jel fkt dobio zlatnu loptu ??? ako jest sasvim zasluzeno.. jednostavno covjek je doveo svojim asistencijama,super golovima urugvaj do 4 najbolje repke na svijetu.
Najbolja utakmica ?? Njemacka - Engleska i Urugvaj - Gana.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Jeste.north_1987 wrote:Forlan,tata.
jel fkt dobio zlatnu loptu ???
Slažem se sa ovim napisanim u potpunosti.striker wrote:Jedna od najljepših stvari sa ovog SP je to što je Forlan proglašen najboljim igračem prvenstva. Vjerujem da će biti proglašen i igračem 2010 godine, jer je sa Atletikom osvojio još i Euro ligu. Pokazao je kako se igra za klub i reprezentaciju, i zaslužio je nagradu 100%. Miske, gledaj i uči!!!
Inače, razočaran sam prvenstvom uopšte. Većina ekipa je igralo taktikom "da ne izgubi", odnosno "ne primiti gol", a ne "dati gol više od protivnika".
Sve utakmice USA su mi se svidjele, a najdosadnija ekipa je bila Paragvaj.
Najbolja utakmica je Gana - Urugvaj! Prava utakmica za svjetska prvenstva. Puna emocija - kao nekad. Uostalom, tvrdim da se za nekoliko godina niko neće sjećati nijedne utakmice sa ovog SP, ali ova će se pamtiti i prepričavati duuugo još.
I da ih onda neko ozbiljno shvati kada pričaju o fudbaluBaron_Samedi wrote:Apsulutna istina. Covjek dodaje do sebe i sad, kao, on neki zeci kretivac...Njahh.Neelix wrote:to ko xavi-dodajem-najblizem-igracu-i-imam-najbolji-postotak-uspjesnih-pasova neki igrac
ForlanEno kazu i da Puyol ima skoro 100% tacnih dodavanja. Xavi bi se mogao sjetit i zabit poneki gol, da bi ga se uopste ozbiljno razmatralo. Mislim da nije ni u 10 najboljih vezista.
![]()
Najbolja utakmica - Urugvaj-Njemacka, bez obzira na takmcarsku (ne) vaznost. Najdramaticnija Engleska - Njemacka. Uzela mi je par godina zivota.
Najzasluzniji igrac - Forlan i Shweini. Forlan je gotovo sam vukao ekipu do cetvrtog mjesta. Svaki gol mu je mocan i vazan. S druge strane, Bastian se prometnuo u mozda najboljeg zadnjeg veznog na svijetu a zna i igrat lopte. Odlican olraunder.
kad je ibra-kadabra to radio taj turcin se nije bio ni rodioand wrote:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sOYXwfu0vX4 [/youtube]