pleeeeeeeeaaaaaaaassssssssssssssseeeeeeeeeeeeeeeeeee
Raskinuti nekom vezu ili prepustiti sve slučaju?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
ddarlingg
#51 Re: Raskinuti nekom vezu ili prepustiti sve slučaju?
Ljudi pomagajte, ko je frajer dana 16.01.: http://www.infobar.ba/kategorije/frajer ... 009/01.php stavljat cu na svaku temu link dok mi neko ne kaze

-
ddarlingg
#52 Re: Raskinuti nekom vezu ili prepustiti sve slučaju?
Majke mi neci se maknuti dok mi neko ne kaze 
- mrtva kokoš
#53 Re: Raskinuti nekom vezu ili prepustiti sve slučaju?
sta je i ti hoces nekome da rasturis vezuddarlingg wrote:Ljudi pomagajte, ko je frajer dana 16.01.: http://www.infobar.ba/kategorije/frajer ... 009/01.php stavljat cu na svaku temu link dok mi neko ne kaze![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pleeeeeeeeaaaaaaaassssssssssssssseeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja znam ali necu da ti kazem
-
ddarlingg
#54 Re: Raskinuti nekom vezu ili prepustiti sve slučaju?
Sta bude, bude, ali hocu da znam ko je i gotovo 
-
Officer Crabtree
#55 Re: Raskinuti nekom vezu ili prepustiti sve slučaju?
nisam nikog na ovom forumu poslao u pm al bližiš se da budeš premijernaLjudi pomagajte, ko je frajer dana 16.01
-
ddarlingg
#56 Re: Raskinuti nekom vezu ili prepustiti sve slučaju?
I ovo kao treba da bude smijesan i zanimljiv komentar ili sta?Officer Crabtree wrote:nisam nikog na ovom forumu poslao u pm al bližiš se da budeš premijernaLjudi pomagajte, ko je frajer dana 16.01
-
Officer Crabtree
#57 Re: Raskinuti nekom vezu ili prepustiti sve slučaju?
ne
informativan
informativan
-
ddarlingg
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
- terra_incognita
#60 Re: Raskinuti nekom vezu ili prepustiti sve slučaju?
Mog momka takođe presreće cura s posla kad izađemo vani. Meni je nje u biti žao jer plaća taxi da stigne tamo gdje smo mi. Sva se umašnu sveže i ponaša kao šiparica i sama sbe izvrgava ruglu. Tako da ja ne moram ništa činiti.Karmen86 wrote:E fakat me nerviraju ovi sto misle da imaju pravo petljati se i truditi se raskinuti tuđu vezu. Nedavno sam bila svjedok situacije u mom društvu u kojoj je tip nakon dvije kafe s jednom curom odlucio da je zaljubljen u nju i da treba da se "bori" za nju, bez obzira sto ona ima momka godinama i gdje su tu su da se uzmu i sretni su itd. i samo im pravi problem, tj. ne pravi problem, već tipa šalje joj cvijeće na posao, poruke i slično.
Ja da sam na mjestu njenog momka majke mi uhvatila bih ga negdje pred ulazom i malo pritisnula da prestane, jer nije OK tako pokusavati raskinuti nesto sto je neko gradio godinama i unositi neki nemir, jer iskreno, to i jeste unosenje nemira, kad ti skontas, nikome ne bi bilo drago da se njegovom momku/curi neko uvaljuje tako i salje npr. cvijeće i pojavljuje na mjestima gdje bi je mogao sresti, prvo nije mi jasno kako nema poštovanja prema njenom momku, OK, sretni su, vole se, godinama su skupa i ti sad nakon dvije kafe (u zajednickom drustvu u kojem se taj lik slucajno nasao) ocekujes da ona raskine i baci se tebi u zagrljaj i jos si "uporan", mislim otkud nekome pravo da se mijesa u tuđe stvari.
Al njen momak je glavni, kad su ga jednom sreli, on mu pruzi ruku i kaze, eee, pa ti mi bariš curu, svaka čast, imaš odlučan ukus, hoćeš nešto da popiješ s nama, hahahahaha, lik se sjebao, ali to je samo po meni dokaz da on njoj pravo vjeruje i da je siguran u tu ljubav i ne zeli da pravi big deal i slično, ali malo je takvih likova, kod nas je onaj pravi balkanski mentalitet, ono zelis moju curu, e razbit cu ti nos.
P.S. Iako bi ja mislim da neko mog momka tako bari bila balkanka i razbijala nos![]()
![]()
Agresivno dijete, štaš
A svakako sam za nju Džeko, a u konverzaciji lako postanem Spahić
Last edited by terra_incognita on 10/06/2010 23:10, edited 1 time in total.
-
Strpljiva
#61 Re: Raskinuti nekom vezu ili prepustiti sve slučaju?
Garant ova frajer dana pravi probleme
-
zlajapravaraja
#62 Re: Raskinuti nekom vezu ili prepustiti sve slučaju?
Traziti savjet na ovakvu temu na jednom forumu je ionako besmisleno. 'Eto vidis kakvih odgovora sve ima.
Ja da sam na tvom mjestu pitalo bih mamu, tatu, prijatelja ili osobu od povjerenja.
Al' cinjenica da imas "muda" ovo postaviti na najcitaniji forum u jednoj maloj zemlji (entitetu/kantonu/gradu), gdje su sanse fifty-fifty da ga taj tvoj frajer takodjer cita, mi je fakat smijesna.
Kako bi se osjecala kad bi znala (ili sa osnovom sumnjala) da je on sve ovo procitao?
P.S. Posto mislim da sam i sam kao ovaj frajer (t.j. imam curu, ali uvijek snjuham okolo i trazim nesto bolje
), mogu ti reci da mu se stvarno svidjas, ali da ces se ti morati potruditi da to nekako uspije. Jer, frajer ima vezu i nece nista rizikovati u sto nije 100% ubijedjen
Ne vjerujem ni ja da bi te samo puk'o
Puno srece
Ja da sam na tvom mjestu pitalo bih mamu, tatu, prijatelja ili osobu od povjerenja.
Al' cinjenica da imas "muda" ovo postaviti na najcitaniji forum u jednoj maloj zemlji (entitetu/kantonu/gradu), gdje su sanse fifty-fifty da ga taj tvoj frajer takodjer cita, mi je fakat smijesna.
Kako bi se osjecala kad bi znala (ili sa osnovom sumnjala) da je on sve ovo procitao?
P.S. Posto mislim da sam i sam kao ovaj frajer (t.j. imam curu, ali uvijek snjuham okolo i trazim nesto bolje
Ne vjerujem ni ja da bi te samo puk'o
Puno srece
-
Strpljiva
#63 Re: Raskinuti nekom vezu ili prepustiti sve slučaju?
@zlajapravaraja Joj da vidiš kakva ja sam ja prilika, baš ono za prevariti curu.
-
zlajapravaraja
#64 Re: Raskinuti nekom vezu ili prepustiti sve slučaju?
sanabe wrote:hm, crkozlajapravaraja wrote:Traziti savjet na ovakvu temu na jednom forumu je ionako besmisleno. 'Eto vidis kakvih odgovora sve ima.![]()
Ja da sam na tvom mjestu pitalo bih mamu, tatu, prijatelja ili osobu od povjerenja.![]()
![]()
Al' cinjenica da imas "muda" ovo postaviti na najcitaniji forum u jednoj maloj zemlji (entitetu/kantonu/gradu), gdje su sanse fifty-fifty da ga taj tvoj frajer takodjer cita, mi je fakat smijesna.![]()
Kako bi se osjecala kad bi znala (ili sa osnovom sumnjala) da je on sve ovo procitao?![]()
P.S. Posto mislim da sam i sam kao ovaj frajer (t.j. imam curu, ali uvijek snjuham okolo i trazim nesto bolje), mogu ti reci da mu se stvarno svidjas, ali da ces se ti morati potruditi da to nekako uspije. Jer, frajer ima vezu i nece nista rizikovati u sto nije 100% ubijedjen
![]()
Ne vjerujem ni ja da bi te samo puk'o![]()
Puno srece![]()
-
Strpljiva
#65 Re: Raskinuti nekom vezu ili prepustiti sve slučaju?
Prva polovina post je tačna, drugom pokaza obraz najčitanijem forumu u maloj zemlji.sanabe wrote:Strpljiva wrote:@zlajapravaraja Joj da vidiš kakva ja sam ja prilika, baš ono za prevariti curu.
ako ti ja dam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nego, fakat u pravu je
A šta je, jesi to malkice ljubomorna!?
-
zlajapravaraja
#66 Re: Raskinuti nekom vezu ili prepustiti sve slučaju?
Tako visoko misljenje imas o sebi?Strpljiva wrote:@zlajapravaraja Joj da vidiš kakva ja sam ja prilika, baš ono za prevariti curu.
Sta je to, neka navlakusa?
Ja nisam pricao o varanju cure, nego o slucaju da slucajno naleti nesto bolje,..znas,...ljepsa, pametnija, obrazovanija, i da se covjek zaljubi...pa desava se, a hvala Bogu imamo i slobodu izbora na ovom dunjaluku. Iako ja licno nesto novo bas i ne trazim trenutno.
-
Strpljiva
#67 Re: Raskinuti nekom vezu ili prepustiti sve slučaju?
E to je poenta zlaja!!! A ona jadnica garant vjenčanicu veze po svijećomsanabe wrote:ma ja, nek nisi sam dok kakva bolja, ljepsha, pametnija u koju cesh biti zaljubljen ne naleti
- endrili
#68 Re: Raskinuti nekom vezu ili prepustiti sve slučaju?
Hvala svima koji su me lijepo savjetovali
vidim da je većina za da probam...
netko je komentirao kako me on ne smatra za ozbiljno kad je rekao "solo si, ma to ti je i najbolje"...ja mislim da to samo kaže netko tko ima problema u vezi trenutno a ne obratno...jer ON je mene prvi pitao jel imam dečka, jesam se udala da li mi smeta ako čeka sa mnom i prvi koji je htio analizirati šta je bilo prije 2 godine...
sljedeći put ću ga zvati na kavu (dok skupim hrabrosti)
vidim da je većina za da probam...
netko je komentirao kako me on ne smatra za ozbiljno kad je rekao "solo si, ma to ti je i najbolje"...ja mislim da to samo kaže netko tko ima problema u vezi trenutno a ne obratno...jer ON je mene prvi pitao jel imam dečka, jesam se udala da li mi smeta ako čeka sa mnom i prvi koji je htio analizirati šta je bilo prije 2 godine...
sljedeći put ću ga zvati na kavu (dok skupim hrabrosti)
-
zlajapravaraja
#69 Re: Raskinuti nekom vezu ili prepustiti sve slučaju?
sanabe wrote:ma ja, nek nisi sam dok kakva bolja, ljepsha, pametnija u koju cesh biti zaljubljen ne naleti
Pa sta da ti kazem...skupljam zivotna iskustva i ucim
A ruku na srce, i nije mi nesto lose: Uzivam s njom ko bubreg u loju
Ali, ipak nije sve idealno, a svi mi dok smo mladi (ili se pak jos tako osjecamo
Al' eto, mozda i ja sazrijem ubrzo pa se spustim na zemlju
-
zlajapravaraja
#70 Re: Raskinuti nekom vezu ili prepustiti sve slučaju?
A to se obicno tako i desisanabe wrote:ili ce mu uteci sa kakvim boljim , ljepshim, zgodnijim, pametnjim, ja bih pala od shegeStrpljiva wrote:E to je poenta zlaja!!! A ona jadnica garant vjenčanicu veze po svijećomsanabe wrote:ma ja, nek nisi sam dok kakva bolja, ljepsha, pametnija u koju cesh biti zaljubljen ne naleti![]()
![]()
![]()
![]()
Ugodnu noc, odoh leci pored svog meda na kauc
-
Strpljiva
#71 Re: Raskinuti nekom vezu ili prepustiti sve slučaju?
Haj' laku noć.zlajapravaraja wrote:Ugodnu noc, odoh leci pored svog meda na kauc
PS. Kad nađeš tu bolju, pošalji je nama da je liječimo
-
Officer Crabtree
#72 Re: Raskinuti nekom vezu ili prepustiti sve slučaju?
drug, to ja trenutno jebem, a ti eto čekaj i nadaj seJa nisam pricao o varanju cure, nego o slucaju da slucajno naleti nesto bolje,..znas,...ljepsa, pametnija, obrazovanija, i da se covjek zaljubi...pa desava se, a hvala Bogu imamo i slobodu izbora na ovom dunjaluku.
- endrili
#73 Re: Raskinuti nekom vezu ili prepustiti sve slučaju?
ne vjerujem da taj lik ovo čita jer nije ni na faceu pa onda kontam da pogotovo nije ni na forumu
a opet ako čita...nek zna da mi se sviiiiiiiiđaaaaaaaaaa i da krećem u akciju
a opet ako čita...nek zna da mi se sviiiiiiiiđaaaaaaaaaa i da krećem u akciju
- statix
#74 Re: Raskinuti nekom vezu ili prepustiti sve slučaju?
Ne budi sigurna, nisam ni ja na FB, a jesam na forumu.
Posto si odlucila da napadas, sretno i ne daj se zavarati.
Posto si odlucila da napadas, sretno i ne daj se zavarati.
- Ljuska_u_BaklaFi