Mi smo prinuđeni da ovo gledamo !

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

uvjek dobar gost

#51 Re: Mi smo prinuđeni da ovo gledamo !

Post by uvjek dobar gost »

Klodovik wrote:
uvjek dobar gost wrote:Brko moj znaš li ti koliko para treba za TV kuću, kanal il televiziju... ja nešto pokušavam da vaspostavim preko interneta pa i tu mi fali ruku... kritika je prvi korak... stanja u kojem smo u kojem prolaz dobivaju podobni. Primjer mali ti je recimo Alfa Tv čovjek kao da je zaposlio svoju familiju i bližnje prijatelje,... jer imao je para... imao je proastor.. za uspjeh dovoljni samo su bili još smisleni ljudi koji bi stvorili program.... no avaj...

Čekamo Sanelu.... da vidimo šta će da se desi... :)
Treba, naravno da treba. Para i kvalitetnih ljudi - koji će donijeti još više para. A takvih ovdje (na priči) ima u ogromnom broju. Toliko da Saneli uopće neće biti problem da ih nađe.
Nadati se, moj klodovik... nadati se....
StupskaBitanga

#52 Re: Mi smo prinuđeni da ovo gledamo !

Post by StupskaBitanga »

uvjek dobar gost wrote:
Klodovik wrote:
uvjek dobar gost wrote:Brko moj znaš li ti koliko para treba za TV kuću, kanal il televiziju... ja nešto pokušavam da vaspostavim preko interneta pa i tu mi fali ruku... kritika je prvi korak... stanja u kojem smo u kojem prolaz dobivaju podobni. Primjer mali ti je recimo Alfa Tv čovjek kao da je zaposlio svoju familiju i bližnje prijatelje,... jer imao je para... imao je proastor.. za uspjeh dovoljni samo su bili još smisleni ljudi koji bi stvorili program.... no avaj...

Čekamo Sanelu.... da vidimo šta će da se desi... :)
Treba, naravno da treba. Para i kvalitetnih ljudi - koji će donijeti još više para. A takvih ovdje (na priči) ima u ogromnom broju. Toliko da Saneli uopće neće biti problem da ih nađe.
Nadati se, moj klodovik... nadati se....
uz nadu da ce nesto i biti od toga
Jer za sada imaju samo RTV Mostar koji ce ici preko satelita i pokrivati BiH i studio u propalom tznom centru
Nesto se usutilo oko toga mozda je zatisje pred buru
Toffee karamela

#53 Re: Mi smo prinuđeni da ovo gledamo !

Post by Toffee karamela »

Lako je za SP, ono je svake 4 godine...ali valja izdržati one novogodišnje programe sa scenografijom i spikom kakva se mogla čuti dok je Silvana Armenulić još bila živa i onu maloumnu Evroviziju s onom Ismetom Dervoz, po mojem skromnom ukusu, pored Tarika Helića najodurnijom osobom vaskolikih naših medija. :x
nellington

#54 Re: Mi smo prinuđeni da ovo gledamo !

Post by nellington »

Ne smije se više napadati na Ismetu, sad je pod njegovom zaštitom, kandidat za parlament :skoljka: !

Image
Toffee karamela

#55 Re: Mi smo prinuđeni da ovo gledamo !

Post by Toffee karamela »

[quote="nellington"]Ne smije se više napadati na Ismetu, sad je pod njegovom zaštitom, kandidat za parlament :skoljka: !

Eeeejk :shock: šta kažeš?...a dobro, nekako mi i pristaje u parlament (ovaj naš), bar će moći da palamudi do mile volje :skoljka:
Sarajevski

#56 Re: Mi smo prinuđeni da ovo gledamo !

Post by Sarajevski »

avdićevih sedam dana & ljudi

SUBOTA, 3. JULI

Prvi put sam, prisiljen okolnostima, neku utakmicu Svjetskog nogometnog prvenstva, današnju između Njemačke i Argentine, gledao na nekom od ovda{njih javnih servisa. Tražio sam u četvrtoj sekundi od domaćšina da smanji ton. Ne zbog famoznih vuvuzela: vuvuzele su mila majka, one su u kolu pjesma za ove drekavce koje iz krajnje sumnjivih razloga nazivaju „sportskim komentatorima “.
Jedan moj prijatelj, osuđen na drakon(j)sku kaznu da nema drugog izbora osim „javnih emitera“, od početka SP-a pažljivo knjiži kretenluke koje zlikovci pred mikrofonima blebeću, pa mi je poslao desetine takvih i evo moga top five izbora.
1. Vidjeli ste da su navijači donijeli pokrivače i na taj način gledaju utakmicu ovdje.
2. Španci imaju 62% posjed lopte. To je vidljivo-uočljivo.
3. Govorilo se već o tim holandskim navijačicama koje su temperamentne previše za afrički stil življenja.
4. Sada je samo za trenutak isuviše oklijevao.
5. Virtualna tabela kaže: Holandija ima 9, Japan 5....
Kada sam danas čuo od „komentatora“ da „Argentina čini sve da poravna rezultat“, skoro da mi bi žao što Mladi}eva artiljerija nije poravnala zgradu televizije! :mrgreen:
nellington

#57 Re: Mi smo prinuđeni da ovo gledamo !

Post by nellington »

Vala je bilo i većih bisera, ovo je ništa u poređenju sa onim što smo mi skupili na temi o komentatorima i SP.
Post Reply