sve radi punjenja budzeta.
ali znate koje tu kriv. nisu ovi sto im izdaju papire za svakakve glupopsti. krivi smo mi koji sjedimo u takvim elitnim bastama.
Apsolutno tacnoControl panel wrote:Niko ne spominje onu bastu u Radicevoj do galerije Smoje. zauzeli trotoar. pa se stanari iz zgrada moraju penajti na tu njegovu verandu i izmedju stolava da bi prosli. svasta. zante kako to ide ma da ja samo jedan sto i dvije stolce, sutra su to vec tri stola...
sve radi punjenja budzeta.
ali znate koje tu kriv. nisu ovi sto im izdaju papire za svakakve glupopsti. krivi smo mi koji sjedimo u takvim elitnim bastama.
Možemo vala zajedno sjest i pričat mahsuzije cijeli dan, treba se najest i graha da se otjeraju oni poredminjonja wrote:hajmo raja ovako: ko god prodje pored ove baste, nek sjedne na klupu. ako dodje konobar, kazete lijepo da nece nista da pijete, nego ste htjeli u park sjesti.
jedva cekam da vidim ovo cudo svojim ocima.
moderator wrote:Izgleda je kritika upalila, stolovi su odmaknuti od klupa..
moderator wrote:Izgleda je kritika upalila, stolovi su odmaknuti od klupa..
ljeljenca wrote:ja cu sutra podnijeti zahtjev opstini centar za inspekciju pa cemo vidjeti. obavijestit cu vas!
Pravo rijetko sjedim tamo, ali ima najbolji pogled, shto jest' jest'Neelix wrote:meni ona vatra ide naotkako je otvorena. kontam da je gazda morao guze nadavat opstinarima pocesto, da bi mu dozvolu za ono govno dali. sto je najgore uvijek puno
zalosno

Dojavi ako gazda prostre zelenu pvc prostirku da ima ugodjaj ''zelene trave kafića njegovog''!Privatna poruka wrote:Idemo dalje za iste Pare!
Slika napravljena u cetvrtak, jucer je tu vec aparat za kafu, frizideri i tako dalje. Ne znam cije je, ali ako bude od Dijaloga..bojim se da mi ne zakupe balkon da naprave bastu
Prinova na Skenderiji. Montazna barakica "Snack Bar". Postavljena, nicim izazvana odmah pored trafike kod Tete.
ovo sam vidjela neki dan. tuga, brate. samo nek probaju da prezimi, napravicu cackalice od ovoga.Privatna poruka wrote:Idemo dalje za iste Pare!
ne bih rekao, plavo-bijela nije njihova bojaatko wrote:Ako je ovo od dijaloga ... pa konobari ce morati zaduziti skuter ... da nije zalosno bilo bi presmjesno ...
Ovo preraste u papanijadu na kvadrat![]()
neki dan kad sam ovo vidjela bash sam poludjela.. Boze sacuvaj jos malo pa cemo lebdjeti po zraku ili pomjerati stolice kako bismo prosli..pogotovo u julu i augustu kad i dijaspora i turisti dodju..pa se svi sjatimo...diiivotaPrivatna poruka wrote:Idemo dalje za iste Pare!
Slika napravljena u cetvrtak, jucer je tu vec aparat za kafu, frizideri i tako dalje. Ne znam cije je, ali ako bude od Dijaloga..bojim se da mi ne zakupe balkon da naprave bastu
Prinova na Skenderiji. Montazna barakica "Snack Bar". Postavljena, nicim izazvana odmah pored trafike kod Tete.