Marokanski iscjelitelj u Bosni

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Locked
amperba

#51 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by amperba »

psiho wrote:Da ovo djeluje ja bih bio nezaposlen! I bolnice bi bile prazne, a da ne spominjem da je svaki oblik vračanja, predviđanja budućnosti i ostalih prevara očajnih i bolesnih ljudi zakonom strogo zabranjen (do 5 godina zatvora!)
ne znam sta da kazem na ovaj tvoj post.razumijem da si tesko stekao diplomu i ostalo sto se podrazumijeva.
ali eto da vidimo,reci mi nesto na moj slucaj molim te.kakve su mogucnosti medicine da povrati sluh koji je,da kazem, "izgorio" od visoke temperature(meningitis,koma 4 dana sa temperaturom 39 - 41 stepen?)
a da je on za nekih par sati uspio na neki nacin da povrati jedan dio tog sluha.
uostalom,evo obavezujem se,skanirat cu stari audiogram i novi posle zavrsetka njegovih tretmana,pa cu ocekivati tvoje misljenje,molim.
p.s ne napadam te uopste da se razumijemo
semmy

#52 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by semmy »

ma ja u ovo nevjerujem...ali psiha je cudo..

@Splinter svako ko je pod sihrama ili to drugima cini kad zacuje ucenje iz kurana ne osjeca se dobro...allahove rijeci su svemoguce...tako da je ta vracara otisla bilo kojem hodzi ili buli da joj sta prouci desilo bi joj se isto...vjerovatno i on uci nesto dok te drzi za ruku...
bila sam svjedok salijevanja strave djevojci na koju su bile bacene sihre i nimalo ugodan prizor...katastrofa...na svu srecu pomoglo joj je i sad je ok
psiho

#53 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by psiho »

ne radi se o meni, radi se o masovnoj prevari, nije prvi put viđeno, nažalost
neko reče da je najgora ona depresija nakon što ovaj oblik "liječenja" ne uspije i apsolutno je u pravu, depresivan čovjek gubi volju za životom i samim tim smanjuje šanse za bilo kakvim oporavkom, odnosno povratkom barem dijela tjelesnog zdravlja
svjedok sam kako su danas veliki broj zdravstvenih radnika (od čistačice do doktora) danas otvoreno razgovarali o "čudesnom markoancu" sa dubokim ubjeđenjem da je to što on radi istinito i djeluje, a veliki dio njih je i otišao u Zetru
to je apsurd, ja bih ga protjerao, neak ide u Maroko i neka tamo vara ljude, ima i tamo bolesnih
semmy

#54 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by semmy »

psiho wrote:to je apsurd, ja bih ga protjerao, neak ide u Maroko i neka tamo vara ljude, ima i tamo bolesnih
slazem se u potpunosti s tobom
psiho

#55 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by psiho »

docekuje ga aplauz ko i svaki puta. dodje neke zena on je uhvati za ruku, zena poce da skace u mjestu izgovarajuci nekakve rekao bih pa zmijske krikove "aaaa aaaaa" :shock: :shock: on je i dalje cuva za ruku, pada na zemlju i dalje nogama mice gore dolje iz nje nekakvi zlocesti krikovi izlaze. maliki govori izlazi a iz nje glas, "necu" isti onaj vjesticiji, tako par puta, nesto govori na arapskom, onaj prevodilac sto bude sa njim govori "ova se zena bavi crnom magijom pravi drugima cini" maliki i dalje je cuva za ruku i govori izlazi udarajuci je ispod potiljka, bas nesto poput onog exzocerizma sto ima snimaka po netu :shock: :shock: :shock: iz nje glas ponovo "allahu pomozi mi" prevodilac govori "aha sad trazi allaha da joj pomogne a kad je to drugima nabacivala nije nista spominjala"... komesanje pocinje neka zena sto je ispred nas govori "eno joj ispadaju nokti i kosa" sto je kod sebe ima :shock: :shock: i dalje jebeno ne vjerujem da je to moguce, to za tu kosu i nokte ne mogu garantovati jer nisam vidio svojim ocima..

klasična histerija, i to vođena od strane ovih prevaranata
Histerija spada u neuroze, a odlikuje se izrazitim simptomima,
koji se u nekim slucajevima slicni organskim oboljenjima.
Velika histerija sa konvulzivnim napadima pocinje sa bolovima u nekom djelu tijela,
lupanjem srca, teskocama vida i promjenom raspolozenja.
Kriza se nastavlja gubitkom svesti i padom po pravilu bez ozljeda,grcenjem i trzajima tijela sa histericnim lukom.
Slijedi kulminacija sa krkljanjem,kricima nejasno ili jasno izgovorenim rijecima.
Napad traje 15-tak minuta i zavrsava se osjecajem umora.

neko poce da snima, redari odnosno security ih sprijeci "bez snimanja". neki pocese govoriti onima iz obezbjedjenja skolonite se da vidimo... utom se pojavljuje maliki odnsono njegov prevodilac govoreci da nisu dosli u kino ili u pozoriste da gledaju film ili predstavu vec da se lijece te da se moze to svakom dogoditi, spominjuci da joj samo moze " Allah oprostiti za sve sto je radila".

nisu dozvolili snimanje jer se to može iskoristiti kao dokaz na sudu u slučaju tužbe za prevaru
amperba

#56 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by amperba »

mislite li da bi tolika masa ljudi iz zagreba juce i danas stigla ovdje da je sve to u prazno?
recite to majkama koje su na svojoj djeci vidjele poboljsanje pa i izljecenja.nije mi jasno,eto niko od vas vjerovatno nije bio gore a svi eto tvrdite da je ovo da je ono...molim vas,prevaranata jeste da ima,vise i nego veci broj,i isao sam i takvima ali do ovaj covjek je druga prica...i da ..vi koji razumijete i tvrdite to sto tvrdite,objasnite mi zasto onda povracam i nemogu zaspati posle tretmana,zasto imam otkucaje u usima i jos neke stvari...previse ste negativni..zato nam je SDA jos tu...haha
psiho

#57 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by psiho »

amperba wrote:mislite li da bi tolika masa ljudi iz zagreba juce i danas stigla ovdje da je sve to u prazno?
recite to majkama koje su na svojoj djeci vidjele poboljsanje pa i izljecenja.nije mi jasno,eto niko od vas vjerovatno nije bio gore a svi eto tvrdite da je ovo da je ono...molim vas,prevaranata jeste da ima,vise i nego veci broj,i isao sam i takvima ali do ovaj covjek je druga prica...i da ..vi koji razumijete i tvrdite to sto tvrdite,objasnite mi zasto onda povracam i nemogu zaspati posle tretmana,zasto imam otkucaje u usima i jos neke stvari...previse ste negativni..zato nam je SDA jos tu...haha
to nije nikakav argument, ako je 10 000 ljudi povjerovalo ne znači da i ja moram automatski povejrovati
vjernik sam i vjerujem u Boga, ali ovo je haram što se radi, više štete negokoristi
amperba wrote:reci mi nesto na moj slucaj molim te.kakve su mogucnosti medicine da povrati sluh koji je,da kazem, "izgorio" od visoke temperature(meningitis,koma 4 dana sa temperaturom 39 - 41 stepen?)
a da je on za nekih par sati uspio na neki nacin da povrati jedan dio tog sluha.
uostalom,evo obavezujem se,skanirat cu stari audiogram i novi posle zavrsetka njegovih tretmana,pa cu ocekivati tvoje misljenje,molim.
p.s ne napadam te uopste da se razumijemo
dostavi te skenirane dokumente pa ću odnijeti kod moje doktorice na ORL (uho, grlo, nos) kliniku da ih ona pogleda i uporedi, subspecijalista audiolog
ponavljam, lako je varati neuke ili nestručne ljude, ne nasjedajte molim vas, više je štete nego koristi
because_of_you

#58 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by because_of_you »

psiho wrote: vjernik sam i vjerujem u Boga, ali ovo je haram što se radi, više štete negokoristi

:thumbup: :thumbup:
mrtva kokoš

#59 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by mrtva kokoš »

@psiho
druze ja vjerujem da ti odg. sa strucnog misljenja...
ali isto tako vjerujem da ima nesto cemu ni struka ne moze pomoci...

haj ti meni reci zasto da nju spopadne napad histerije i to upravo od strane njega?!
zar mislis da dijete kojem se isto to dogodilo moze glumiti, no way!!

ne znam ja i dalje stojim pri svom stavu da onaj ko je prosao svu strucnu pomoc bez napretka
nista ga ne kosta ovakav vid "pomoci". mislim kako neko moze upasti u vecu depresiju od one
u kojoj joj doktori nisu uspjeli pomoci...

i na kraju krajeva, ne gubis nista, da naplacuje rekao bih po automatizmu da ga treba protjerati!!
ali ovako ne kosta nikog nista, jebaji ga...

a to za tuzbu, hmm...
pa mislim da ne pije ni to vode, covjek ne naplacuje samim tim nema nikakve koristi od toga
sto mislim da je dovoljan argument koji odbacuje mogucnost za takvo sto..
na kraju krajeva zar neko misli da ga hrvati ne bi do sada u haps stavili ili zabranili dozivotni ulazak u hrvatsku...

a opet sto se tice vjere, ne znam ne mogu ti nista na tu temu pouzdano odg. vjerujem u Boga ali nisam sad
neko ko bi mogao truniti o tome volio bih cuti misljenje nekih malo naucenijih forumasa...Ahmeda ili arzulaha
vjerujem da bi nam oni znali dati validan odg. sto se tice svega ovoga...
amperba

#60 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by amperba »

okej dostavit cu ti.ali dovoljno je da ju pitas samo da li je moguce da medicina povrati sluh unisten od meningitisa.
uopce nisam rekao da MORA neko da povjeruje u ovo sto on radi ali da treba isprobati kolac da bi se znao kakav je.
daleko sam od neukog,imam dvije srednjoskolske diplome,a fax upravo nisam mogao da idem zbog teskog stanja sa sluhom.
I Isus ili Isa a.s je lijecio dodirom,ili kako vec a i on je bio samo covjek :)
Last edited by amperba on 06/10/2010 23:48, edited 1 time in total.
Cholina_Lokica

#61 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by Cholina_Lokica »

@splinter
ima vec drzava u kojima mu je zabranjen ulazak, mrsko mi sad googlat da nadjem u koje :D
psiho

#62 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by psiho »

amperba wrote:okej dostavit cu ti.ali dovoljno je da ju pitas samo da li je moguce da medicina povrati sluh unisten od meningitisa.
uopce nisam rekao da MORA neko da povjeruje u ovo sto on radi ali da treba isprobati kolac da bi se znao kakav je.
daleko sam od neukog,imam dvije srednjoskolske diplome,a fax upravo nisam mogao da idem zbog teskog stanja sa sluhom.
I Isus ili Isa a.s je lijecio dodirom,ili kako vec a i on je bio samo covjek :)
za povratak sluha moraš se obratiti ljeakru koji se bavi isključivo tom granom medicine, konkretno specijalista otorinolaringolog
rekao sam neuki ili nestručni
mrtva kokoš

#63 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by mrtva kokoš »

Dile wrote:@splinter
ima vec drzava u kojima mu je zabranjen ulazak, mrsko mi sad googlat da nadjem u koje :D
ne znam Dile moguce je, samo mi je cudno sto komsije hrvati to nisu sasjekli u korjenu...
ma njemu na dusu jebaji ga, ako ne moze pomoci ne moze ni odmoci...
ja mu vodu nisam kupio samo sam cekao da sto prije pobjegnem.
poslije one scene ja ne prilazim zetri na 100metara dok on ne ode... :mrgreen:
Cholina_Lokica

#64 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by Cholina_Lokica »

Splinter wrote:
Dile wrote:@splinter
ne znam Dile moguce je, samo mi je cudno sto komsije hrvati to nisu sasjekli u korjenu...
ma njemu na dusu jebaji ga, ako ne moze pomoci ne moze ni odmoci...
ja mu vodu nisam kupio samo sam cekao da sto prije pobjegnem.
poslije one scene ja ne prilazim zetri na 100metara dok on ne ode... :mrgreen:
mah, nisu ni hrvati nista bolji od nas ovdje... isto s*anje... :D tako da mi nije ni malo zacudjujuce :D

jesi se pLep'ooooo :evil: :mrgreen:
amperba

#65 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by amperba »

@psiho
ma jarane sve sam ja njih prosao,da je nesto moglo do sad bih to vec odradio ne bih cekao ni na sto drugo.sad ovako nosim aparat od 3,500 km na glavi.dobra sam meta pljackasima haha
psiho

#66 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by psiho »

Splinter wrote:@psiho
druze ja vjerujem da ti odg. sa strucnog misljenja...
ali isto tako vjerujem da ima nesto cemu ni struka ne moze pomoci...

haj ti meni reci zasto da nju spopadne napad histerije i to upravo od strane njega?!
zar mislis da dijete kojem se isto to dogodilo moze glumiti, no way!!

ne znam ja i dalje stojim pri svom stavu da onaj ko je prosao svu strucnu pomoc bez napretka
nista ga ne kosta ovakav vid "pomoci". mislim kako neko moze upasti u vecu depresiju od one
u kojoj joj doktori nisu uspjeli pomoci...

i na kraju krajeva, ne gubis nista, da naplacuje rekao bih po automatizmu da ga treba protjerati!!
ali ovako ne kosta nikog nista, jebaji ga...

a to za tuzbu, hmm...
pa mislim da ne pije ni to vode, covjek ne naplacuje samim tim nema nikakve koristi od toga
sto mislim da je dovoljan argument koji odbacuje mogucnost za takvo sto..
na kraju krajeva zar neko misli da ga hrvati ne bi do sada u haps stavili ili zabranili dozivotni ulazak u hrvatsku...

a opet sto se tice vjere, ne znam ne mogu ti nista na tu temu pouzdano odg. vjerujem u Boga ali nisam sad
neko ko bi mogao truniti o tome volio bih cuti misljenje nekih malo naucenijih forumasa...Ahmeda ili arzulaha
vjerujem da bi nam oni znali dati validan odg. sto se tice svega ovoga...
šema je uvijek ista, tzv. "pattern":

masa okupljena čeka satima, ubačeni elemnti podgrijavaju atmosferu glumeći raznorazne napade, mozak čovjeka koji je oslabljen bolešću je jako podložan sugestiji, to je u stvari provocirana masovna histerija, ljudi koji su došli tu već očekuju čudo i čudotvorca, zatim "iscjelitelj" izlazi na scenu, nestaje, pa se opet vraća, i ostali specijalni efekti, krikovi itd...kako današnji svjedoci navode: "...neonke se gase, pa opet pale..." itd
uglavnom, već viđeno, klasična prevara, a kako sam čuo iz prve ruke, 1,5 litara vode se prodaje po cijeni od 75 kf, Zetra je bila puna danas...
psiho

#67 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by psiho »

amperba wrote:@psiho
ma jarane sve sam ja njih prosao,da je nesto moglo do sad bih to vec odradio ne bih cekao ni na sto drugo.sad ovako nosim aparat od 3,500 km na glavi.dobra sam meta pljackasima haha
ja shvatam da si bolestan, odnosno umanjene sposobnosti, ali savjetujem ti da iscrpiš sve mogućnosti moderne medicine, prije nego što dobrovoljno predaš novac u ruke prevaranta

upravo takvi ljudi kao ti su ciljna grupa prevaranata, i zato zaslužuje najstrožiju kaznu
ja to shvatam kao ličnu uvredu, njegovo ponašanje
mrtva kokoš

#68 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by mrtva kokoš »

znaci selimovici zgrnuli lovu, njihova je voda :mrgreen:
amperba

#69 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by amperba »

jasno mi je sve sto govoris.jedina opcija je bila da rizikujem operacija desnog uha,ali s obzirom na to da je lijevo potpuno unisteno,ne usudjujem se nikako uzeti i prepustiti tome jer prosto procenat uspjeha operacije uopce nije zadovoljavajuci i sam znas sta to znaci.
ostao je samo aparat a kojeg vec koristim.
meni uopce ne smeta tvoje misljenje,znam da si protiv toga,jasno se vidi,ti pak teskom mukom radis da bi pomogao nekome.
amperba

#70 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by amperba »

Splinter wrote:znaci selimovici zgrnuli lovu, njihova je voda :mrgreen:
ajd ako i jesu.bar nam je malo i krizu poceo da ublazava haha
psiho

#71 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by psiho »

sretno kod marokanca, glavu gore
Traktor`

#72 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by Traktor` »

kazu da lijeci i nas duhandzije... :D nije neka teska bolest kod mene, samo ovisnost o nikotinu...kutija i po dnevno...eh bas cu gledati da sutra odem i prestanem pusiti... :D ako ne prestanem, otici cu prekosutra i spomenut mu mamu kad me opet dodirne... :D
ljudozder

#73 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by ljudozder »

opet sihre :S Svaka čast, približavamo se evropskoj civilizaciji :lol:
Jbt ljudi idu na Mjesec, ovi "čaraju" još uvijek ko prije 3000 godina
psiho

#74 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by psiho »

moja greška, u FBiH ne postoji zakon protiv proricanj i vračanja i sl. ali zato postoji u RS i Srbiji kao i svugdje u normalnom svijetu, možda je baš to razlog zašto je došao u BiH

http://www.nezavisne.com/stampano-izdan ... 51782.html
http://pravniportal.rs/?cat=aktuelno&id=406

Iako je novim Zakonom o javnom redu i miru RS, koji je stupio na snagu početkom 2007. godine, zabranjeno pa i kažnjivo oglašavanje i bavljenje vračanjem, proricanjem sudbine ili sličnim obmanjivanjem građana, oglasa ovakve ili slične sadržine ima na pretek kako u časopisima, na televizijama, tako i na Internetu.

Vidovita Branka, Kleopatra, Zorka, Fatima... samo su neke od proročica koje, navodno, nude pomoć nevoljnicima koji vjeruju da su im upravo oni u stanju otkloniti negativna dejstva crne magije, izliječiti depresiju, fobiju, sterilitet ili riješiti neke druge probleme koje imaju.

Međutim, po broju prijavljenih slučajeva obmanjivanja javnosti putem proricanja u RS, čini se, da proroka gotovo i nema.

Naime, od stupanja novog zakona u RS, kojim se između ostalog zabranjuje bilo kakvo vračanje i obmanjivanje građana, prošlo je skoro tri godine, a iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS navode da je u 2008. godini prijavljen samo jedan slučaj koji se odnosi na nedozvoljeno vračanje i proricanje sudbine, dok u toku prošle godine nije evidentirana nijedna prijava.

Protiv počinioca prekršaja sa područja Novog Grada izdat je prekršajni nalog i izrečena novčana kazna u iznosu od 500 KM.

U Zakonu o javnom redu i miru FBiH, koji se sprovodi po kantonima, ne postoji član kojim se ovakva djela navode kao prekršajna.

Prema riječima Mislika Hebibova, višeg inspektora policije u MUP-u Sarajevskog kantona, iako bi se proricanje sudbine ili slično obmanjivanje građana, zbog uzimanja novca, moglo podvesti pod oblik krivičnog djela prevare, ovakve stvari bi trebalo zakonski preciznije odrediti.

"Smatram da bi to u okviru zakona trebalo staviti kao jedan prekršajni oblik. Ja sam inače pobornik da se na neki način putem prekršaja neke stvari definišu i razgraniče u odnosu na kriminalnu radnju", navodi Hebibov.

Međutim, ističe, problem je što se kod nas vrlo rijetko, u smislu narušavanja javnog reda i mira prijavljuju razni takozvani proroci koji obmanjuju građane, uz to im uzimajući novac.

"Vjerovatno je to povezano sa nekom našom sujetom u smislu sklonosti vjeri i strahu, tako da se ljudi i ne obraćaju za pomoć kada vide da od toga nemaju nikakve koristi", kaže ovaj policijski inspektor.

Kazne do 12.000 KM: "Zakonom o javnom redu i miru RS predviđeno je da se svi oni koji objavljuju oglase, propagiraju ili na drugi način pozivaju ili podstiču građane da se podvrgnu vračanju ili proricanju sudbine kazne novčanom kaznom od 500 do 1.500 KM. Posebno rigorozne novčane kazne u iznosu od 4.000 do 12.000 KM odnosi se na preduzeća i pravna lica", navodi Tijana Savić, novinar u Kabinetu direktora policije RS.

Međutim, iako je poznato da se veliki broj ljudi kod nas bavi ovim nezakonitim poslovima, Savićeva navodi da problem predstavlja što građani veoma malo prijavljuju ovakve slučajeve.Iako je novim Zakonom o javnom redu i miru RS, koji je stupio na snagu početkom 2007. godine, zabranjeno pa i kažnjivo oglašavanje i bavljenje vračanjem, proricanjem sudbine ili sličnim obmanjivanjem građana, oglasa ovakve ili slične sadržine ima na pretek kako u časopisima, na televizijama, tako i na Internetu.

Vidovita Branka, Kleopatra, Zorka, Fatima... samo su neke od proročica koje, navodno, nude pomoć nevoljnicima koji vjeruju da su im upravo oni u stanju otkloniti negativna dejstva crne magije, izliječiti depresiju, fobiju, sterilitet ili riješiti neke druge probleme koje imaju.

Međutim, po broju prijavljenih slučajeva obmanjivanja javnosti putem proricanja u RS, čini se, da proroka gotovo i nema.

Naime, od stupanja novog zakona u RS, kojim se između ostalog zabranjuje bilo kakvo vračanje i obmanjivanje građana, prošlo je skoro tri godine, a iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS navode da je u 2008. godini prijavljen samo jedan slučaj koji se odnosi na nedozvoljeno vračanje i proricanje sudbine, dok u toku prošle godine nije evidentirana nijedna prijava.

Protiv počinioca prekršaja sa područja Novog Grada izdat je prekršajni nalog i izrečena novčana kazna u iznosu od 500 KM.

U Zakonu o javnom redu i miru FBiH, koji se sprovodi po kantonima, ne postoji član kojim se ovakva djela navode kao prekršajna.

Prema riječima Mislika Hebibova, višeg inspektora policije u MUP-u Sarajevskog kantona, iako bi se proricanje sudbine ili slično obmanjivanje građana, zbog uzimanja novca, moglo podvesti pod oblik krivičnog djela prevare, ovakve stvari bi trebalo zakonski preciznije odrediti.

"Smatram da bi to u okviru zakona trebalo staviti kao jedan prekršajni oblik. Ja sam inače pobornik da se na neki način putem prekršaja neke stvari definišu i razgraniče u odnosu na kriminalnu radnju", navodi Hebibov.

Međutim, ističe, problem je što se kod nas vrlo rijetko, u smislu narušavanja javnog reda i mira prijavljuju razni takozvani proroci koji obmanjuju građane, uz to im uzimajući novac.

"Vjerovatno je to povezano sa nekom našom sujetom u smislu sklonosti vjeri i strahu, tako da se ljudi i ne obraćaju za pomoć kada vide da od toga nemaju nikakve koristi", kaže ovaj policijski inspektor.

Kazne do 12.000 KM: "Zakonom o javnom redu i miru RS predviđeno je da se svi oni koji objavljuju oglase, propagiraju ili na drugi način pozivaju ili podstiču građane da se podvrgnu vračanju ili proricanju sudbine kazne novčanom kaznom od 500 do 1.500 KM. Posebno rigorozne novčane kazne u iznosu od 4.000 do 12.000 KM odnosi se na preduzeća i pravna lica", navodi Tijana Savić, novinar u Kabinetu direktora policije RS.

Međutim, iako je poznato da se veliki broj ljudi kod nas bavi ovim nezakonitim poslovima, Savićeva navodi da problem predstavlja što građani veoma malo prijavljuju ovakve slučajeve.
vertigo24

#75 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by vertigo24 »

Ja licno smatram da je to cista farsa...ne mogu da shvatim da ljudi vjeruju u ovo...ali i mogu jer danas najvise pali glupost i prevara...ala Milan tarot i slicno...ono je za plakati...jos je gori onaj ko ga postavi na TV da se poigrava sa
nedovoljno informisanim i ocajnim ljudima...to isto vazi i za ovog marokanca...
ako ima te moci koje "ima"...treba mu dovesti par bolesnika sa onkologije u poodmakloj fazi raka pa da vidimo cuda...
Locked