Super TV by Logosoft

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

MaXXaX

#51 Re: Super TV by Logosoft

Post by MaXXaX »

Ljuska_u_BaklaFi wrote:Kako je krenulo isto tako je i stalo...u nastavku emisije iskljucivo o SUPER TV-u :D
Evo ti odlicne platforme za prijedlog internog Lol TV kanala koji bi uvrstili u Super TV.Da postavite samo dvije kamere u gradu ne mozete biti gori od studia 99 :D
Ljuska_u_BaklaFi

#52 Re: Super TV by Logosoft

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

MaXXaX wrote:
Ljuska_u_BaklaFi wrote:Kako je krenulo isto tako je i stalo...u nastavku emisije iskljucivo o SUPER TV-u :D
Evo ti odlicne platforme za prijedlog internog Lol TV kanala koji bi uvrstili u Super TV.Da postavite samo dvije kamere u gradu ne mozete biti gori od studia 99 :D
Nismo se razumjeli, ne zelimo se takmiciti ko je gori :D
MaXXaX

#53 Re: Super TV by Logosoft

Post by MaXXaX »

Ljuska_u_BaklaFi wrote: Nismo se razumjeli, ne zelimo se takmiciti ko je gori :D
Nesto mi izgleda da,bez obzira o kojoj vrsti takmicenja se radi,rezultat ostaje isti?Ili...?
:)
Bourne

#54 Re: Super TV by Logosoft

Post by Bourne »

Privremeni prekid TV programa na dan 06.08.2010.godine
Poštovani korisnici,
Ovim putem Vas obavještavamo da će uslijed tehničkih problema doći do privremene obustave programskog sadržaja sljedećih kanala: RTS 1, RTS 2, B92, B92 Info, Da Vinci Learning i OBN.
Očekujemo da će smetnje biti otklonjene u toku dana.

Ovim putem vas obavještavamo da od 04.08.2010. godine kanal JRT Plus više neće biti emitovan u programskoj šemi SUPER TV usluge radi izmjene na satelitu Eutelsat.
Više informacija o SUPER TV programskoj šemi možete pronaći na ovom linku.

Unaprijed se zahvaljujemo na razumijevanju.
karanana

#55 Re: Super TV by Logosoft

Post by karanana »

pa kad ce pustiti scifi i ostale 3000 programa za koje kazu da mogu da puste?

hrt 1 i 2 mi veoma cesto koce i lede. ima li lijeka ovome? jeli da ih zovnem i da im kazem? moze li se to "otkociti"?
Mesud11

#56 Re: Super TV by Logosoft

Post by Mesud11 »

Bourne wrote:@Biggy "SRASAN PROBLEM" imas mogu ti reci :-) !!! Posto ti nista "NE" radi a imas cirka 100 kanala onako bezzzeee neMres surfat, neJma HD kanala nije sala.neMres slusat' radio a tu je i vremenska prognoza :zjev: koju isto tako neMres pratiti :sad: ...toplo ti (NE)preporucujem onda da pređes na recimo Elob,BHCnet ili pak HS pa da vidis ta znaci ("NE")imati a to sve uredno placati!!!Jos internet :?: :?: :?: ma bjež baaaaa :x strahoba jedna :lol:
:mrgreen:
jes jes jes
Ljuska_u_BaklaFi

#57 Re: Super TV by Logosoft

karanana wrote:pa kad ce pustiti scifi i ostale 3000 programa za koje kazu da mogu da puste?

hrt 1 i 2 mi veoma cesto koce i lede. ima li lijeka ovome? jeli da ih zovnem i da im kazem? moze li se to "otkociti"?
Zovite i kazite....ovo kazem ozbiljno i dobronamjerno. Nemaju svi korisnici te probleme, tako da je najbolje da prijavite te poteskoce, i da vam kolege kazu mogu li, i kako otkociti to.
Bourne

#58 Re: Super TV by Logosoft

Post by Bourne »

@Ljuska_u_BaklaFi Ima li kakvih izgleda-šanse da se Logosoft prosiri na st.grad konkretno na Bistrik...jer siguran sam da bi velika vecina jedva docekala da iz kuce šutne Elob i BHtelekom i pređe na Logosoft.
Johnny071

#59 Re: Super TV by Logosoft

Post by Johnny071 »

Ima al 2028me :lol:
Ljuska_u_BaklaFi

#60 Re: Super TV by Logosoft

Kad Johny ovako fino odgovori prosto te neka milina obuzme :D u najmanju ruku znas da 2012-ta nije kraj :lol:
Bourne, nista nije nemoguce, ipak konkretnih informacija nemam.
Bourne

#61 Re: Super TV by Logosoft

Post by Bourne »

Ljuska_u_BaklaFi wrote:Bourne, nista nije nemoguce, ipak konkretnih informacija nemam.
OK u svakom slucaju thanks na odgovoru :? ...ako bude kakvih informacija vezano za prosirenje Logosofta na st.grad obavijesti nas :zoka:
Johnny071

#62 Re: Super TV by Logosoft

Post by Johnny071 »

Ljuska_u_BaklaFi wrote:Kad Johny ovako fino odgovori prosto te neka milina obuzme :D u najmanju ruku znas da 2012-ta nije kraj :lol:
Bourne, nista nije nemoguce, ipak konkretnih informacija nemam.

:lol:
Ljuska_u_BaklaFi

#63 Re: Super TV by Logosoft

Cveta cvetje u nashe preduzetje :D
semirsar

#64 Re: Super TV by Logosoft

Post by semirsar »

Ljuska_u_BaklaFi wrote:Cveta cvetje u nashe preduzetje :D
Ajd' fino, nek cveta cvetje, nego deder nam please reci a kad ce se nastavit sadit dalje pa da se miruh prosiri i na ostatak Trga Djece Dobrinje? :skoljka:
BarbaDue

#65 Re: Super TV by Logosoft

Post by BarbaDue »

plejka2 wrote:Kakav ba bh telekom.Znam curu 5 dana joj nije radio ni telefon ni internet ni moja tv.Sa logosoftom do sada nisam cuo da je neko imo tih problema.Eto ovo je slucaj sto znam a znas koliko ima da nemam pojma?
Sto se tice super tv-a ima bolji izbor kanala od hs-a,moje tv za ostale davaoce usluga tv kanala nemam pojma.
Imam Moju TV, meni je takođe dva puta nestalo kompletne usluge, ali kako sam kasnije saznao nije do tehnologije nego do zaposlenih, naime nekoliko momaka koji su radili na tim centralama su re redovno brinuli da nasumice odabranim prave probleme. I ima smisla jer u oba slucaja mi je usluga prekinuta za vikend (prekine se u petak oko 16-17 a dodje u nedjelju oko 20.00), valjda su te diverzante otpustali jer od tad nemam problema.
Johnny071

#66 Re: Super TV by Logosoft

Post by Johnny071 »

Ja ne znam sto uopste spominjes uslugu bh telecoma nazvanu "Moja TV", smjenso je to porediti i sa najgorim CATV operatorom u bih koji je definitivno bolji od toga. Zasto ? Pa gospoda iz BH Telecoma ne popravljaju svoju instalaciju, a da bi pustili sve te kanale na MojaTV morali su spustiti kvalitet videa (slike programa) ispod kvaliteta DivX-a, znaci onaj ko je zadovoljan sa tom uslugom il ima starinski onaj TV sa katodnom cjevi ili nema pojma sta znaci kvalitetna slika. Nije djaba da ljudi koji imaju MojaTV ne mogu imati internet veci od 1Mbps u vecini slucajeva, a desava se i to da kada surfaju internetom ne radi TV ili obrnuto :), a porediti takvu uslugu sa Logosoftovom digitalom ili bilo kojom digitalom je APSURDNO.

Bourne

#67 Re: Super TV by Logosoft

Post by Bourne »

Johnny071 wrote: porediti takvu uslugu sa Logosoftovom digitalom ili bilo kojom digitalom je APSURDNO.
Jel' ovo @Johnny071 brani "Logosoft"???!!!Ma ne mogu vjeR'vat...mora da sam obnevidio :lol:
Johnny071

#68 Re: Super TV by Logosoft

Post by Johnny071 »

Ne branim ja nikog, ja samo govorim ono sto je istina i realnost, to sto ja imam sklonosti prema ovom ili onom to nema nikakve veze sa stanjem koje jeste cinjenica, niti ja to mogu promjeniti, tako da mi ne pada na pamet da govorim ono sto nije tacno i ispadam smjesan.
Svemirco

#69 Re: Super TV by Logosoft

Post by Svemirco »

Dozvolite da vam obratim pažnju na to kako je sa velikom elegancijom mace koja lista knjigu a misli o baklavi, Ljuska izignorisala pitanje glede SyFy kanala 8-) 8-)
Ljuska_u_BaklaFi wrote:
karanana wrote:pa kad ce pustiti scifi i ostale 3000 programa za koje kazu da mogu da puste?

Zovite i kazite....ovo kazem ozbiljno i dobronamjerno. Nemaju svi korisnici te probleme, tako da je najbolje da prijavite te poteskoce, i da vam kolege kazu mogu li, i kako otkociti to.
Ljuska_u_BaklaFi

#70 Re: Super TV by Logosoft

Nisam ignorisala, jednostavno ne dajem informacije koje nemam.... a vidovita nisam :D
semirsar

#71 Re: Super TV by Logosoft

Post by semirsar »

Ljuska_u_BaklaFi wrote:Nisam ignorisala, jednostavno ne dajem informacije koje nemam.... a vidovita nisam :D
Znaci, nista meni od LOL-a u dogledno vrijeme :angry:
a samo dva ulaza daleko od mene :roll:
Svemirco

#72 Re: Super TV by Logosoft

Post by Svemirco »

Nema šta, Ljuska, moramo ti nabaviti neki fin escajg, sa velikim sjajnim kašikama pa da ti se vidici otvore :D :D
Ljuska_u_BaklaFi wrote:Nisam ignorisala, jednostavno ne dajem informacije koje nemam.... a vidovita nisam :D
Ljuska_u_BaklaFi

#73 Re: Super TV by Logosoft

Neka. Mozda vam se ne bi svidjelo, to sto bi se vidjelo :D
respo

#74 Re: Super TV by Logosoft

Post by respo »

pitanje vezano za super tv
ima li u vasoj firmi slobodnih mladih (naravno djevojki) da su super :D
Ljuska_u_BaklaFi

#75 Re: Super TV by Logosoft

Imas onaj drugi milion tema, na kojima si ispozivao na kafu sve sto je nosilo zenski nick..... nemoj mi mrvit' i po ovoj. Tamam sam prozracila, obrisala i usisala....ha ya :D
Post Reply