Širenje vjerske, rasne, svakojake mržnje po forumima

snaga_znanja

#51 Re: Širenje vjerske, rasne, svakojake mržnje po forumima

Post by snaga_znanja »

Abacija wrote:
Radovan Papovic wrote:Kakve li ironije: na forumu Sa-x se raspravlja o širenju vjerske, rasne i druge mržnje.

Upravo Sa-x mnogo puta bio je u službi širenja ove mržnje kada administratori i moderatori nisu reagovali na očiglednu mržnju na etničkoj i svakoj drugoj osnovi.

Sjetih se sad čuvenog slučaja Sanje Vlaisavljević protiv koje je baš sa Sa-x pokrenuta snažna medijska hajka a u temi posvećenoj njoj(tema je svojevremeno bila vrlo popularna) ostavljani su najuvredljivji i najbezobrazniji komentari koji su vrijeđali dignitet i dostojanstvo gđe Vlaisavljević. Na to nije reagovano. Jedan od najvećih boraca protiv neofašizma u današnjoj BiH je napradnut na fašistički način a svi su ćutali. Da i to ne bude dovoljno, administrator se svesrdno trudio da pomogne fašistima eliminušići sve koji su jednim komentarom podržali g-đu Vlaisavljević.

Alal vera Sa-x, daleko ćete dogurati.

R.Papović :bih:
To sto sam ja Sanju nazvao narcisom i paranoidnim sizofrenikom nije bilo na nacionalnoj osnovi. To se jednostavno moglo zakljuciti iz analize njenih tekstova. :dance: :mrgreen:
A to sto si joj dao medicinsku dijagnozu bez da si doktor je sasvim korektno? :lol:
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#52 Re: Širenje vjerske, rasne, svakojake mržnje po forumima

Post by dr.gog »

Sjooo :D

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 7#p3794153

De, Papoviću, iščupaćemo tri zadnje kolumne voljene profesorice iz Avaza, pa da na gornjem linku nastavimo sa "debatama".Materijal je neiscrpno vrelo presipanja iz šupljeg u prazno, ponaprije od strane gorepomenute, u čem' imam bliszko iskusztvo i neprekinuti uvid.
Odavno je neuznemiravana od strane Crvenih jurišnika sa "jednogsarajevskogportala", a na komentare vlastite kolumne provjereno- ne odgovara, niti je "debata" interesira u suštini.

Mog'o bi se zakleti da je priča o Sanjici off-topic za ovu temu :wink: , pa ako ho''š izvoli na link s početka mog posta. :)
Post Reply