Razumjeti djevojke???

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Static-X

#51 Re: Razumjeti djevojke???

Post by Static-X »

guitar_hero wrote:
JThomas wrote:daj ba ne budite djeca.

ako dvoje ljudi redovno piju kafu, znamo da on želi "to" i već joj je priznao da mu se sviđa -a "to" se nikako ne dešava...nije teško, jednačina s jednom nepoznatom - ona ne želi.
pametno zboriš...a najveći fazon je u tome što cure ne cijene dobrotu već one žele probleme sa momcima i to je tako ;)
najbolje se kurvati itd...
poz lave

ebiga sad...
guitar_hero

#52 Re: Razumjeti djevojke???

Post by guitar_hero »

ovo je vrh :D pozzzzz
Pikaboo

#53 Re: Razumjeti djevojke???

Post by Pikaboo »

guitar_hero wrote:

ako dvoje ljudi redovno piju kafu, znamo da on želi "to" i već joj je priznao da mu se sviđa -a "to" se nikako ne dešava...nije teško, jednačina s jednom nepoznatom - ona ne želi.
pametno zboriš...a najveći fazon je u tome što cure ne cijene dobrotu već one žele probleme sa momcima i to je tako ;)
poz lave
:shock: Čvoka za ovu izjavu :)
Neznam za sta krivis curu? Niti cemu ovakve izjave.Ona tebe zeli kao prijatelja, a nevidim da si joj i postavio ultimatum "sve ili nista" i naravno i dalje te zove na kafu jer i jeste prijatelji.Nista te ne laze niti te pravi magarcem.
JThomas

#54 Re: Razumjeti djevojke???

Post by JThomas »

kakvo ba prijateljstvo, on hoće sa njom i ona to zna, a ona neće sa njim?

nemojte biti djeca, i nemojte degradirati izraz prijateljstvo, nema tu ni P od prijateljstva, tu ima jedna strana koja se nada da bi nekad, možda, ipak moglo nešto da bude i druga koja hrani ego ili čuva rezervnu opciju.
Muzikjunki

#55 Re: Razumjeti djevojke???

Post by Muzikjunki »

Krivica je tvoja sto si joj uopste priznao da ti se svidja, prije nego si je zagrijao :roll:
Gdje ces zeni prvo priznati da ti se svidja, pa je onda osvajati... koliko godina ti imas? Zar ti se ne cini da si malo obrnuo proces? :D
Prvo je moras osvojiti, pa kad vidis da se upecala onda joj mozes govoriti da ti se svidja i biti neki romanticar, a njoj ce lale iz usiju cvjetati.

Uglavnom, cura te vuce za nos i kao sto neko rece, ti si joj samo rezerva i nista drugo. Umjesto sto si 2 godine proveo pateci i razmisljajuci o njoj, do sad si mogao naci milion drugih. Moj savjet ti je da se okanis gluposti i vec danas se bacis u akciju kod neke druge. Ako si ovoj ikad ista znacio, vjeruj mi javice se sama kad vidi da te za nju boli briga. Ako se ne javi, jos bolje, bar ces biti siguran da je nikad nisi ni zanimao i da si je se na vrijeme otarasio.

Da sumiramo, nastavi sa zivotom i budi musko!
Muzikjunki

#56 Re: Razumjeti djevojke???

Post by Muzikjunki »

sanabe wrote:
Muzikjunki wrote:Krivica je tvoja sto si joj uopste priznao da ti se svidja, prije nego si je zagrijao :roll:
Gdje ces zeni prvo priznati da ti se svidja, pa je onda osvajati... koliko godina ti imas? Zar ti se ne cini da si malo obrnuo proces? :D
Prvo je moras osvojiti, pa kad vidis da se upecala onda joj mozes govoriti da ti se svidja i biti neki romanticar, a njoj ce lale iz usiju cvjetati.

Uglavnom, cura te vuce za nos i kao sto neko rece, ti si joj samo rezerva i nista drugo. Umjesto sto si 2 godine proveo pateci i razmisljajuci o njoj, do sad si mogao naci milion drugih. Moj savjet ti je da se okanis gluposti i vec danas se bacis u akciju kod neke druge. Ako si ovoj ikad ista znacio, vjeruj mi javice se sama kad vidi da te za nju boli briga. Ako se ne javi, jos bolje, bar ces biti siguran da je nikad nisi ni zanimao i da si je se na vrijeme otarasio.

jah :roll:
Eh da, a pitanje je bilo kako razumjeti djevojke... eh pa prijatelju ova djevojka iznad mene ti je konkretan primjer, nikako! :-)
Koliko sam primjetio na forumu, ova djevojka je uspjela nabrati 15 hiljada postova (!), od kojih vecina sadrzi neku ironiju i antagonizam prema muskom rodu, bez nekog nama poznatog razloga. Kada god neki muskarac napise nesto vezano za ovakve situacije gdje objektivno sagleda situaciju, javi se nesavladivi feminizam u gospodjici Sanabe koja s podsmjehom dobaci neku besmislenu opasku na bilo kakav savjet i tu je da brani boje nezadovolj(e)nog zenskog roda.
Djevojke ne mozes razumjeti, mozes ih samo razlikovati i pokusati da izbjegnes sve one koje ti ne odgovaraju. Tu obavezno dodaj ove isfrustrirane, nezadovoljne, vjecito povrijedjene, neshvacene, zaludjene nekim idealima, bajkama, ljubavima na prvi pogled itd itd.
Pozdrav :)
smurf

#57 Re: Razumjeti djevojke???

Post by smurf »

Image
vaca

#58 Re: Razumjeti djevojke???

Post by vaca »

guitar_hero wrote:

poz lave
eto skonto si :thumbup: aj sad idi, radimo
Komšinica

#59 Re: Razumjeti djevojke???

Post by Komšinica »

smurf wrote:Image
:thumbup: :lol:

Ponekad baš ovako. :D
aerosa

#60 Re: Razumjeti djevojke???

Post by aerosa »

Razumjeti normalnu djevojku je recimo malo težak posao...
Razumjeti lujku i ne treba ni pokušavati... :)
Ljuska_u_BaklaFi

#61 Re: Razumjeti djevojke???

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

Ma ko vam trazhi da nas razumijete, shto nas jednostavno ne volite :lol:
Klodovik

#62 Re: Razumjeti djevojke???

Post by Klodovik »

Ljuska_u_BaklaFi wrote:Ma ko vam trazhi da nas razumijete, shto nas jednostavno ne volite :lol:
Zato što se čovjek boji onoga što ne razumije.
Ljuska_u_BaklaFi

#63 Re: Razumjeti djevojke???

To mi je vec drago za cuti :D
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#64 Re: Razumjeti djevojke???

Post by Chmoljo »

moj savjet iz mog skromnog iskustva: ignore.

kad te zove otkači je u par riječi - zauzet sam, nemam vremena i sl. al' ne grubo... onda će se definisati i šta ona hoće :wink:
Ljuska_u_BaklaFi

#65 Re: Razumjeti djevojke???

Ma da izvines vise i ignore, ima li iko s petljom da sjede i kaze shta hoce :roll: :?
Chmoljo

#66 Re: Razumjeti djevojke???

Post by Chmoljo »

Ljuska_u_BaklaFi wrote:Ma da izvines vise i ignore, ima li iko s petljom da sjede i kaze shta hoce :roll: :?
nije problem sjesti i reći :) eto, čovjek je to već uradio :) pitanje je šta ona sad želi. nije fer od nje da ga zivka ako zna da je zaljubljen u nju. ona je ta koja sa sobom treba raščistiti šta hoće. ako mu je prijateljica, trebala bi ga pustiti na miru. ako hoće nešto više, nek' i ona bude hrabra pa neka kaže šta želi...

da citiram Gibbonija: "Divno je, kad žena ima petlju, da te uzme k sebi, onda kad si slab... Divno je i ne događa se često, taman tol'ko da sam o njoj ovisan..." :wink:
Ljuska_u_BaklaFi

#67 Re: Razumjeti djevojke???

Shta kad zena ima petlju a on ju nema :D
Mr.Lee

#68 Re: Razumjeti djevojke???

Post by Mr.Lee »

Muzikjunki wrote:Krivica je tvoja sto si joj uopste priznao da ti se svidja, prije nego si je zagrijao :roll:

Svaka ti se pozlatila. Ja ovdje ne vidim ni mrvu šovinizma. Dok ti za njom "bališ" ona hoda po gradu i mjerka druge tipove. Nađi neku drugu, obavezno ljepšu i molim te, NEMOJ JOJ REĆI DA TI SE SVIĐA! NIKAD! Pokaži joj ljubav na svaki drugi način osim riječima!
Chmoljo

#69 Re: Razumjeti djevojke???

Post by Chmoljo »

Ljuska_u_BaklaFi wrote:Shta kad zena ima petlju a on ju nema :D
onda nek vidi u gaće opet, možda mu nešto fali :wink:
burek_in_space

#70 Re: Razumjeti djevojke???

Post by burek_in_space »

11. Jul. 2010. 02:11 Banned user for reason “ignoriranje upozorenja moderatora”
» Aura Perez, statix, andolC

7 dana...
guitar_hero

#71 Re: Razumjeti djevojke???

Post by guitar_hero »

Muzikjunki wrote:
sanabe wrote:

jah :roll:
Eh da, a pitanje je bilo kako razumjeti djevojke... eh pa prijatelju ova djevojka iznad mene ti je konkretan primjer, nikako! :-)
Koliko sam primjetio na forumu, ova djevojka je uspjela nabrati 15 hiljada postova (!), od kojih vecina sadrzi neku ironiju i antagonizam prema muskom rodu, bez nekog nama poznatog razloga. Kada god neki muskarac napise nesto vezano za ovakve situacije gdje objektivno sagleda situaciju, javi se nesavladivi feminizam u gospodjici Sanabe koja s podsmjehom dobaci neku besmislenu opasku na bilo kakav savjet i tu je da brani boje nezadovolj(e)nog zenskog roda.
Djevojke ne mozes razumjeti, mozes ih samo razlikovati i pokusati da izbjegnes sve one koje ti ne odgovaraju. Tu obavezno dodaj ove isfrustrirane, nezadovoljne, vjecito povrijedjene, neshvacene, zaludjene nekim idealima, bajkama, ljubavima na prvi pogled itd itd.
Pozdrav :)
Svaka čast na komentaru...Najrealnije si prikazao neke stvari,jer čovjeku je lakše da djeli savjete drugima nego sebi...
Najbolji način da riješim situaciju je "ignore" jer nije bila slijepa dosad pa da nije vidjela određene stvari... a ako nešto više bude htjela sama će doći ;)
Do tada naći neku djevojku...

P.s. nisam naglasio da sam ja imao nedavno djevojku i ona me zvala na kafu ...da ne mislite da sam bio "solo" sve vrijeme ...

pozzz
guitar_hero

#72 Re: Razumjeti djevojke???

Post by guitar_hero »

Chmoljo wrote:
Ljuska_u_BaklaFi wrote:Ma da izvines vise i ignore, ima li iko s petljom da sjede i kaze shta hoce :roll: :?
nije problem sjesti i reći :) eto, čovjek je to već uradio :) pitanje je šta ona sad želi. nije fer od nje da ga zivka ako zna da je zaljubljen u nju. ona je ta koja sa sobom treba raščistiti šta hoće. ako mu je prijateljica, trebala bi ga pustiti na miru. ako hoće nešto više, nek' i ona bude hrabra pa neka kaže šta želi...

da citiram Gibbonija: "Divno je, kad žena ima petlju, da te uzme k sebi, onda kad si slab... Divno je i ne događa se često, taman tol'ko da sam o njoj ovisan..." :wink:
Dobro si joj objasnio :) bas odlično :thumbup: :D
Vrteska

#73 Re: Razumjeti djevojke???

Post by Vrteska »

guitar_hero wrote:A cura je stvarno normalna,nit je sponzoruša nit je kurva...ODbila je dosta momaka...
HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
JThomas wrote:dobro su ti rekli, drug, ti si igrač s klupe. ili možda čak ni to, već samo hrani ego kad je neko drugi ko joj se stvarno sviđa otpili. nema od tog brašna hljeba, ljubav nije fudbal da čekaš šansu s klupe. kad te sljedeći put zovne na kafu, izmisli neki izgovor i nemoj otići, ne treba ti to u životu.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Vrteska

#74 Re: Razumjeti djevojke???

Post by Vrteska »

A da neko ne pita zašto se slažem sa gore navedenim savjetom, upravo radim ovo što tebi ova djevojka radi. On mi hrani ego, loše je, ali šta možemo. Pošteno. :D
Ignoriši je.
Officer Crabtree

#75 Re: Razumjeti djevojke???

Post by Officer Crabtree »

A da me neko pita zašto ti ja sad u sebi 'sujem sve po spisku... Sta mogu, pošeteno.
Post Reply