NA KRAJU JE MOJA ODLUKA PALA NA BMW X3
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
x-man
nisam zavidan i jako sam realan.
danas, u ovakvoj drzavi, ne moze se kupiti bmw x3 od postenog posla. nema te plate koja tu cifru moze pokriti. mozda jedino u slucaju da imas funkciju visokog predstavnika, u sta cisto sumnjam...
bmw x3 je neostvariv i za mnogobrojne zaposlene ljude sirom napredne evrope.
zato burazeru, samo ti sanjaj, i nek ti bude hairli...
danas, u ovakvoj drzavi, ne moze se kupiti bmw x3 od postenog posla. nema te plate koja tu cifru moze pokriti. mozda jedino u slucaju da imas funkciju visokog predstavnika, u sta cisto sumnjam...
bmw x3 je neostvariv i za mnogobrojne zaposlene ljude sirom napredne evrope.
zato burazeru, samo ti sanjaj, i nek ti bude hairli...
-
Larci
Daj bola Edvine....ohladi se malo!!! zar jadan bio nevidish da ti niko od raje na forumu ne vjeruje!!!! sta se palish i lozish!!!?edvin wrote:Za "Larcija":
Pa naravno da cu im ja biti primjer, neces valjda ti i i likovi slicni tebi.
Neka se bore za svoj zivot, kao sto sam i ja, a ja cu svakome od njih pomoci kome mogu i kako mogu.
Uostalom nije mi nikada bila namjera da se upustam u ovakve sulude diskusije s tobom ali kad vec hoces, evo jedan odgovor koji nimalo nije "intelektualan": Kurac si ti moj vozio i navozio se necega, iz tebe jarane sipa cista zavist i nista vise. Kazem ti, kanalisi svoju energiju prema onima sto su te doveli do ovog stanja, uostalom niko te ne tjera da odgovaras na nesto sto ti smeta.
Eto toliko od mene.
Rekao sam ti da ti nimalo NE zavidim!!! nemam razloga...dabogda ti njih 15 imao...puca meni neka stvar za tim tvojim autima....
samo sam realan....bola u sarajevu nesmije niko reci da ima 50 markica u dzepi jer ce mu ih neko oteti....uzrasti malo..pogledaj svjet oko sebe.....pogledaj kojim se standardom u sarajevu i cijeloj BiH zivi....Pogledaj koji tipovi voze takva auta....i razmisli malo kojim se poslovima ti tipovi bave!!! Ako si jedan od njih svaka ti cast!!!
Jeli to imas ti i tvoje tjelohranitelje da te cuvaju "kad" se po gradu budes vozao....otimaju ljudima golfove..a ne takva auta!!! A ti se jos napravio faca pa dosao ovdje na forum da se hvalish sa tim....nebi smjeo pisnuti...a kamoli o tome na forumu pisati....i jos nesto ...face koje imaju toliko love ne dolaze ovdje na forumda pitaju za savjete....takvi ljudi imaju krug svojih ljudi koji mnogo vishe o ovakvim autima znaju...za njih su ta auta igracke koje mjenjaju jednom sedmicno!!
i jos nesto....
Morat cu te puno puno rastuziti!!!
Evo upravo su mi sad javili iz BMW da specijalno za Sarajevo imaju novogodisnji popust na
BMW X5 4,8is, 360 konja, 0-100 6,1 sekunda, 20 inca felge, satelitsko pracenje auta.....navigacija ...i jos mnogo nekih drugih igrackica.. i to sve samo za
80.000 KM, na cesti
a jojjjj vidi ovog novog za samo 80.000 KM

-
edvin
Ok "Larci", nemoj se uzrujavati molim te, moglo bi te jos srce strefiti pa ostadose ovi nasi politicari bez stofa za obmanjivanje.
Ako ce te to smiriti tvoju i tebi slicnima sujetu onda priznajem, "lagao" sam, zaboravimo prepirke, zaista mi nisi niko u zivotu da bih ti ja razlagao svoju ekonomiju.
Meni je sutra novi radni dan i mnostvo obaveza a tebi vjerovatno jos jedan u dokolici, dosadi, beskrajnim ispijanjima kafa i olajavanju i tracanju ...
Ako ce te to smiriti tvoju i tebi slicnima sujetu onda priznajem, "lagao" sam, zaboravimo prepirke, zaista mi nisi niko u zivotu da bih ti ja razlagao svoju ekonomiju.
Meni je sutra novi radni dan i mnostvo obaveza a tebi vjerovatno jos jedan u dokolici, dosadi, beskrajnim ispijanjima kafa i olajavanju i tracanju ...
-
whow
Edwin kupio BMW-a pa sada bi da dize revoluciju!!! Pa bolan Edwine kazes " svrsio " si skole imas i poso' a i BMW ce uskoro . Cure nemas al' to me i ne cudi. Pa sto je tebi onda kriv sistem i politicari , pa tebi sve ,reko' bi covjek , ide "na ruku" a ti se opet bunis.ccc
-
whow
E da, sad kao Edwin nema vremena da se prepire sa nama. Ko mi besposlicari i mahalasi...ispijamo kahve a on "pravi efendija " ima boljeg posla. Ja eto Edwine niti pijem kahvu niti imam previse vremena jer radim otprilike 50 i vise sati sedmicno al pravo uzivam kada vidim da te Larci ovako pila. Nije sto volis da se hvalis i da lazes ( takvi smo mi bosanci) ali kada lazes onda bar budi uvjerljiv. A to sto se nemoze naci
"srodna dusa". E pa da nisi tako nadobudan i supalj vjerovatno bi se vec neka nasla. Zene su ti Edwine intuitivna stvorenje, kod njih ta tvoja prica ne ide daleko. A to o ispijanju kahva i tracanju to ti je najnormalnije. Pa zar ti mislis da obrazovani i uspijesni ljudi ne tracaju. To ti je moj Edwine sasvim normalno i mozda bi i ti trebao poceti da se druzis sa stvarnim ljudima koji tracaju , guze i voze stvarna auta . Nemoj sad da se obshrabris.
Cheers
"srodna dusa". E pa da nisi tako nadobudan i supalj vjerovatno bi se vec neka nasla. Zene su ti Edwine intuitivna stvorenje, kod njih ta tvoja prica ne ide daleko. A to o ispijanju kahva i tracanju to ti je najnormalnije. Pa zar ti mislis da obrazovani i uspijesni ljudi ne tracaju. To ti je moj Edwine sasvim normalno i mozda bi i ti trebao poceti da se druzis sa stvarnim ljudima koji tracaju , guze i voze stvarna auta . Nemoj sad da se obshrabris.
Cheers
-
whow
E da, sad kao Edwin nema vremena da se prepire sa nama. Ko mi besposlicari i mahalasi...ispijamo kahve a on "pravi efendija " ima boljeg posla. Ja eto Edwine niti pijem kahvu niti imam previse vremena jer radim otprilike 50 i vise sati sedmicno al pravo uzivam kada vidim da te Larci ovako pila. Nije sto volis da se hvalis i da lazes ( takvi smo mi bosanci) ali kada lazes onda bar budi uvjerljiv. A to sto se nemoze naci
Cheers
Cheers
- Drvosjeca iz Dejcica
#59 Re: NA KRAJU JE MOJA ODLUKA PALA NA BMW X3
Hvali BMW, drz'se Skode...edvin wrote:Samo za obavijest cijenjenim forumasima sto su se oglasili i pokusali mi pomoci pri izboru auta, moja odluka je na kraju pala na BMW X3 2,5i, crni metalic.
-
Larci
hehehe Nemoj se ti brinuti za moje zdravlje....mene moje sluzi izvrsno!!edvin wrote:Ok "Larci", nemoj se uzrujavati molim te, moglo bi te jos srce strefiti pa ostadose ovi nasi politicari bez stofa za obmanjivanje.
Nego se pobrini ti za svoje... jer LAZ je najgora bolest koja postoji!!! i zbog toga diskutujem sa tobom jer nemogu lazi da podnesem!! ali ti to vjerovatno nemozes da shvatish!!!
Sto se politicara tice....mene oni nimalo ne zanimaju i tako da me ne mogu obmanjivati...samostalan sam i zivim od svoga rada i vozam se u prosjecnom autu a nekad na biciklu jer ne bolujem od BMW-ova kao ti!!
A vidim da si ti mnogo od politicara primio....a primio si ono najgore LAZ i zbog toga mi od tvojih komentara muka dodje!!!
moja odluka je na kraju pala na BMW X3 2,5i, crni metalic.
Halo bola....u kojem ti svjetu zivish!!!
BOLJE DA SI NAPISAO ::: EVO MOJA ODLUKA JE PALA I ODLUCIO SAM DA KUPIM CUNGA LUNGU!!!!!
Bola zivi ko svi normalni ljudi na svjetu....radi i suti...kupuj onoliko koliko se mozes protegnuti ...i prestani da pises supljake ovde na forumu....zar nevidish da ti niko ne vjeruje!!!
I za tvoju info...i meni je danas novi dan 26-i u ovom mjesecu...uskoro ce zasluzena plata....pa ce se opet moci jedno mjesec dana ....a za razliku od tebe ja cu i u ovome novom danu nesto da pojebem...a ti ga i dalje drkaj u novom BMW i pazi da po "kozi" ne svrshish!!!
-
LeKo
Paša moj, sretno tebi sa bengerom i drago mi je da ga sebi mozes priustiti, a svakavih rijeci je uvijek bilo i biti ce, zato sipaj i vozi, ja zimvo fabiu vlastitu i ponekad golfa od firme (dizela) to je moj sadasnji domet. Merak mi brate vidjet dobro auto u BiH pa kad vec ne gumo ja neka zivo ko zemo....sretno pa ko metno metno 
-
samir_veliki
Citam ove komentare, ja sto iznapadaste covjeka. Covjek se snaso pa ga pustite da uziva, nek se nekom i posreci u ovoj jebenoj zemlji.
Larci i Whow, sta ste se nadovezali covjeka, ako tako nastavite izrasce vam feferoncici iz usiju od zavisti

Larci i Whow, sta ste se nadovezali covjeka, ako tako nastavite izrasce vam feferoncici iz usiju od zavisti
-
nineac
Stvarno ste se nadovezali čovjeka kao da je on glavom i bradom Borislav Paravac! To samo pokazuje koliki smo mi kokuzi! Larci eto neka je on uzeo BMW-a i neka je sve to istina (nevidim što nebi bila) što bezveze čovjeka napadaš? Uvdje ste čovjeka napali ja mislim da Muhamed Ali Gaši i Ismet bajramović nisu ovako bili tretirani! Kod nas je Ali Gaši faca jer voza Ferrarija a znamo svi kako ga je steko, ali Edvin nemože vozati BMW-a jer eto rudari nemaju platu! Neka ti istio rudari glasaju za nekog drugog a ne za SDA/HDZ/SDS pa mogu nešto očekivati, ovako ništa nemogu očekivati!
I Larci to za X5 ti je najveća provala, to je top model X5 i nema teoretske šanse da on bude ispod 81.000 € čisto zato što nije najavljen nasljednik (tek 2008), prodaja ide više nego dobro (BMW nikada nije tako dobro poslovo) tako da si ti pogrešnu informaciju dobio!
A to za motore! Da i ti nisi jedan od onih što vozaju po gradu MISLE da su mangupi?
I Larci to za X5 ti je najveća provala, to je top model X5 i nema teoretske šanse da on bude ispod 81.000 € čisto zato što nije najavljen nasljednik (tek 2008), prodaja ide više nego dobro (BMW nikada nije tako dobro poslovo) tako da si ti pogrešnu informaciju dobio!
A to za motore! Da i ti nisi jedan od onih što vozaju po gradu MISLE da su mangupi?
-
BIciklo1
ma ne fakat jarane ,de reci gdje to ti radis i koje obrazovanje imas?
ja sa fakult.obrazovanjem jedva mogu kupiti auto od 4000 eur.na kredit pošteno.
ako cu prodavat drogu i zene ,onda se mogu i dvoumiti izmedju x5 ili vec kojeg bmw -a .
a vjerujem da diler ili killer ne bi bas cijenili nase forumasko misljenje.
ja sa fakult.obrazovanjem jedva mogu kupiti auto od 4000 eur.na kredit pošteno.
ako cu prodavat drogu i zene ,onda se mogu i dvoumiti izmedju x5 ili vec kojeg bmw -a .
a vjerujem da diler ili killer ne bi bas cijenili nase forumasko misljenje.
-
St.Germain
eto ja tebi nisam udarao stembilj, samo sam napisao ono sto sam napisao, mislio nisam ni manje ni vise, a ako ti u tome vidis nesto zlobno i lakomisleno, onda jebi ga....edvin wrote:Jos jednom se iskreno zahvaljujem svim dobronamjernim forumasima (Zgembi, ninejcu, VR6 i ostalima) sto mi pozeljese srecu na ostvarenom snu.
Sto se tice ostalih zlobnih i lakomislenih dusa (St Germain, Larci itd.), umjesto sto ste odabrali da budete "looseri" u zivotu i cangrizavi i zavidni prema drugimabilo bi bolje da se okrenete svom zivotu i pogledate koje su realne sanse za prosperitet.
al eto ti si FACA...pa je vjerovatno i istina na tvojoj strani.
-
sirah
NEMOJ TI NJEGA JARA UOPŠTE ZALJEVAT, nego ako si se anmučio za to auto fino i pošteno ga onda i čuvaj kao oči u glavi - ali upamti ako ga ne obezbjediš stvarno će ti trebati 20000 za otkupninu jer glad očiju nema a kriminalci koji su PREBOGATI žele da budu josh bogatiji.....
- Edin H.
Ma svaka cast, ali ovaj model kao da i nije BMW, pravi farmerski!rajvosa wrote:Ma smirite se .Pustite covjeka ljudi sta vam je.Pa sta je to BMW pa da ga covjek nemoze voziti..Treba li da vozi fiat 750 tj ficu pa da ste rahat. Ja bih bio presretan da svako treci sarajlija vozi jebeni BMW, ..PUSTITE COVJEKA NA MIRU ..
Ako je vec to htio mogao je uzeti Land Rovera diesela i OK.
-
violentjack
Panasonic wrote:To bi trebalo ovako izgledati,
Inace st.germain, sta ti smeta ova tema - ako ti smeta ne idi na nju.
Inace, ja bih prije uzeo novi A6 3.0 quattro,- a kada bih uzimao X3 onda prije tamno-plavu boju.
Fino..ovo izgleda kao terenac