Da li ste možda za kaficu?Aura Perez wrote: Meni fizika nije odlucujuci faktor, ali budimo realni, nema hemije ako nema fizicke privlacnosti. Slazem se da niko nema univerzalni i iskljucivi tip suprotnog spola, ali svi imamo nesto na sta najcesce padamo. Ja recimo jako cesto padam na goleme tamne muskarce (al me rijetko zapadnu). I gledam cesto "kroz prste", tojes
odstupam od tog svog ideala, ali dvije stvari, bar fizicki, uvijek ostaju. Ne moze biti zgoljav i nizi od 183-4. Ne znam ti kakva hemija da je, to me tesko moze privuci.
Mrsavice ili krupnije žene???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
ipsilon
#51 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
- Pikaboo
#52 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Zasto se uvjek brinemo sta muskarci misle i zele? Kako usreciti muskarca,kako zadovoljii muskarca,magazini puni tih tema.Ja nigdje ne vidjeh da je obratno.De ba zene koji vam je ?
-
ipsilon
#53 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Aura Perez wrote:ipsilon wrote:Da li ste možda za kaficu?Aura Perez wrote: Meni fizika nije odlucujuci faktor, ali budimo realni, nema hemije ako nema fizicke privlacnosti. Slazem se da niko nema univerzalni i iskljucivi tip suprotnog spola, ali svi imamo nesto na sta najcesce padamo. Ja recimo jako cesto padam na goleme tamne muskarce (al me rijetko zapadnu). I gledam cesto "kroz prste", tojes
odstupam od tog svog ideala, ali dvije stvari, bar fizicki, uvijek ostaju. Ne moze biti zgoljav i nizi od 183-4. Ne znam ti kakva hemija da je, to me tesko moze privuci.
ispunio puna dva uslova
Aaa, ima i treći, četvrti...
Da čujem!
-
ipsilon
#54 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
-
Officer Crabtree
#55 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
ne znam zašto birati između mršavica i debelih kad ima onih po PS-u...
- JThomas
#56 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
po xy-ti put jedno te isto.
vjerovatno ima i isključivih ljudi, ali meni lično se mogu svidjeti i mršavije i krupnije. samo, jebiga, da nisu PREmršave ili PREkrupne.
vjerovatno ima i isključivih ljudi, ali meni lično se mogu svidjeti i mršavije i krupnije. samo, jebiga, da nisu PREmršave ili PREkrupne.
-
barby02
#57 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Je li ovo željoteka, da pocnem sa nabrajanjem ? 
-
barby02
#58 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Samo da dopunim kontraste :
1. On nizi-ona visa
2. On glup-ona pametna
3. On neobrazovan-ona visoko obrazovana
4. On lijep - ona ruzna
5. On siromasan - ona bogata
6. On njen - ona tudja
7. On sponzorusa - ona dobra
8. On mladji - ona starija
9. On socijalista - ona ncionalista
10. On sam - ona sa familijom (u paketu)
Ovo je samo 10 primjera nesklada i off topic u temi i toliko bitnih stvari za nastavak, poslije setnje i kreveta. . Na kraju, dobro je prepoznati potencijal osobe, tesati ako treba (po svom arsinu) i da vidis idealne
1. On nizi-ona visa
2. On glup-ona pametna
4. On lijep - ona ruzna
6. On njen - ona tudja
10. On sam - ona sa familijom (u paketu)
Ovo je samo 10 primjera nesklada i off topic u temi i toliko bitnih stvari za nastavak, poslije setnje i kreveta. . Na kraju, dobro je prepoznati potencijal osobe, tesati ako treba (po svom arsinu) i da vidis idealne
- Sunrise00
#59 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
one malo krupnije ce reci da je bolje da ljulja nego da zulja, one mrsavije ce tvrditi obrnuto
i vrtimo se u krug 
po meni je bitno da zena ono sto ima zna da nosi
ako je krupna da ne nosi stvari koje to isticu, tipa uske majice koje su prekratke pa se ocrtava salo, koje kipti preko preuskih farmerki. To ne volim vidjeti. Ako znate na sta mislim,a vjerujem da znate 
i ustvari, niko ne moze ovdje reci da nikad ne bi bio s ovom ili onom, jer ipak, nismo tako jednostavna bica da kazemo "necu ozeniti zenu mrsaviju od 60 kg" jer nikada ne mozemo znati ko ce nam se svidjeti
po meni je bitno da zena ono sto ima zna da nosi
i ustvari, niko ne moze ovdje reci da nikad ne bi bio s ovom ili onom, jer ipak, nismo tako jednostavna bica da kazemo "necu ozeniti zenu mrsaviju od 60 kg" jer nikada ne mozemo znati ko ce nam se svidjeti
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#60 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Ma ljubim ja pametnu glavicu.Sunrise00 wrote:one malo krupnije ce reci da je bolje da ljulja nego da zulja, one mrsavije ce tvrditi obrnutoi vrtimo se u krug
po meni je bitno da zena ono sto ima zna da nosiako je krupna da ne nosi stvari koje to isticu, tipa uske majice koje su prekratke pa se ocrtava salo, koje kipti preko preuskih farmerki. To ne volim vidjeti. Ako znate na sta mislim,a vjerujem da znate
- ladyblue18
#61 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
@ Officer Crabtree
@ ipsilon
Znate pravila, nema komentarisanja rada moderacije. Opomena!
@ ipsilon
Znate pravila, nema komentarisanja rada moderacije. Opomena!
-
suspect_zero
#62 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
barby02 wrote:Samo da dopunim kontraste :
1. On nizi-ona visa
2. On glup-ona pametna
4. On lijep - ona ruzna
6. On njen - ona tudja
10. On sam - ona sa familijom (u paketu)![]()
Da se nadovežem na ovu listu
11. On u kafani - ona na forumu
- reLoaded
#63 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Manekenke me ne privlace... Cura, barem za mene, mora imati mesa na sebi tj. da nije mrsava a da nije ni debela... Nesto između 
-
justice_c
#64 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Ja se slazem sa tobom u potpunosti, zbog toga sam i pokrenula ovu temu. Ma koga muski zavaravaju???Aura Perez wrote:ja i nisam fan popunjenih cura, tako da bi kod mene na prvoj slici prosle i prva i druga, a Lima mi je idealna. I sama sam nekad imala problem s tezinom i jako dugo bila po dijetama, krvna slika mi je na kraju bila ko kod africkog nedonosceta. I zene, nemojte se zavaravati, ma sta pricali, bolje da ljulja i slicno, svaki ce prije pogledati mrsaviju curu, a to znam jer mogu da uporedim broj muskaraca koji su mi prilazili prije tri-cetiri godine i sada.
- Miss RX
#65 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Ovo je vise pitanje za muskarce,ali eto da i ja kazem (napisem)koju.Mislim da muskarci vole one sa oblinama,naravno ne previse a izuzetno mrsave zene slabo prolaze ....To samo na modnim pistama.
Mislim da se muskarci okrecu za onim zenama koje su krupnije i vicu
MASHALA!!!!!

Mislim da se muskarci okrecu za onim zenama koje su krupnije i vicu
MASHALA!!!!!
- Cholina_Lokica
#66 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
joj opet ovo... 
- Cholina_Lokica
#67 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
a znam da sam negdje raspravljala, jer su zakljucili da je svaka zenska kojoj se nisu usjekle farkmerke ono iznad dupeta, i izbacila stomacinu preko istih, anoreksicnasanabe wrote:Zar je bilo vec?Dile wrote:joj opet ovo...![]()
![]()
- ludo_jaje
#68 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
hmm bolje da ljuja nego da zulja to je definitivno ali ne treba ni u cemu pretjerivati
a ovih mrsavica se jezim djeluju krhko haahhahahahah 
- gladna sam
#69 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Ne znam zasto se cure muce s vjecitim pitanjem, sta to muskarci vise preferiraju
Jedem sta mi naumpadne, ne sikiraju me pantole niskog ili visokog struka, usko siroko bla bla a jos manje jesam li nekom tipu zgodna ili nezgodna
Na kraju svakog dana tene na noge i opleti koji kilometar, nit ljulja a Boga mi jos manje zulja
Sta je s mrsavijim ili krupnijim muskarcima
Da mi je naci samo jednu jedinu zenu koja ce reci da voli zgoljave, a ako se osvrnemo na to eto vam odgovora i na ovu vjecitu dilemu kakve su zene pozeljnije ( da ne kazem podesnije) muskarcima
Gladna sam, odoh jesti
Jedem sta mi naumpadne, ne sikiraju me pantole niskog ili visokog struka, usko siroko bla bla a jos manje jesam li nekom tipu zgodna ili nezgodna
Na kraju svakog dana tene na noge i opleti koji kilometar, nit ljulja a Boga mi jos manje zulja
Sta je s mrsavijim ili krupnijim muskarcima
Da mi je naci samo jednu jedinu zenu koja ce reci da voli zgoljave, a ako se osvrnemo na to eto vam odgovora i na ovu vjecitu dilemu kakve su zene pozeljnije ( da ne kazem podesnije) muskarcima
Gladna sam, odoh jesti
- Miss RX
#70 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Zaista se i ne trebaju ni zene ni muskarci opetrecavati s time.
Kakvi smo takvi smo.Mislim da je ljepota ipak ona unutrasnja najvaznija.
Medjutim,opet,imamo oci pa ja se licno okrecem za malo krupnijim muskarcima,nekako oni mkrsavi,ajaooooo
,
Kakvi smo takvi smo.Mislim da je ljepota ipak ona unutrasnja najvaznija.
Medjutim,opet,imamo oci pa ja se licno okrecem za malo krupnijim muskarcima,nekako oni mkrsavi,ajaooooo
- ladyblue18
#71 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Naravno da jest, ali znas sta je...to tek kasnije vidis.Miss RX wrote: Mislim da je ljepota ipak ona unutrasnja najvaznija.
,
Ono sto prvo vidimo je ipak spoljasnost.
- cyprus
#72 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Pih, ako izuzmemo ekstreme, mislim da kilaža nije toliko bitna. Mislim da popunjenije cure imaju itekako svojih čari 
- JThomas
#73 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
pa evo vidiš, ima i ovih što NE VJERUJU da ima frajera koji vole malo jače. šta ti je reć' opterećenje.
-
s@mson
#74 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
definitivno, cak i one sa par kilograma viska prolaze...
naravno, sve pretjerano je suvisno ali neka se ima...
a vidim, postavlja se pitanje muskaraca, mrsavi ili oni koji to nisu...
jbg, ja spadam u grupu II i citam odgovore nasih forumasica i kez sa lica ne silazi:)
naravno, sve pretjerano je suvisno ali neka se ima...
a vidim, postavlja se pitanje muskaraca, mrsavi ili oni koji to nisu...
jbg, ja spadam u grupu II i citam odgovore nasih forumasica i kez sa lica ne silazi:)
-
barby02
#75 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Meni nema nista ljepse vidjeti nego on 20 cenata visi , malo krupniji, ona sa 5 kg viska
nazalost to nije moj slucaj.