Mrsavice ili krupnije žene???

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
ipsilon

#51 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by ipsilon »

Aura Perez wrote: Meni fizika nije odlucujuci faktor, ali budimo realni, nema hemije ako nema fizicke privlacnosti. Slazem se da niko nema univerzalni i iskljucivi tip suprotnog spola, ali svi imamo nesto na sta najcesce padamo. Ja recimo jako cesto padam na goleme tamne muskarce (al me rijetko zapadnu :D). I gledam cesto "kroz prste", tojes :D odstupam od tog svog ideala, ali dvije stvari, bar fizicki, uvijek ostaju. Ne moze biti zgoljav i nizi od 183-4. Ne znam ti kakva hemija da je, to me tesko moze privuci.
Da li ste možda za kaficu? :)
Pikaboo

#52 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by Pikaboo »

Zasto se uvjek brinemo sta muskarci misle i zele? Kako usreciti muskarca,kako zadovoljii muskarca,magazini puni tih tema.Ja nigdje ne vidjeh da je obratno.De ba zene koji vam je ?
ipsilon

#53 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by ipsilon »

Aura Perez wrote:
ipsilon wrote:
Aura Perez wrote: Meni fizika nije odlucujuci faktor, ali budimo realni, nema hemije ako nema fizicke privlacnosti. Slazem se da niko nema univerzalni i iskljucivi tip suprotnog spola, ali svi imamo nesto na sta najcesce padamo. Ja recimo jako cesto padam na goleme tamne muskarce (al me rijetko zapadnu :D). I gledam cesto "kroz prste", tojes :D odstupam od tog svog ideala, ali dvije stvari, bar fizicki, uvijek ostaju. Ne moze biti zgoljav i nizi od 183-4. Ne znam ti kakva hemija da je, to me tesko moze privuci.
Da li ste možda za kaficu? :)
:-) ispunio puna dva uslova :D

Aaa, ima i treći, četvrti...
Da čujem!

:)
ipsilon

#54 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by ipsilon »

:idea: S obzirom da je nedelja, sunčana i lijepa, trebali bismo nas troje otići u šetnju preko Vilsa pa negdje uz kaficu protabiriti ove teme od krucijalnog značaja, a usput i malo boje nafatat. Zdravo, konstuktivno, ugodno i korisno, a ako se nekom ne svidi - uvijek ga može mama zvat na ručak ili nešto slično. A?
Officer Crabtree

#55 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by Officer Crabtree »

ne znam zašto birati između mršavica i debelih kad ima onih po PS-u...
JThomas

#56 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by JThomas »

po xy-ti put jedno te isto.

vjerovatno ima i isključivih ljudi, ali meni lično se mogu svidjeti i mršavije i krupnije. samo, jebiga, da nisu PREmršave ili PREkrupne.
barby02

#57 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by barby02 »

Je li ovo željoteka, da pocnem sa nabrajanjem ? :D
barby02

#58 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by barby02 »

Samo da dopunim kontraste :
1. On nizi-ona visa
2. On glup-ona pametna
3. On neobrazovan-ona visoko obrazovana
4. On lijep - ona ruzna
5. On siromasan - ona bogata
6. On njen - ona tudja
7. On sponzorusa - ona dobra
8. On mladji - ona starija
9. On socijalista - ona ncionalista
10. On sam - ona sa familijom (u paketu) :D
Ovo je samo 10 primjera nesklada i off topic u temi i toliko bitnih stvari za nastavak, poslije setnje i kreveta. . Na kraju, dobro je prepoznati potencijal osobe, tesati ako treba (po svom arsinu) i da vidis idealne :-D
Sunrise00

#59 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by Sunrise00 »

one malo krupnije ce reci da je bolje da ljulja nego da zulja, one mrsavije ce tvrditi obrnuto :D i vrtimo se u krug :D

po meni je bitno da zena ono sto ima zna da nosi :) ako je krupna da ne nosi stvari koje to isticu, tipa uske majice koje su prekratke pa se ocrtava salo, koje kipti preko preuskih farmerki. To ne volim vidjeti. Ako znate na sta mislim,a vjerujem da znate :D

i ustvari, niko ne moze ovdje reci da nikad ne bi bio s ovom ili onom, jer ipak, nismo tako jednostavna bica da kazemo "necu ozeniti zenu mrsaviju od 60 kg" jer nikada ne mozemo znati ko ce nam se svidjeti :)
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#60 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by ladyblue18 »

Sunrise00 wrote:one malo krupnije ce reci da je bolje da ljulja nego da zulja, one mrsavije ce tvrditi obrnuto :D i vrtimo se u krug :D

po meni je bitno da zena ono sto ima zna da nosi :) ako je krupna da ne nosi stvari koje to isticu, tipa uske majice koje su prekratke pa se ocrtava salo, koje kipti preko preuskih farmerki. To ne volim vidjeti. Ako znate na sta mislim,a vjerujem da znate :D

i ustvari, niko ne moze ovdje reci da nikad ne bi bio s ovom ili onom, jer ipak, nismo tako jednostavna bica da kazemo "necu ozeniti zenu mrsaviju od 60 kg" jer nikada ne mozemo znati ko ce nam se svidjeti :)
Ma ljubim ja pametnu glavicu. :D
ladyblue18

#61 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by ladyblue18 »

@ Officer Crabtree
@ ipsilon

Znate pravila, nema komentarisanja rada moderacije. Opomena!
suspect_zero

#62 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by suspect_zero »

barby02 wrote:Samo da dopunim kontraste :
1. On nizi-ona visa
2. On glup-ona pametna
3. On neobrazovan-ona visoko obrazovana
4. On lijep - ona ruzna
5. On siromasan - ona bogata
6. On njen - ona tudja
7. On sponzorusa - ona dobra
8. On mladji - ona starija
9. On socijalista - ona ncionalista
10. On sam - ona sa familijom (u paketu) :D
Ovo je samo 10 primjera nesklada i off topic u temi i toliko bitnih stvari za nastavak, poslije setnje i kreveta. . Na kraju, dobro je prepoznati potencijal osobe, tesati ako treba (po svom arsinu) i da vidis idealne :-D

Da se nadovežem na ovu listu :mrgreen:

11. On u kafani - ona na forumu :oops: :mrgreen:
reLoaded

#63 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by reLoaded »

Manekenke me ne privlace... Cura, barem za mene, mora imati mesa na sebi tj. da nije mrsava a da nije ni debela... Nesto između :)
justice_c

#64 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by justice_c »

Aura Perez wrote:ja i nisam fan popunjenih cura, tako da bi kod mene na prvoj slici prosle i prva i druga, a Lima mi je idealna. I sama sam nekad imala problem s tezinom i jako dugo bila po dijetama, krvna slika mi je na kraju bila ko kod africkog nedonosceta. I zene, nemojte se zavaravati, ma sta pricali, bolje da ljulja i slicno, svaki ce prije pogledati mrsaviju curu, a to znam jer mogu da uporedim broj muskaraca koji su mi prilazili prije tri-cetiri godine i sada.
Ja se slazem sa tobom u potpunosti, zbog toga sam i pokrenula ovu temu. Ma koga muski zavaravaju???
Miss RX

#65 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by Miss RX »

Ovo je vise pitanje za muskarce,ali eto da i ja kazem (napisem)koju.Mislim da muskarci vole one sa oblinama,naravno ne previse a izuzetno mrsave zene slabo prolaze ....To samo na modnim pistama.
Mislim da se muskarci okrecu za onim zenama koje su krupnije i vicu
MASHALA!!!!! :wink: :-D
Cholina_Lokica

#66 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by Cholina_Lokica »

joj opet ovo... :D
Cholina_Lokica

#67 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by Cholina_Lokica »

sanabe wrote:
Dile wrote:joj opet ovo... :D
Zar je bilo vec? :shock: :skoljka: :lol:
a znam da sam negdje raspravljala, jer su zakljucili da je svaka zenska kojoj se nisu usjekle farkmerke ono iznad dupeta, i izbacila stomacinu preko istih, anoreksicna :D
ludo_jaje

#68 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by ludo_jaje »

hmm bolje da ljuja nego da zulja to je definitivno ali ne treba ni u cemu pretjerivati :P a ovih mrsavica se jezim djeluju krhko haahhahahahah :evil:
gladna sam

#69 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by gladna sam »

Ne znam zasto se cure muce s vjecitim pitanjem, sta to muskarci vise preferiraju

Jedem sta mi naumpadne, ne sikiraju me pantole niskog ili visokog struka, usko siroko bla bla a jos manje jesam li nekom tipu zgodna ili nezgodna :D
Na kraju svakog dana tene na noge i opleti koji kilometar, nit ljulja a Boga mi jos manje zulja

Sta je s mrsavijim ili krupnijim muskarcima
Da mi je naci samo jednu jedinu zenu koja ce reci da voli zgoljave, a ako se osvrnemo na to eto vam odgovora i na ovu vjecitu dilemu kakve su zene pozeljnije ( da ne kazem podesnije) muskarcima :D

Gladna sam, odoh jesti :D
Miss RX

#70 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by Miss RX »

Zaista se i ne trebaju ni zene ni muskarci opetrecavati s time.
Kakvi smo takvi smo.Mislim da je ljepota ipak ona unutrasnja najvaznija.
Medjutim,opet,imamo oci pa ja se licno okrecem za malo krupnijim muskarcima,nekako oni mkrsavi,ajaooooo :-) ,
ladyblue18

#71 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by ladyblue18 »

Miss RX wrote: Mislim da je ljepota ipak ona unutrasnja najvaznija.
,
Naravno da jest, ali znas sta je...to tek kasnije vidis. :)
Ono sto prvo vidimo je ipak spoljasnost.
cyprus

#72 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by cyprus »

Pih, ako izuzmemo ekstreme, mislim da kilaža nije toliko bitna. Mislim da popunjenije cure imaju itekako svojih čari :thumbup:
JThomas

#73 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by JThomas »

pa evo vidiš, ima i ovih što NE VJERUJU da ima frajera koji vole malo jače. šta ti je reć' opterećenje.
s@mson

#74 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by s@mson »

definitivno, cak i one sa par kilograma viska prolaze...
naravno, sve pretjerano je suvisno ali neka se ima...
a vidim, postavlja se pitanje muskaraca, mrsavi ili oni koji to nisu...
jbg, ja spadam u grupu II i citam odgovore nasih forumasica i kez sa lica ne silazi:)
barby02

#75 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by barby02 »

Meni nema nista ljepse vidjeti nego on 20 cenata visi , malo krupniji, ona sa 5 kg viska :-D nazalost to nije moj slucaj. :skoljka:
Post Reply