Vibrator
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
realna do boli
#51 Re: Vibrator
Naravno da će se neke žene složiti s tim da ništa ne može zamijeniti penis, ali nakon što pročitate navedene argumente o tome zašto je vibrator bolji – složit ćete se u potpunosti!
1. Radi, radi i radi
Vibrator može raditi i raditi, koliko god treba, i tako sve dok vas ne zadovolji. Sve što trebate je opskrbiti ga energijom, a baterije su puno jeftinije i jednostavnije od Viagre.
2. Ne morate brinuti o tome gdje je sve bio
Osim ako ga niste našli na smetlištu, nećete se zamarati pitanjem gdje je sve bio, tj. u kome je sve bio prije nego je ušao u vas. A ne trebate se brinuti ni o tome da će nakon što završi s vama uskočiti u hlače neke druge žene.
3. Vibrator može imati i više od jedne brzine
Većina muškaraca je ili u punoj brzini ili off. S vibratorom možete kontrolirati i izabrati brzinu i intenzitet.
4. Vibrator vas neće pitati je li veći ili manji od ostalih vibratora koje ste imali
Vibratori nemaju problema s nesigurnošću zbog veličine i ne traže od vas da uspoređujete. Manji ili veći, odradit će svoj posao kako treba.
5. Vibrator se neće okrenuti na drugu stranu i zahrkati kada je gotov
Vibrator neće završiti prije vas i zaspati. Kada ste gotovi, ugasite ga i možete mirno spavati u krevetu bez da vas išta ometa.
6. Spreman je kada ste i vi spremni i samo kada ste vi spremni
Vibrator će vas zadovoljiti kada vam se prohtije. I s druge strane, kada ste umorni ili vas boli glava, vibrator se neće sam uključiti.
7. Vibratori su dizajnirani za to da ženi pruže užitak
Penis je dizajniran za razmnožavanje i za muški užitak, a ne da stimulira klitoris i zadovolji ženu. Pri dizajniranju vibratora mislilo se samo na ženu i njezino zadovoljstvo. Pravi alat za pravu svrhu
8. Nema bakterija nema sperme
S vibratorom ne možete zatrudnjeti niti dobiti neku od spolno prenosivih bolesti. Ne morate se brinuti o kontracepciji, kondomima i sigurnom seksu.
9. Vibratori ne očekuju od vas da gutate
Vibratoru nikada nećete morati pružiti oralni seks niti ćete imati grižnju savjesti ako ne uživate u gutanju.
10. Vibrator je lako zamijeniti
Ako se vibrator pokvari, potroši ili niste zadovoljni, vrlo ga lako možete zamijeniti drugim. Naravno, i muškarca je lako zamijeniti, ali ga ne možete naručiti online i nitko vam ga neće dostaviti kući.
1. Radi, radi i radi
Vibrator može raditi i raditi, koliko god treba, i tako sve dok vas ne zadovolji. Sve što trebate je opskrbiti ga energijom, a baterije su puno jeftinije i jednostavnije od Viagre.
2. Ne morate brinuti o tome gdje je sve bio
Osim ako ga niste našli na smetlištu, nećete se zamarati pitanjem gdje je sve bio, tj. u kome je sve bio prije nego je ušao u vas. A ne trebate se brinuti ni o tome da će nakon što završi s vama uskočiti u hlače neke druge žene.
3. Vibrator može imati i više od jedne brzine
Većina muškaraca je ili u punoj brzini ili off. S vibratorom možete kontrolirati i izabrati brzinu i intenzitet.
4. Vibrator vas neće pitati je li veći ili manji od ostalih vibratora koje ste imali
Vibratori nemaju problema s nesigurnošću zbog veličine i ne traže od vas da uspoređujete. Manji ili veći, odradit će svoj posao kako treba.
5. Vibrator se neće okrenuti na drugu stranu i zahrkati kada je gotov
Vibrator neće završiti prije vas i zaspati. Kada ste gotovi, ugasite ga i možete mirno spavati u krevetu bez da vas išta ometa.
6. Spreman je kada ste i vi spremni i samo kada ste vi spremni
Vibrator će vas zadovoljiti kada vam se prohtije. I s druge strane, kada ste umorni ili vas boli glava, vibrator se neće sam uključiti.
7. Vibratori su dizajnirani za to da ženi pruže užitak
Penis je dizajniran za razmnožavanje i za muški užitak, a ne da stimulira klitoris i zadovolji ženu. Pri dizajniranju vibratora mislilo se samo na ženu i njezino zadovoljstvo. Pravi alat za pravu svrhu
8. Nema bakterija nema sperme
S vibratorom ne možete zatrudnjeti niti dobiti neku od spolno prenosivih bolesti. Ne morate se brinuti o kontracepciji, kondomima i sigurnom seksu.
9. Vibratori ne očekuju od vas da gutate
Vibratoru nikada nećete morati pružiti oralni seks niti ćete imati grižnju savjesti ako ne uživate u gutanju.
10. Vibrator je lako zamijeniti
Ako se vibrator pokvari, potroši ili niste zadovoljni, vrlo ga lako možete zamijeniti drugim. Naravno, i muškarca je lako zamijeniti, ali ga ne možete naručiti online i nitko vam ga neće dostaviti kući.
- CartmanSA
#52 Re: Vibrator
sad hocu da napisem: VIdi Eborga sto se gura... kad ono neko se ponudio prije mene...jedna tamo wrote:O'zone wrote:@Jedna tamo šta se imaš stiditi stvar ko i svaka druga komad gume sa elektromotorom pogledaš po internetu šta se preporučuje odeš do Sex shopa i kažeš dajte mi taj i taj misliš da je njih briga ko im kupuje samo pare dok se vrte možeš ih uzeti i čitav paket.
Ako te stid da ideš sama evo idem ja s tobom ne moraš čak niti ući radnju samo mi daj ime modela ja ga pazarimCartmanSA wrote:idem ja sa tobom u prodavnicu ako ti je ofirno...
nasalim se par puta, ti se nasmijes, sarmiramo prodavacicu i zavrsimo kupovinu...
ponuda je ozbiljna...Eborg wrote:Evo, idem i ja s tobom u prodavnicu da razbijemo tremu, zdrava zajebancija vazda to sve riješi. Popiješ kahvicu a ja u prodavnicu.Ha-hu, ja bih kitu pazario i tako to. Ma znam ja da sam fin dečko gospođo, ali nije to za mene, znate.
Kad ga pazarimo možeš odlučiti je li nosiš njega ili mene kući.
koga da izaberem
kad je vec ovako idi na eci peci pec...
stim da ja mogu tek poslije posla u pola 5
- madner
#53 Re: Vibrator
Vidi gaGospoda Ministarka wrote:wewa wrote:i tomadner wrote:Kupuje baterije?
S pravim muskarcem neces imati potrebu za tom spravicom

- O'zone
- Globalni moderator
#54 Re: Vibrator
Hej ja se ponudio da pomognem a Vi mene u neke šeme
Imam ja ljubav svog života ali je sevap pomoći nekom kome treba pomoć.
- vozač
#55 Re: Vibrator
stavi da je 2 dizel, svršićeš na plafonjeriilluminated wrote:po mogucnosti nokia 3210....fino utaknes u punjac....i da oglas da prodaje golfa dvicu za miljuStoner wrote:Uzmi ba mobitel i nazovi se s kucnog.
- CartmanSA
#56 Re: Vibrator
naravno da se radi o pomoci a ne o semama... nadam se da djevojka nije pogresno shvatila...O'zone wrote:Hej ja se ponudio da pomognem a Vi mene u neke šeme![]()
![]()
![]()
- vozač
#57 Re: Vibrator
iz gore navedenog ne vidi se pravi razlog, šta je u pitanju, hronična nestašica, nezadovoljstvo postojećim ili pak nešto treće, daj malo detaljajedna tamo wrote:oćem da kupim sebi kitu![]()
žene ima li koja vibrator? koliko košta? i koji je najbolji?
prepostavljam sex shop skenderija?
nezezam ozbiljna sam u svojim namjerama..nemerem više vako živiti
- HAVANA
- statix
#59 Re: Vibrator
Havana, izvedi je na pravi put tako ti Boga.
Ne zna u sta se upusta.
Ne zna u sta se upusta.
- wewa
#60 Re: Vibrator
draga, cudi me da i tebi nedostaje takvog iskustva...Gospoda Ministarka wrote:wewa wrote:i tomadner wrote:Kupuje baterije?
S pravim muskarcem neces imati potrebu za tom spravicom
igracke su uvijek dobrodosle
- kmirsad
#62 Re: Vibrator
jena tam... radi šta hočeš... al meni se čini da bi ti ovaj medo bio najboli izbor
... ako japo nije već primako guzove...

- bez_ideje
#63 Re: Vibrator
Ljudi sta je vama,vibrator je igracka,nije zamjena za cunu.....moze i jedno i drugo

- statix
#64 Re: Vibrator
...pola-polaburek_in_space wrote:Jes' shejtan ova weva![]()
Samo kad bolje razmisli co'jk, bolje da koristi vibrator neg' da te vara, je l' tako wewa?
- statix
#65 Re: Vibrator
kmirso povuci rijec.

- burek_in_space
#66 Re: Vibrator
Idealna kombinacija je mushkarac + vibrator.statix wrote: ...pola-pola![]()
Samo kad bolje razmisli co'jk, bolje da koristi vibrator neg' da te vara, je l' tako wewa?![]()
-
Eborg
#67 Re: Vibrator
Da, ali kad obojica opslužuju žensko. Ne d'o Bog pederluka i kakvih situVacija.burek_in_space wrote:Idealna kombinacija je mushkarac + vibrator.statix wrote: ...pola-pola![]()
Samo kad bolje razmisli co'jk, bolje da koristi vibrator neg' da te vara, je l' tako wewa?![]()
![]()
- HAVANA
- statix
#70 Re: Vibrator
Sad kad se javi da doda i svalera.burek_in_space wrote:Idealna kombinacija je mushkarac + vibrator.statix wrote: ...pola-pola![]()
![]()
- kmirsad
-
Gospoda Ministarka
#72 Re: Vibrator
wewa wrote:Gospoda Ministarka wrote:draga, cudi me da i tebi nedostaje takvog iskustva...wewa wrote:
S pravim muskarcem neces imati potrebu za tom spravicom![]()
igracke su uvijek dobrodosle
Kakvog iskustva? Sa igrackom? Neka hvala, nikad se nezna kad nuzda moze natjeraz ali sad za sad sam sasvim prezadovolj(e)na sa svojim real thing
- burek_in_space
#73 Re: Vibrator
EborZHe, EborZHe, shta ti pada na pametEborg wrote:
Da, ali kad obojica opslužuju žensko. Ne d'o Bog pederluka i kakvih situVacija.
Pa pazi jednu stvar, nije ni to problem, samo shto se onda mijenjaju pravila igre.statix wrote: Sad kad se javi da doda i svalera.![]()