todd_smith wrote:Raul u Schalkeu
WTF???
Moderators: Charuga, Tomahawk11
todd_smith wrote:Raul u Schalkeu
Pregovaraju jos nije nista potpisano ali je moguc prelazak.samo sto su se javili jos neki klubovi iz engleskeRomanista 101% wrote:todd_smith wrote:Raul u Schalkeu
WTF???

awekenings wrote:Chigrinsky iz Barce nazad u Shaktar ....... 15 mil evrica ...
A platili ga prošle godine 25... što ti je reći dobro poslovanje, nije ni čudo što ugovaraju kredit od 150 milionaawekenings wrote:Chigrinsky iz Barce nazad u Shaktar ....... 15 mil evrica ...
Eto ih ko nasi...vicious wrote:A platili ga prošle godine 25... što ti je reći dobro poslovanje, nije ni čudo što ugovaraju kredit od 150 milionaawekenings wrote:Chigrinsky iz Barce nazad u Shaktar ....... 15 mil evrica ...
EDIT: prema njemačkim medijima su se sad svi razletili da im pokupuju reprezentativce
sve je to navodno, ali evo ukratko: Podolski - Man City, Schweinsteiger - Real, Khedira - Chelsea, Oezil - Barca, Mertesacker - Arsenal... ne znam jesam li koga zaboravio
Za 12 miliona eura
Simon Kjaer pojačao Wolfsburg
Stara tvrdicaPoint. wrote:I jedan mizerni transfer. Marc Bresciano Iz Palerma potpisao na dve godine za Lazio. Cicija Lotito za njega izdvojio okruglo, 0 Evra.
A vrijeme je i bilo da nešto urade po pitanju odbrane, prošle sezone katastrofa. Valjda će Friedrich i ovaj plavušan to malo stabilizovati, pa ako Džeko ostane da se ne sekiramo što primaju levatske goloveultima_palabra wrote:Za 12 miliona eura
Simon Kjaer pojačao WolfsburgVukovi pucaju na visoko
Iskreno, gotivim ga pravo zbog njegovog pozrtvovanja..ak81 wrote:Evo cuo da ce Klose u West Ham Untd, jel to istina?!?!
Pojacava se Wolfsburg, Dzeko haman nigdje ne idje ...todd_smith wrote:Simon Kjaer u Wolfsburgu
E nek su se rijesili mrskotinje, kako mi je Kolarov odvratan igrac fuj, fuj, fuj. Sto se mene tice nije vrijedan ni 5 od tih 20 miliona eura. Spor, glup u odbrani a jedino sto ima je sut, doduse opasniji za navijace na tribinama nego za protivnicku mrezu.ultima_palabra wrote:http://www.guardian.co.uk/football/2010 ... ar-kolarov
Ne bih bio ovako oštar ali u principu si u pravuPoint. wrote:E nek su se rijesili mrskotinje, kako mi je Kolarov odvratan igrac fuj, fuj, fuj. Sto se mene tice nije vrijedan ni 5 od tih 20 miliona eura. Spor, glup u odbrani a jedino sto ima je sut, doduse opasniji za navijace na tribinama nego za protivnicku mrezu.ultima_palabra wrote:http://www.guardian.co.uk/football/2010 ... ar-kolarov
Lazio je ucinio pravu stvar. Sad sa tim parama kupiti normalnog lijevog beka, u sredini jednog i eventualno beka.