http://www.sarajevo-x.com/zanimljivosti ... /100706011
Mi o vuku, vuk na vrata.....
Kakav idiotizam....
Sto bi Jimmy Page i ekipa najebali... k'o zuti... sta je rec'
Chisum wrote:Znam da je off, ali moram....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakav idiotizam....
Chisum wrote:Znam da je off, ali moram....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakav idiotizam....
haqqlberry wrote:Chisum wrote:Znam da je off, ali moram....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakav idiotizam....
Da,da, Iran je stara prestonica vehabija. Pa ako nemaš u glavi,imaš makar na google-u. Nemoj biti lijen toliko, lijenost je bolest. Glupost je već urodjena...
Kolika doza neznanja se ovdje projicira, za plakati.
suntu jeu wrote:Chisum wrote:Znam da je off, ali moram....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakav idiotizam....
Ja se pozdravio, ali moram... Roki ovo je iz Irana, a oni su ti neprijatelji vehabija. Znaš ono, neprijateljstvo između Irana i Saudijske i te stvari.
Uporabio si latinsku poslovicu "lupus in fabula". U tvom slučaju napad definitivno nije najbolja odbrana.Chisum wrote:haqqlberry wrote:Chisum wrote:Znam da je off, ali moram....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakav idiotizam....
Da,da, Iran je stara prestonica vehabija. Pa ako nemaš u glavi,imaš makar na google-u. Nemoj biti lijen toliko, lijenost je bolest. Glupost je već urodjena...
Kolika doza neznanja se ovdje projicira, za plakati.
![]()
![]()
![]()
Imas li ti oci, nesretnice, ili vam ih vade? Sto se trzas odmah?
Rekoh - off topic... nema veze s vehabijama, naravno, ali ima veze sa textom koji sam gore napisao.
Obrati paznju na boldirane rijeci mog prijasnjeg posta... mozda i dokucis o cemu pricam i zasto sam ovdje postavio tekst o ovom BESMISLENOM, smijesnom zakonu.
bolje da ne znashaqqlberry wrote:GAU 8 wrote:Imam jako dobre prijatelje "u vehabijama" kako se vole nazivati" koji su tu iskljucivo radi koristoljublja i mogu potvrditi da se "pokrivanje" i misionarstvo placa i ima ljudi koji na osnovu toga sto su u toj grupi, na taj nacin zive i hrane svoje obitelji. Naravno ovo je sve inteligentno uradjeno tako da se moze prodati kao stosta, a da se ne posumnja u sponzoriranje samog cina promjene zivotnog stila.suntu jeu wrote:
@gau8 Pa šta si ti ponudio, osim paranoje ? Koji si argument iznio ? Kao nidgje nema džabe, a ja ti dokažem da ima. U Saudiji ovaj-ono, pa hajde donesi dokaz kojim potkrepljuješ svoju tvardnju !
Jbg, sto kazu muka natjerala. Znaci opet tipicni sablon, nadji bijedu koja ce ti se prodati za sitnis.
Sve sponzorirano od Saudijskog komiteta himself. I ne pricaj mi molim te kako nemam pojma.
Kakva li si ti osoba kada su ti "jako dobri prijatelji" takvi.
Vidim ti se ne zamaraš argumentima, predrasude i mržnja te ispunjavaju maksimalno...
http://hr.wikipedia.org/wiki/Ironijaadresar wrote:veli haqqlberry @ ''Da,da, Iran je stara prestonica vehabija''
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa čovječe, kome ti pričaš o googlanju. ovo ti je definitivno najveća provala u životu
vehabije i iran imaju veze koliko Buš i Ahmedinedžad
baš si se izvalio iz cipela...
Ja nisam rekao da imam predrasude.suntu jeu wrote:Aha, ima deset godina od kako je otvoren centar, a mi svaki dan očekujemo državni udar koji će nam doći od strane centra Fahd.Jebote pa ovo je bilo zanimljivo prve dvije godine, čak sam i ja kao mladi student pada na ovo.
A onda sam sabrao dva i dva, pa se zapitao ko plaća sve one vehabije po svijetu i Evropi, da nosaju brade, da pokrivaju žene i ostale gluposti ?![]()
A ta priča za prijatelja, de nam reci gdje je biro za zapošljavanje! Pa ima toliko gladnih u BiH.
Uostalom, zaboli me kurac, nije moj problem vama objašnjavati da ste puni predrasuda.
Sretno u otkrivanju državnih neprijatelja!
Uporabio je, dakako, podvlaceci ono sto sam u postu, prije toga, BOLDIRAO.haqqlberry wrote:Uporabio si latinsku poslovicu "lupus in fabula". U tvom slučaju napad definitivno nije najbolja odbrana.Chisum wrote:
![]()
![]()
![]()
Imas li ti oci, nesretnice, ili vam ih vade? Sto se trzas odmah?
Rekoh - off topic... nema veze s vehabijama, naravno, ali ima veze sa textom koji sam gore napisao.
Obrati paznju na boldirane rijeci mog prijasnjeg posta... mozda i dokucis o cemu pricam i zasto sam ovdje postavio tekst o ovom BESMISLENOM, smijesnom zakonu.
Vrlo jasan i decidan post. Imaš li još ovakvih nekih ?Sarajevski_Marlboro wrote:Vise puta sam imala priliku vidjeti ta masovna okupljanja.
Bude ih 1000 najmanje,ono ides...i samo gledas val brada i kratkih pantalona kako ti prilazi.
A o batmanima-njighovim suprugama da ne govorim.
Jedino na tom mjestu mi se desi takva stvar.suntu jeu wrote:Vrlo jasan i decidan post. Imaš li još ovakvih nekih ?Sarajevski_Marlboro wrote:Vise puta sam imala priliku vidjeti ta masovna okupljanja.
Bude ih 1000 najmanje,ono ides...i samo gledas val brada i kratkih pantalona kako ti prilazi.
A o batmanima-njighovim suprugama da ne govorim.
A vidi šta se meni desilo ; '' šetam ja po ulici, a ono sisa do sise'. A ne prilaze mi
statix wrote:Moja tri srednjoskolska druga su nasla utociste u vehabijama. Interesantno, ali sva tri su bili katastrofalni ucenici i problematicnog ponasanja.Nakon zavrsene srednje dvije-tri godine su se smucali i klosarili, da bi na kraju svoje pitanja egzistencije rjesili bas u navedenoj dzamiji i vehabijama. Odmah su se ozenili i sad imaju po dvoje-troje djece, i za svako primaju novcanu naknadu kao i zena za pokrivanje. Par puta sam ih sreo i poceli su mi sa pricom o Islamu i Muhamedu, i kako trebam doci da me edukuju, sto sam kulturno odbio.
Od tada ne simpatisem takve likove, ne toliko zbog njihove ideologije, koliko zbog nacina kojim rjesavaju probleme koje im sistem i drustvo namece. Bas nako kukavicki.
sjenka wrote:hm
kad vec pricamo o vrbovanjima u religijske svrhe da vam ispricam kako sam ja jucer bila vrbovana od "vehabija".Kršćanskih vehabija. U Mercator centru.
Sjedim ja jucer u Santana cafeu sa prijateljicom, a djeca se igraju u igraoni. Za stolom pored nas sjede neki stranci ( amerikanci), jedan muskarac i tri zene. U neko doba muskarac prilazi našem stolu, pita moze li me nesto pitati, prevodilica prevodi. Pita me sta je sa rukom moga sina ( nosi gips-slomio ruku), boli li ga, kako se to desilo, bla bla. Pitam ga ja da li je on mozda neki doktor, lik odgovara da nije, ali zna jednog jako dobrog doktora, his name is Jesus.Pita me da li sm cula za đisusa
Kazem ja njemu kako da nisam, dapače čak i vjerujem u njega. Pitam ja njega jesi li ti čuo za Muhameda a.s., vjerujes li u njega kao božijeg roba i poslanika. Lik se nakratko zbuni, nasmija, zahvali, pa ode svojim " poslom" vrbovati nekog drugog.
ma ja se ovakvim likovima divim na hrabroj drskosti
by the way ne znam da li je bitno ( meni jeste) ali ja sam pokrivena.
Tako mi je on licno tvrdio osim ako ne laze. Bilo je to prije nekih 7 godina.Imaš li neke dokaze za boldirano?
Platu za pokrivanje dobijaju koliko znam samo casne sestre. Za muslimanke koje se pokrivaju, ma dajte, ne budite djeca.statix wrote:Tako mi je on licno tvrdio osim ako ne laze. Bilo je to prije nekih 7 godina.Imaš li neke dokaze za boldirano?