trans izradjen od susjeda srba.
Moderators: Charuga, Tomahawk11

tipični tekstovi iz nezavisnih novina koji rado citiraju forumske sveznalice @ cyprus i ostalielSaik wrote:NIđe veze. Tekst je totalni promašaj. Kao, ko smo mi, mi fašisti, ubice, kriminalci, oni koji pjevaju fašističke pjesme na stadionima (!) pa da se imamo pravo (!) žaliti na nesnosnu buku koju stvaraju vuvuzele (!). Ne vidim po čemu bi jedno bilo povezano sa drugim? Ne žali se niko na postojanje tih instrumenata niti na to što se koriste već problem leži u tome što isti ti predmeti stvaraju nesnosnu buku na koju se žale, pazi sad, a to očito zanemaruje i autor teksta, igrači i treneri. Možda je njemu promaklo, ali Maradona ne bi imao problema dozvati svoje igrače da se umjesto vuvuzela čuje pjesma spremte se četnici ili da je zapaljena pokoja baklja.
Nek si ti mene spomeno, nisi odavnojasko_ba wrote:tipični tekstovi iz nezavisnih novina koji rado citiraju forumske sveznalice @ cyprus i ostalielSaik wrote:NIđe veze. Tekst je totalni promašaj. Kao, ko smo mi, mi fašisti, ubice, kriminalci, oni koji pjevaju fašističke pjesme na stadionima (!) pa da se imamo pravo (!) žaliti na nesnosnu buku koju stvaraju vuvuzele (!). Ne vidim po čemu bi jedno bilo povezano sa drugim? Ne žali se niko na postojanje tih instrumenata niti na to što se koriste već problem leži u tome što isti ti predmeti stvaraju nesnosnu buku na koju se žale, pazi sad, a to očito zanemaruje i autor teksta, igrači i treneri. Možda je njemu promaklo, ali Maradona ne bi imao problema dozvati svoje igrače da se umjesto vuvuzela čuje pjesma spremte se četnici ili da je zapaljena pokoja baklja.
Al' zato onaj bradica pokazuje rukama kao da trubi kada dadose gol iz penala-LIBERO- wrote:Tamo pred kraj tekme,u gro planu prikazuju jednu preljepu italijanku,sa tugom i nevjericom u ocima jer njena reprezentacija ima 1:1 sa NZ,i naravno sa CEPICIMA ZA USI,koji su bas uocljivi
![]()
![]()
Hajd' rezultat,al' treba istripiti ovaj teror vuvuzela...mater ko ih izmisli.
Slažem se.jasko_ba wrote:tipični tekstovi iz nezavisnih novina koji rado citiraju forumske sveznalice @ cyprus i ostalielSaik wrote:NIđe veze. Tekst je totalni promašaj. Kao, ko smo mi, mi fašisti, ubice, kriminalci, oni koji pjevaju fašističke pjesme na stadionima (!) pa da se imamo pravo (!) žaliti na nesnosnu buku koju stvaraju vuvuzele (!). Ne vidim po čemu bi jedno bilo povezano sa drugim? Ne žali se niko na postojanje tih instrumenata niti na to što se koriste već problem leži u tome što isti ti predmeti stvaraju nesnosnu buku na koju se žale, pazi sad, a to očito zanemaruje i autor teksta, igrači i treneri. Možda je njemu promaklo, ali Maradona ne bi imao problema dozvati svoje igrače da se umjesto vuvuzela čuje pjesma spremte se četnici ili da je zapaljena pokoja baklja.

? šo ? gdje si imao priliku da ti probiju bubnjiće..?moderator wrote:Samo bih da se sjetim kompletne porodice, blize i dalje, onima koji uvezose i onima koji dopustise uvoz vuvuzela u Bosnu i Hercegovinu.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moderator wrote:Ispred BBI, na Alipasinu, a kazu da je bilo par vuvuzela juce i na Grbaviciuvjek dobar gost wrote:? šo ? gdje si imao priliku da ti probiju bubnjiće..?moderator wrote:Samo bih da se sjetim kompletne porodice, blize i dalje, onima koji uvezose i onima koji dopustise uvoz vuvuzela u Bosnu i Hercegovinu.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /100709052moderator wrote:zakonom zabraniti...hz__semir wrote: