ne bi postavio na internet da se je neko ,njemu ,poznat , potukao na dzenazi....razmisljanje ,izgleda ti nije jaca strana...Shoshana wrote:nauci Murate, valjace ti... ne moze tebe niko osramotiti nego ti sam sebe. Tako i ove tokmake na ovom snimku. Sami su sebe osramotili, nije ih postavljac teme osramotio, niti ih postavljac teme moze osramotiti.Murat Sabanovic wrote:NE ZNAM STA JE VECA SRAMOTA,OVA TUCA NA DZENAZI, IL' OVAJ TVOJ SNIMAK KOJI SI POSTAVIO S CILJEM DA JOS VISE OSRAMOTIS UCESNIKE TUCE.velaxsa wrote:Mislio sam da smo davno dotakli dno kao narod, ali danas sam se uvjerio u suprotno. Idemo mi jos dublje. Danas sam prisustvovao dzenazi u Vlakovu i u isto vrijeme (14 00) su obavljene 4 dzenaze. Po zavrsetku jedne od tih dzenaza dolazi do incidenta (ne znam uopste cija je dzenaza bila, ali je na njoj bilo prisutno nekih 20-tak klosara). Prvo je doslo do nekih komentara, nakon toga koskanje, pa psovke(psovanje Boga na dzenazi
) i na vrhuncu dolazi do masovne tuce. Jedna osoba je cak upotrijebila i noz. Tukli su se onim daskama sa mezara (one daske na kojima pise ime umrlih), kamenjem, na kraju je sijevnuo i noz...ja sam bio nekih sto metara udaljen i malo sam zakasnio sa snimkom, ipak se moze vidjeti dio dogadjaja. Bilo je krvi po cesti, ali na svu srecu niko nije teze povrijedjen (dosta raje je smirivalo situaciju ukljucujuci i hodze). Murija je dosla nakon 15 minuta, kao i obicno...
http://www.youtube.com/watch?v=rP6lhswFZXU
- madner
#57 Re: Tuca na dzenazi
Mah ako nemas pistolj nisi dosao sa namjerom i to je onda spotano i ne treba ljudima zamjeritChmoljo wrote:'ta će ti pištolj, da vi'š kakood bašluka glava pucamadner wrote:2 in 1 dzenaza, pokopas jednog pripremis drugog.
Nego mi nije jasno kakve su to balije da niko nema pistolja, a ne ova improvizacija.![]()
![]()
- metar_drva
#58 Re: Tuca na dzenazi
ovo su, u stvari, konceptualni umjetnici koji svojim performansom pomjeraju granice uobičajenih shvatanja i pogleda na svijetcallmethebreeeze wrote:kako bolan nije strasno, pa ako ces se negdje kontrolisati onda je to na dzenazi.madner wrote:Pa dobro, kad se uzme u obzir ko je sve u prvim safovima to ne bi bio neki jazuk.![]()
- saso mange
#59 Re: Tuca na dzenazi
Svi mi koji se tucemo na dzenazamaKPNCTNJAH wrote:Kad osvane grupa na facebooku... 'Mrzim kad se pobijem na dzenazi, a neko to snimi i objavi'
-
japo-
#60 Re: Tuca na dzenazi
šta se sve rodi u mutnoj vodi

- Co0l
#61 Re: Tuca na dzenazi
Ma ovo su ba neki amateri,da je ovo u Mexicu bilo ostalo bi najmanje 15 leseva za njima i to obezglavljenih...more bit da se jos uce,poslije ce bit i krvavije dzenaze ako ovako nastave 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#62 Re: Tuca na dzenazi
A ni komentari na video na jutjubu nisu nista bolji. Fuj.
-
mahalas505
#64 Re: Tuca na dzenazi
Mislim da bi ti mogao da budes malo vise samokriticniji i da ovakve stavove ne iznosis u javnost, jer ipak tvoj pogled kroz te tvoje "okice" na ova zbivanja je nekako nerealan i nije ti logika bas neka jaca strana.Murat Sabanovic wrote:a sta ce mi valjati dijete moje lijepo...pa, sta li ja to pisem djevojko,vidis li ti dobro na te svoje okice...ova grupa ljudi su postupili nemoralno...uradili su nesto najgore sto se moze uraditi,pred stotinama na groblju prisutnih ...i sad to neko treba da snimi i da POSTAVI na internet...moja je kritika upucena autoru teme i stojim iza toga....ipak ,on to ne bi postavio na internet da se je neko ,njemu ,poznat , potukao na dzenazi....razmisljanje ,izgleda ti nije jaca strana...
-
maxell_sarajevo
#65 Re: Tuca na dzenazi
Izgleda da je ovaj Murat jedan od aktera tuce na dzenazi.
- VenOM__
#66 Re: Tuca na dzenazi
Samo da vam kazem da ovi sto su krivi za tucu su zesci narkomani iz Svrakina i sinoc im je bacena bomba pred kucu(valjda zbog te tuce 'ta ja znam) 
Raja iz Svrakina

Raja iz Svrakina
-
TGwDT
#67 Re: Tuca na dzenazi
Samo kod nas debili nemaju postovanja prema mrtvima pa se tuku na dzenazi....debilizam na djelu.....

- Manijakus
#68 Re: Tuca na dzenazi
Vid hodze sto se odvojio

- Murat Sabanovic
#69 Re: Tuca na dzenazi
a kakve to stavove u javnost iznosim??? SVI SMO SE SLOZILI DA JE TUCA NA DZENAZI BRUKA ,a uz to sam ja dodao da je i samo snimanje, te postavljanje ovog dogadjaja na internet sramota. ti,i tebi slicni ako se ne slaze/s/te sa ovim drugim,to je tvoje/vase pravo.misljenja sam, ako su se krkani do te mjere obrukali , zasto onda jos vise ulja na vatru dodavati(video).mahalas505 wrote:Mislim da bi ti mogao da budes malo vise samokriticniji i da ovakve stavove ne iznosis u javnost, jer ipak tvoj pogled kroz te tvoje "okice" na ova zbivanja je nekako nerealan i nije ti logika bas neka jaca strana.Murat Sabanovic wrote:a sta ce mi valjati dijete moje lijepo...pa, sta li ja to pisem djevojko,vidis li ti dobro na te svoje okice...ova grupa ljudi su postupili nemoralno...uradili su nesto najgore sto se moze uraditi,pred stotinama na groblju prisutnih ...i sad to neko treba da snimi i da POSTAVI na internet...moja je kritika upucena autoru teme i stojim iza toga....ipak ,on to ne bi postavio na internet da se je neko ,njemu ,poznat , potukao na dzenazi....razmisljanje ,izgleda ti nije jaca strana...
ma ko izmisli ove mobilne sa kamerama...u pm...
hajd'sad....
- Dust
#70 Re: Tuca na dzenazi
Odosmo na moral, a tamo je tanka linija razgranicenja.
izaci ce ovo na veliko.
izaci ce ovo na veliko.
- JThomas
#71 Re: Tuca na dzenazi
e vala, za ovakve stvari, ja sam definitivno da se sazna i oglasi ko je učestvovao. pa jebiga, sloboda pristupa informacijama, učestvovanje u tuči je krivično djelo. a izgleda da se za ovo ne bi ni saznalo da nije postavljača teme, jer koliko znam, niko osim sa-x-a nije prenio vijest.
- Bluemore
#72 Re: Tuca na dzenazi
ovaj mi se komentar najvise svidja....metar_drva wrote:ovo su, u stvari, konceptualni umjetnici koji svojim performansom pomjeraju granice uobičajenih shvatanja i pogleda na svijetcallmethebreeeze wrote:kako bolan nije strasno, pa ako ces se negdje kontrolisati onda je to na dzenazi.madner wrote:Pa dobro, kad se uzme u obzir ko je sve u prvim safovima to ne bi bio neki jazuk.![]()
- Bluemore
#73 Re: Tuca na dzenazi
ali pusti ti to, daj jos komentara dzamija ovo dzamija onoVenOM__ wrote:Samo da vam kazem da ovi sto su krivi za tucu su zesci narkomani iz Svrakina i sinoc im je bacena bomba pred kucu(valjda zbog te tuce 'ta ja znam)
Raja iz Svrakina![]()
- sheilak
#74 Re: Tuca na dzenazi
Gluho bilo.
Pa, sto se pobise? Mislim, nije da bi ih ista moglo opravdati, ali cisto iz znastizelje pitam.
Pa, sto se pobise? Mislim, nije da bi ih ista moglo opravdati, ali cisto iz znastizelje pitam.
-
callmethebreeeze
#75 Re: Tuca na dzenazi
http://www.nezavisne.com/dogadjaji/vije ... video.htmlsheilak wrote:Gluho bilo.![]()
na babinoj dzenazi...
uzas.