IBRAHIMOVIC igra za BiH protiv svedske

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

burek_in_space

#51 Re: IBRAHIMOVIC igra za BiH protiv svedske

Post by burek_in_space »

googleman wrote: wau zanimljivo,ti si neki politicar ili si simpatizer nje jer je zanimljivo to shvatanje nogometa...
ne treba euforije,hmmmmm....da je nema u nogometu,ugasio bi se vec u 19 stoljecu,ali bas zbog nje nogomet je i dalje popularan..
Politichar nisam, a NJU simpatiziram jako puno :D
No, nisi shvatio shta zhelim reci.
upaljac83

#52 Re: IBRAHIMOVIC igra za BiH protiv svedske

Post by upaljac83 »

googleman wrote:
burek_in_space wrote:
googleman wrote: pa nasi navijaci obozavaju ibrahimovica,i njegovo igranje sigurno bi unijelo veliko zainteresovanje u slijedecim utakmicama koje je inace veliko...mozda bi se vratila i ona euforija kada je ciro bio....

Nama treba mnogo toga u reprezentaciji i oko nje, ali euforije nikako.
wau zanimljivo,ti si neki politicar ili si simpatizer nje jer je zanimljivo to shvatanje nogometa...
ne treba euforije,hmmmmm....da je nema u nogometu,ugasio bi se vec u 19 stoljecu,ali bas zbog nje nogomet je i dalje popularan..
Evo ja cu se prvi baciti sa zgrade ako ibrahimaga ne zaigra za nas, a i necu vise pratiti reprezentaciju :roll:
Koga boli qrac za Ibrahimovica :?
hau jes no

#53 Re: IBRAHIMOVIC igra za BiH protiv svedske

Post by hau jes no »

upaljac83 wrote:
googleman wrote:
burek_in_space wrote:
Nama treba mnogo toga u reprezentaciji i oko nje, ali euforije nikako.
wau zanimljivo,ti si neki politicar ili si simpatizer nje jer je zanimljivo to shvatanje nogometa...
Evo ja cu se prvi baciti sa zgrade ako ibrahimaga ne zaigra za nas, a i necu vise pratiti reprezentaciju :roll:
Koga boli qrac za Ibrahimovica :?
pique-a...
Point.

#54 Re: IBRAHIMOVIC igra za BiH protiv svedske

Post by Point. »

googleman wrote:haj vise mi je te ironije za svaku dobru stvar puna kapa...covjek je vrgunski igrac,a vama ne valja...haj dobro,bitno je da vi valjate
Sta je sa tobom, jes ti juce krenuo pratiti BiH repku? Nismo mi San Marino pa da nam od repke prave zajebanciju, samo zato sto bi Sefko volio vidjeti malog u dresu BiH. Ovo je ozbiljna utakmica, nije neka zajebancija gdje nam Enes Begovic pjeva u poluvremenu. Kazes marketing? Dzeko je nabolji strijelac bundeslige, Miske najbolji astitent te iste drugu godinu za redom, sta ce nama Zlatan da nas promovise. Vise vjerujem u dijamanta i ostale. Bjazi ba.
Globus

#55 Re: IBRAHIMOVIC igra za BiH protiv svedske

Post by Globus »

:lol: :lol: :lol: :lol: Koji smo mi kraljevi :D :lol: Pa i ako odigra odigrat ce jednu utakmicu maximalno .. prijateljsku ..pisat ce sve novine o tome sljedeci dan .. i nakon toga gdje si bio nigdje .. sta si radio nista ..samo ce bezveze propast prijateljska utakmica sa Svedjanima
upaljac83

#56 Re: IBRAHIMOVIC igra za BiH protiv svedske

Post by upaljac83 »

hau jes no wrote: pique-a...
:lol: :lol: :thumbup:
upaljac83

#57 Re: IBRAHIMOVIC igra za BiH protiv svedske

Post by upaljac83 »

googleman wrote:
Globus wrote::lol: :lol: :lol: :lol: Koji smo mi kraljevi :D :lol: Pa i ako odigra odigrat ce jednu utakmicu maximalno .. prijateljsku ..pisat ce sve novine o tome sljedeci dan .. i nakon toga gdje si bio nigdje .. sta si radio nista ..samo ce bezveze propast prijateljska utakmica sa Svedjanima
koja ce inace za nas bez njega donijeti jako dobre rezultate.. :-)
Shefik, jesi to ti?
simonese

#58 Re: IBRAHIMOVIC igra za BiH protiv svedske

Post by simonese »

iskreno,libo me racku za Ibrahimovicem
nellington

#59 Re: IBRAHIMOVIC igra za BiH protiv svedske

Post by nellington »

googleman wrote: a sto?,ti si pique,pa bi da se upoznamo..
Ma nisi ti Šefik, ti si al' u limburgu :)
nellington

#60 Re: IBRAHIMOVIC igra za BiH protiv svedske

Post by nellington »

Sorry, tipfeler :lol:
Edin H.

#61 Re: IBRAHIMOVIC igra za BiH protiv svedske

Post by Edin H. »

Ja mu ne bi dozvolio ni da stoji sa navijacima pa makar sto baklji prosvercovao, a kamoli da igra za nas :oops:
jeza u ledja

#62 Re: IBRAHIMOVIC igra za BiH protiv svedske

Post by jeza u ledja »

Ja ne mogu da vjerujem o cemu se ovdje raspravlja i kako iko ko voli BiH uopste moze pomisliti da ovaj obuce nas dres???

Sta je Ibrahimovic ucinio za Bosnu i Bosance ili za nas fudbal pa da mu ja pljescem? Mozda, da zivim u Svedskoj pa bi mi to nesto znacilo, ovako, boli me cuna i za njega i za njegovu Svedsku. Pa lik ne zna ni nas jezik kako treba pricati!! (Nije on jedini Balkanac rodjen u inostranstvu ili odrastao tamo). Ne znam da sam ga ikad vidio u Bosni ili cuo da je nesto uradio, nekome donirao novac, organizovao neke susrete. Nista.

Jednom rijecju supak par ekselans.
Ne bi mu dao ni da pocetni udarac izvede, a kamo li da igra.
Da ne govorim o tome da repka ne ide tamo da pravi oprostaj za nekog njihovog igraca, pa da ugadja zivotnu zelju njegovog babe. Nek pita Miralemovog starog kako je.
simonese

#63 Re: IBRAHIMOVIC igra za BiH protiv svedske

Post by simonese »

jeza u ledja wrote:Ja ne mogu da vjerujem o cemu se ovdje raspravlja i kako iko ko voli BiH uopste moze pomisliti da ovaj obuce nas dres???

Sta je Ibrahimovic ucinio za Bosnu i Bosance ili za nas fudbal pa da mu ja pljescem? Mozda, da zivim u Svedskoj pa bi mi to nesto znacilo, ovako, boli me cuna i za njega i za njegovu Svedsku. Pa lik ne zna ni nas jezik kako treba pricati!! (Nije on jedini Balkanac rodjen u inostranstvu ili odrastao tamo). Ne znam da sam ga ikad vidio u Bosni ili cuo da je nesto uradio, nekome donirao novac, organizovao neke susrete. Nista.

Da ne govorim o tome da repka ne ide tamo da pravi oprostaj za nekog njihovog igraca, pa da ugadja zivotnu zelju njegovog babe. Nek pita Miralemovog starog kako je.
:thumbup:
jeza u ledja

#64 Re: IBRAHIMOVIC igra za BiH protiv svedske

Post by jeza u ledja »

googleman wrote:
jeza u ledja wrote:Ja ne mogu da vjerujem o cemu se ovdje raspravlja i kako iko ko voli BiH uopste moze pomisliti da ovaj obuce nas dres???

ja naravno moram replicirati...pogledaj malo reprenzentaciju francuske,pa tu nemaju 2 da su rodjeni francuzi,ali se to niko ne pita bitno je da su igracine....
ma jok nije on bosanac,nece on igrati....to samo mi mozemo...
pola nam igrace pokrase hrvati u svim selekcijama,ljudi se ne pitaju jesu li hrvati oni,nego im ljube noge..
Kakve to veze ima sa onim sto sam ja napisao?
Ibrahimovic nije nas igrac, da jeste, ja bih mu pljeskao.
Posto nije, i posto ne vidim da nesto pretjerano zali sto ne igra za nas i uopste za Bosnom, ne vidim razlog da se o njemu uopste raspravlja?
Mi smo upravo preneki dan 'ukrali' Hrvatima Mujdzu. 'Ukrali' smo im i Spahica. Misimovica smo 'ukrali' Srbiji, a i Njemackoj. Ibisevic je mescini mogao igrati za SAD. Pjanica smo 'ukrali' Luksemburgu, Begovica smo 'ukrali' Kanadi, a Medunjanina smo 'ukrali' Holandiji. Sutra cemo 'ukrasti' Sudica, Bukvu ili Seferovica. Doslovce 'ukrademo' po 2-3 igraca drugim repkama godisnje. A sve je to prvestveno do igraca samih i do onoga sto oni zele.
dobarloszao

#65 Re: IBRAHIMOVIC igra za BiH protiv svedske

Post by dobarloszao »

Najbolja solucija je da Zlatan igra za swedjane,a Shefik za nas..svi sretni i zadovoljni :D
jeza u ledja

#66 Re: IBRAHIMOVIC igra za BiH protiv svedske

Post by jeza u ledja »

googleman wrote:aaaaaa pa zeli i on,ili ce zeljeti,nije to bitno...bitno je da se nagovori da igra to jedno poluvrijeme,razmijenice dres sa dzekom i niko sretniji od njega..
:shock:
mikelandjelo

#67 Re: IBRAHIMOVIC igra za BiH protiv svedske

Post by mikelandjelo »

nit' može, nit' treba!
cyprus

#68 Re: IBRAHIMOVIC igra za BiH protiv svedske

Post by cyprus »

Protiv Zlatana nemam ništa. Međutim, čovjek je Bosanac isto koliko je i Hrvat. Ali nije ni jedno ni drugo, nego Šveđanin. Tu prestaje sva priča. Kakvo ba igranje za nas... :-)
Šaner

#69 Re: IBRAHIMOVIC igra za BiH protiv svedske

Post by Šaner »

nazalost nema mjesta za tog sebicnjaka u nasem napadu
zenny

#70 Re: IBRAHIMOVIC igra za BiH protiv svedske

Post by zenny »

rasprava o tome kako on nije htio da igra za nas je suvisna, raspravilo se to davno i zna se ko je krivac najveci za to.. eno ga i dan danas u ferhadiji u savezu ;-)
ne vidim smisao u ovom potezu i ne vjerujem da ce doci do ovoga jer prvi Pape nije idiot da ovu zajebanciju dopusti sad kad nam najvise treba ova prijateljska.. neko vec rece, zlatan je trebao do sad da se dokaze u vidu neke humanitarne pomoci i da pokaze da se sjetio ove drzave, hasan bar na taj nacin nesto pokusava... stipu suplju, ajmo pricat o necemu drugom :-)
Globus

#71 Re: IBRAHIMOVIC igra za BiH protiv svedske

Post by Globus »

dobarloszao wrote:Najbolja solucija je da Zlatan igra za swedjane,a Shefik za nas..svi sretni i zadovoljni :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A vidi IDriza jes pametan rodi ga majka :lol: :lol: :lol: a ovaj googleman je haman cikijev kum :D
cyprus

#72 Re: IBRAHIMOVIC igra za BiH protiv svedske

Post by cyprus »

googleman wrote:
cyprus wrote:Protiv Zlatana nemam ništa. Međutim, čovjek je Bosanac isto koliko je i Hrvat. Ali nije ni jedno ni drugo, nego Šveđanin. Tu prestaje sva priča. Kakvo ba igranje za nas... :-)
nisi upucen!!!
uputi me!!!
donja_crtica

#73 Re: IBRAHIMOVIC igra za BiH protiv svedske

Post by donja_crtica »

Idriz88 wrote:halo ba pa nije Sefik jedini otac na planeti pa da mu ispunjavamo zelje.
:razz: o tom sam pricao. Prece je uigrat reprezentaciju.

btw moj otac bi jako sretan bio da bar 15 min, zaigram. Mogu barem na go
pirmin

#74 Re: IBRAHIMOVIC igra za BiH protiv svedske

Post by pirmin »

Tipujem na jednu 36 stranica o tome gdje i kako treba igrati Sefikov sin. :D :D
Point.

#75 Re: IBRAHIMOVIC igra za BiH protiv svedske

Post by Point. »

googleman wrote:aaaaaa pa zeli i on,ili ce zeljeti,nije to bitno...bitno je da se nagovori da igra to jedno poluvrijeme,razmijenice dres sa dzekom i niko sretniji od njega..
Ides mi vise na zivce majke mi. Uclanio se danas i ojha po zlatanu, isto da ti je rod. Vodi ga kuci i nek ti igra po dnevnoj sobi ako ga toliko gotivis.

Da ne bude zabune, Zlaja je super igrac i nemam nista protiv njega, al majka mu stara pa ovo je zvanicna utakmica repke, koja nam je jako bitna, sto zbog uigravanja (Papetova druga utakmica na kormilu), sto zbog statistike. I sad bi mi sve to trebali zanemariti jer, Sefko, stara folk zvijezda bivse Jugoslavije, zeli da mu mali zaigra jedno poluvrijeme za BiH? Ne budi lud.
Nema se vremena za ovakve zajebancije, necemo sijelo praviti od reprezentacije.
Post Reply