Splinter wrote:@psiho
druze ja vjerujem da ti odg. sa strucnog misljenja...
ali isto tako vjerujem da ima nesto cemu ni struka ne moze pomoci...
haj ti meni reci zasto da nju spopadne napad histerije i to upravo od strane njega?!
zar mislis da dijete kojem se isto to dogodilo moze glumiti, no way!!
ne znam ja i dalje stojim pri svom stavu da onaj ko je prosao svu strucnu pomoc bez napretka
nista ga ne kosta ovakav vid "pomoci". mislim kako neko moze upasti u vecu depresiju od one
u kojoj joj doktori nisu uspjeli pomoci...
i na kraju krajeva, ne gubis nista, da naplacuje rekao bih po automatizmu da ga treba protjerati!!
ali ovako ne kosta nikog nista, jebaji ga...
a to za tuzbu, hmm...
pa mislim da ne pije ni to vode, covjek ne naplacuje samim tim nema nikakve koristi od toga
sto mislim da je dovoljan argument koji odbacuje mogucnost za takvo sto..
na kraju krajeva zar neko misli da ga hrvati ne bi do sada u haps stavili ili zabranili dozivotni ulazak u hrvatsku...
a opet sto se tice vjere, ne znam ne mogu ti nista na tu temu pouzdano odg. vjerujem u Boga ali nisam sad
neko ko bi mogao truniti o tome volio bih cuti misljenje nekih malo naucenijih forumasa...Ahmeda ili arzulaha
vjerujem da bi nam oni znali dati validan odg. sto se tice svega ovoga...
šema je uvijek ista, tzv. "pattern":
masa okupljena čeka satima, ubačeni elemnti podgrijavaju atmosferu glumeći raznorazne napade, mozak čovjeka koji je oslabljen bolešću je jako podložan sugestiji, to je u stvari provocirana masovna histerija, ljudi koji su došli tu već
očekuju čudo i čudotvorca, zatim "iscjelitelj" izlazi na scenu, nestaje, pa se opet vraća, i ostali specijalni efekti, krikovi itd...kako današnji svjedoci navode: "...neonke se gase, pa opet pale..." itd
uglavnom, već viđeno, klasična prevara, a kako sam čuo iz prve ruke, 1,5 litara vode se prodaje po cijeni od 75 kf, Zetra je bila puna danas...