Bojite li se smrti??
- zambaklija
#51 Re: Bojite li se smrti??
hmm,ja se nebojim,jedino bi mi bilo žao da mi se skora desi,a da ću gorjeti to je neminovno
ali ja bi opet ovaj život živio ,iste stvari i nedjela bi ponovio,možda bi tu i tamo neke stvari malo drugačije odradio ali u suštini bi sve bilo isto....pa neka gorim

- Bloo
- Globalna šefica
#52 Re: Bojite li se smrti??
sumayya wrote:Nema osobe koja se ne boji smrti... To pod broj jedan.![]()
A pod broj dva, za one koje čeka Džennet/Raj, u njemu ima ono što ne možemo ni zamisliti od ljepota... To mi uvijek naumpadne kad vidim neka lijepa mjesta (priroda, more, pješčane plaže, vodopadi.....), kako je tek tamo...?
ne bojim se smrti to je nesto neminovno, bojim se bolne smrti
a pod broj dva
- because_of_you
#53 Re: Bojite li se smrti??
Bloo wrote:sumayya wrote:Nema osobe koja se ne boji smrti... To pod broj jedan.![]()
A pod broj dva, za one koje čeka Džennet/Raj, u njemu ima ono što ne možemo ni zamisliti od ljepota... To mi uvijek naumpadne kad vidim neka lijepa mjesta (priroda, more, pješčane plaže, vodopadi.....), kako je tek tamo...?
ne bojim se smrti to je nesto neminovno, bojim se bolne smrtiono umiranje u trzajima i grcevima i patnji, da mi je kako dostojanstveno otici
a pod broj dvasta cemo mi koji ne vjerujemo u dzennet/raj...mi ne dobijemo pjescane plaze, vodopade i more...
Vi onda imate na ovom svijetu svašta, tj. prije smrti
- because_of_you
#54 Re: Bojite li se smrti??
respo wrote:a zamisli kako je tek u paklu zrce ibiza itd vjerovatno nekoliko puta boljesumayya wrote:Nema osobe koja se ne boji smrti... To pod broj jedan.![]()
- Bloo
- Globalna šefica
#55 Re: Bojite li se smrti??
nije fersumayya wrote:Bloo wrote:sumayya wrote:Nema osobe koja se ne boji smrti... To pod broj jedan.![]()
ne bojim se smrti to je nesto neminovno, bojim se bolne smrtiono umiranje u trzajima i grcevima i patnji, da mi je kako dostojanstveno otici
a pod broj dvasta cemo mi koji ne vjerujemo u dzennet/raj...mi ne dobijemo pjescane plaze, vodopade i more...
Vi onda imate na ovom svijetu svašta, tj. prije smrti
- shuriken
#56 Re: Bojite li se smrti??
ja bi ponio onaj ribarski tronozac, ako pocne citanje bukvice moglo bi potrajatIsidora Jesenjinova wrote:Kako cu pred Boga stati grešna????
- because_of_you
#57 Re: Bojite li se smrti??
Bloo wrote: nije fervi imate i prije i poslije ergo opet ateisti nahebali mozda mi odemo na neko uber dobro mjesto rezervisano za posebne gdje nema guzve
Ne znaš ti hoćeš li umrijeti kao ateist
- Bloo
- Globalna šefica
#58 Re: Bojite li se smrti??
mozda ko satanistasumayya wrote:Bloo wrote: nije fervi imate i prije i poslije ergo opet ateisti nahebali mozda mi odemo na neko uber dobro mjesto rezervisano za posebne gdje nema guzve
Ne znaš ti hoćeš li umrijeti kao ateist![]()
- because_of_you
#59 Re: Bojite li se smrti??
Bloo wrote:mozda ko satanistasumayya wrote:Bloo wrote: nije fervi imate i prije i poslije ergo opet ateisti nahebali mozda mi odemo na neko uber dobro mjesto rezervisano za posebne gdje nema guzve
Ne znaš ti hoćeš li umrijeti kao ateist![]()
- Bloo
- Globalna šefica
#60 Re: Bojite li se smrti??
sumayya come to the dark side we have cookieeeeeeeeeeeeees 
- because_of_you
#61 Re: Bojite li se smrti??
Bloo wrote:sumayya come to the dark side we have cookieeeeeeeeeeeeees
I'll come and just take some cookies
- Bloo
- Globalna šefica
#62 Re: Bojite li se smrti??
sumayya wrote:Bloo wrote:sumayya come to the dark side we have cookieeeeeeeeeeeeees
I'll come and just take some cookiesAnd than return
but but you will miss all the fun
- ja.neron
#63 Re: Bojite li se smrti??
Bojite li se smrti ???
Ne, više se bojim onoga što će doći nakon nje.
- Bloo
- Globalna šefica
#64 Re: Bojite li se smrti??
ja.neron wrote:Bojite li se smrti ???
bojis se livada, i vodopada i dzennetskih hurija i huraca ? ccc
-
Autobus
#65 Re: Bojite li se smrti??
Ljudi se boje neizvjesnosti, stanja kojeg ne kontroliramo, rusenje homeostaze...
Ma kad se spremas na prvi sastanak, ili ides medju nove ljude prvi put, osjecas nesto kao strah ili tremu..
Kako da ne osjecas kad ides negdje novo, bio to san bez snova, ili dzennet.
Da umiremo smijuci se, dozivljavajuci orgazam, niko ne bi strahovao sigurno.
Ja sam vise zainteresovan, nego pod strahom...
Mada mi je zao napustiti sve ove zene, ljepote svijeta, planine, rijeke, mora, noci.. tesko je to..
Ma kad se spremas na prvi sastanak, ili ides medju nove ljude prvi put, osjecas nesto kao strah ili tremu..
Mada mi je zao napustiti sve ove zene, ljepote svijeta, planine, rijeke, mora, noci.. tesko je to..
- Bloo
- Globalna šefica
#66 Re: Bojite li se smrti??
Autobus wrote:Ljudi se boje neizvjesnosti, stanja kojeg ne kontroliramo, rusenje homeostaze...
dobro je ba Dylan Dog
- because_of_you
#67 Re: Bojite li se smrti??
Bloo wrote:Autobus wrote:Ljudi se boje neizvjesnosti, stanja kojeg ne kontroliramo, rusenje homeostaze...
dobro je ba Dylan Dog
Bloo otvorio šator na ovoj temi
- Bloo
- Globalna šefica
#68 Re: Bojite li se smrti??
čekam te na drugoj strani da popijemo fuka