Kolilko je IVO dobio glasova a koliko Hebrang ?and wrote:evo javljaju se i oni zbog kojih se ivo izvinjavao
'Josipović je Hrvatsku uveo u red agresorskih zemalja'
Zagreb, 14.04.2010., 22:40 | B.V.
Hrvatska nikad nije dijelila Bosnu i Hercegovinu, već je morala ući na njen teritorij da bi obranila svoj teritorij.
Andrija Hebrang (Foto:Pixsell) BiH se počelo dijeliti prijedlogom povjerenstva Vijeća Europe 1992. godine, rekao je potpredsjednik HDZ-a i predsjednik saborskog Kluba zastupnika HDZ-a Andrija Hebrang komentirajući izjavu hrvatskog predsjednika Ive Josipovića u Sarajevu.
'To je istina o podjeli BiH, a ne ono što je danas rekao predsjednik Josipović', rekao je Hebrang upitan kako komentira izjavu predsjednika Josipovića, koji je u Sarajevu izrazio žaljenje zbog sudjelovanja Hrvatske u politici podjele BiH 90-ih godina prošlog stoljeća. Bilo bi pristojno i politički mudro, 'ako se neko ispričava u ime države i naroda, da najprije to prodiskutira s tim narodom u svojoj državi', kazao je Hebrang. Šef prve komisija koju je imenovalo Vijeće Europe 1992. s ciljem da se nađe rješenje za BiH, Leo Tindemans, dao je s komisijom tri moguća riješenja od kojih je jedno bilo 'baršunasta podjela BiH', rekao je Hebrang. To je značilo podjelu BiH u miru, bez rata i pod nadzorom međunarodne zajednice, rekao je. Kada mi je predsjednik Franjo Tuđman to pokazao, rekao je, 'ovi hoće dijeliti BiH, ako prođe ta varijanta mi ne smijemo biti nespremni', ispričao je Hebrang.
'Hrvatsku je Josipović uveo u red svjetskih agresora, što apsolutno nije istina', rekao je Hebrang i potvrdno odgovorio na upit može li to Hrvatskoj donijeti štetu. 'Ako smo bili agresori u BiH, pitajte se što će sad biti s onima koji su trenutno na sudu u Den Haagu, a koji su optuženi za ratne akcije na području BiH, što će biti s pisanjem povijesti, sa slikom stvaranja hrvatske države u to vrijeme', rekao je Hebrang večeras nakon predstavljanja knjige Žarka Domljana 'Visoko podignimo zastavu' u zagrebačkom Novinarskom domu. (Hina)
Ivo Josipovic i odnos prema BIH
- hubke
#51 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH
-
sumirprimus
#52 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH
Al upratil ko,kad onaj slavuj popizduni pored ive pred novinarima,mene stid bi za ivu 
"sta je,najbolje da nema nikako srba i republike srpskeee,a ivo po refleksu korak dva unatrag,konta moglo bi ovde i njasra bit

"sta je,najbolje da nema nikako srba i republike srpskeee,a ivo po refleksu korak dva unatrag,konta moglo bi ovde i njasra bit
-
Lex77
#53 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH
Položio sam KPP kod prof Josipovića i on je jedan od normalnijih prof. na Pravnom fakultetu.
Kad je izabran, moram priznati da mi je bio nekako mlak u odnosu na Stipu( Stipe kralj), ali sa ovakvim postupcima mi je stvarno popravio mišljenje. Svaka čast, tako treba i nastaviti.
Što se tiče Hebranga, on u RH nije nikakav faktor, ko ga j...
btw. Valjda je svima jasno da bi na Tadiću ipak od ove lijepo obrijane face puno prirodnije izgledala jedna kvalitetna bradurina.
Kad je izabran, moram priznati da mi je bio nekako mlak u odnosu na Stipu( Stipe kralj), ali sa ovakvim postupcima mi je stvarno popravio mišljenje. Svaka čast, tako treba i nastaviti.
Što se tiče Hebranga, on u RH nije nikakav faktor, ko ga j...
btw. Valjda je svima jasno da bi na Tadiću ipak od ove lijepo obrijane face puno prirodnije izgledala jedna kvalitetna bradurina.
- ultima_palabra
#54 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH
bitef wrote:Netočno, Josipović sutra dolazi u Mostar, koji je naravno glavni grad Hrvata BiH i sjedište svih naših institucija (što ne znači da je samo hrvatski grad), gdje će otvoriti Mostarsko Proljeće- Dane matice hrvatske, razgovarati sa studentima Sveučilišta, posjetiti Aluminij i susresti se s hrvatskim političarima - naravno u Mostaru, ne u Sarajevu.
Apsolutno, prema protokolu i treba ić u Sarajevo, jer je to glavni grad države i tamo je sjedište naših zajedničkih državnih organa vlasti. Ali zna se gdje je političko, obrazovno, ekonomsko i svako drugo središte Hrvata BiH, i Josipović to poštuje.
-
sumirprimus
#55 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH
Nema ba hajra hercegovcima od josipovica,cojk lijepo rece pravo i pravda na prvom mjestu 
Muntanja,lov ispod stola,iza ledja,cekace neka bolja vremena i bolje ljude
Muntanja,lov ispod stola,iza ledja,cekace neka bolja vremena i bolje ljude
-
klixober
#56 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH
Josipovic i Tadic nikako ne idu u isti kosh.Tadicevo izvinjenje je bilo neiskreno,a deklaracija o Srebrenici licemjerna.Kao sto neko rece...Tadic i Dodik provode vise vremena zajedno,nego sa svojim zenama.To mi dovoljno govori o Tadicu.
- bihpatriot
#57 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH
Pa to, Ivo je po latinski bacio kompanjona Tadiju i kompaniju na grill...sumirprimus wrote:Al upratil ko,kad onaj slavuj popizduni pored ive pred novinarima,mene stid bi za ivu
"sta je,najbolje da nema nikako srba i republike srpskeee,a ivo po refleksu korak dva unatrag,konta moglo bi ovde i njasra bit![]()
![]()
Sada bi logicno bilo da i Tadija uradi ekvivalentnu izajvu o podjeli BiH...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#58 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH
softly wrote: I mogu sa tugom primjetiti jedno veliko licemjerje koje ovdje vlada: mnogi koji hvale Ivu spremaju se da u oktobru ovdje, u nasoj kuci, biraju iste stare idiote.
-
bitef
#59 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH
Ah, ti kiseli osmjesi.ultima_palabra wrote:bitef wrote:Netočno, Josipović sutra dolazi u Mostar, koji je naravno glavni grad Hrvata BiH i sjedište svih naših institucija (što ne znači da je samo hrvatski grad), gdje će otvoriti Mostarsko Proljeće- Dane matice hrvatske, razgovarati sa studentima Sveučilišta, posjetiti Aluminij i susresti se s hrvatskim političarima - naravno u Mostaru, ne u Sarajevu.
Apsolutno, prema protokolu i treba ić u Sarajevo, jer je to glavni grad države i tamo je sjedište naših zajedničkih državnih organa vlasti. Ali zna se gdje je političko, obrazovno, ekonomsko i svako drugo središte Hrvata BiH, i Josipović to poštuje.Đe piše to?
Vidim da te malo nervoza uhvatila, ne znam što je Hercegovcima odjednom stalo do Ive, kad su plebiscitarno izlazili na birališta kako bi glasali protiv njega...
Đe piše? Moj odgovor će ti ionako uć na jedno uho na drugo izać, zato pitaj Josipovića gdje je pročitao da je Mostar glavni grad Hrvata u BiH:
No evo ti hintovi:"Nikakva osovina Zagreb - Beograd ne može riješiti problem, kao ni osovina New York - Moskva, ili bilo koji drugi grad. Problem će riješiti trokut Banja Luka - Sarajevo - Mostar"
0. U kojem gradu živi daleko najviše Hrvata u BiH?
1. Gdje se nalazi hrvatsko Sveučilište u BiH?
2. U koji grad Mato iz Orašja šalje račun za struju?
3. Gdje ide račun za telefon Pere iz Viteza?
4. Gdje se liječi Ante iz Širokog?
5. Što piše na poštanskoj markici koju Ivan lijepi na pismo u pošti u Žepču?

i tako dalje i tako dalje i tako dalje.
Uglavnom, pretpostavljam da te to ne zanima, a uostalom nije niti pristojno Hrvatima zabadati nos koji im je glavni grad u BiH i što oni rade u pitanjima koja se njih tiču, kad znaš i sam da ih tvoje mišljenje u pitanima koja su samo njihova - tangira... ne baš previše.
Josipović ima ispravan odnos s Hrvatima u BiH, naravno neće se s time složit svatko, ali u tome se evo slažu svi hrvatski političari u BiH, koji se danas kolektivno sastaju s Josipovićem u Mostaru.
Kakogod to je tako, a taj dojam ne može promijeniti niti pomalo ulizivački mentalitet Sarajeva, iako ponavljam, drago mi je da se i Bošnjacima Josipović sviđa. Jer, meni se isto sviđa.
- ultima_palabra
#60 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH
Mislio sam da ima negdje u Ustavu ili kakvom zakonu, rekoh kakva sam ja to neznalica, pa kontam da BiH ima samo jedan glavni grad...bitef wrote:Đe piše? Moj odgovor će ti ionako uć na jedno uho na drugo izać, zato pitaj Josipovića gdje je pročitao da je Mostar glavni grad Hrvata u BiH:
0. U Mostaru... u kojem gradu živi daleko najviše Roma u BiH? U Sarajevu, ergo Sarajevo je glavni grad Roma u BiHbitef wrote:No evo ti hintovi:
1. Ne postoji hrvatsko Sveučilište u BiH.
2. U Mostar... U koji grad ide račun Mate iz Živinica, Stipe iz Travnika?
3. Ne znam koju tarifu preferira Pero... možda u Banjaluku, možda i u Sarajevo
4. U središtu svoje županije, pardon kantona
5. Ime firme-pošte preko koje šalje
bitef wrote:Kakogod to je tako, a to ne može promijeniti niti pomalo ulizivački mentalitet Sarajeva, iako ponavljam, drago mi je da se i Bošnjacima Josipović sviđa. Jer, meni se isto sviđa.
- mO k3
#61 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH
hahahhahaha... bez rijeci koga boli kome je gdje glavni gra zasto si toliko opterecen... ???bitef wrote:Ah, ti kiseli osmjesi.ultima_palabra wrote:bitef wrote:Netočno, Josipović sutra dolazi u Mostar, koji je naravno glavni grad Hrvata BiH i sjedište svih naših institucija (što ne znači da je samo hrvatski grad), gdje će otvoriti Mostarsko Proljeće- Dane matice hrvatske, razgovarati sa studentima Sveučilišta, posjetiti Aluminij i susresti se s hrvatskim političarima - naravno u Mostaru, ne u Sarajevu.
Apsolutno, prema protokolu i treba ić u Sarajevo, jer je to glavni grad države i tamo je sjedište naših zajedničkih državnih organa vlasti. Ali zna se gdje je političko, obrazovno, ekonomsko i svako drugo središte Hrvata BiH, i Josipović to poštuje.Đe piše to?
Vidim da te malo nervoza uhvatila, ne znam što je Hercegovcima odjednom stalo do Ive, kad su plebiscitarno izlazili na birališta kako bi glasali protiv njega...
![]()
Đe piše? Moj odgovor će ti ionako uć na jedno uho na drugo izać, zato pitaj Josipovića gdje je pročitao da je Mostar glavni grad Hrvata u BiH:No evo ti hintovi:"Nikakva osovina Zagreb - Beograd ne može riješiti problem, kao ni osovina New York - Moskva, ili bilo koji drugi grad. Problem će riješiti trokut Banja Luka - Sarajevo - Mostar"
i tako dalje i tako dalje i tako dalje.
Uglavnom, pretpostavljam da te to ne zanima, a uostalom nije niti pristojno Hrvatima zabadati nos koji im je glavni grad u BiH i što oni rade u pitanjima koja se njih tiču, kad znaš i sam da ih tvoje mišljenje u pitanima koja su samo njihova - tangira... ne baš previše.
Josipović ima ispravan odnos s Hrvatima u BiH, naravno neće se s time složit svatko, ali u tome se evo slažu svi hrvatski političari u BiH, koji se danas kolektivno sastaju s Josipovićem u Mostaru.
Kakogod to je tako, a taj dojam ne može promijeniti niti pomalo ulizivački mentalitet Sarajeva, iako ponavljam, drago mi je da se i Bošnjacima Josipović sviđa. Jer, meni se isto sviđa.
-
*mima*
#62 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH
Kako vas je lik kupio svojim posjetom.....nevjerovatno.
-
bitef
#63 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH
Naravno da je sarajevo glavni grad države, gdje sam rekao da nije?ultima_palabra wrote: Mislio sam da ima negdje u Ustavu ili kakvom zakonu, rekoh kakva sam ja to neznalica, pa kontam da BiH ima samo jedan glavni grad...
Pa moj Parlament i Vlada su u Sarajevu.
Ja sam objasnio koji je gravitacijski centar u BiH za Hrvate i to sam rekao bez ikakve pretencioznosti, pri tom to ne znači da isti grad nije i grad Srba, ili Bošnjaka, ili svakoga tko tamo živi.
Nije poanta u ulizivanju. Ne radi se tu o kafani i ćevapima i dočekivanju, radi se o strateškim interesima, i napokon Hrvatska ima predsjednika koji se ponaša kao Predsjednik, a ne seljak i vicmaher.ultima_palabra wrote:Eki ulizivački
Čovjek je osjetio moralnu obavezu da dođe u Sarajevo, a zna se kako mi dočekujemo prijatelje... Elem, mislim da će čovjek osjetiti ko ga stvarno cijeni, a ko mu se ulizuje zbog pozicije koju obnaša...hint:bivši Jugosloven
Radi se o tome da je bivši predsjednik, Smeće Mesić, otvoreno mrzio Hrvate u BiH, naprimjer niti jedanput nije posjetio niti jedan grad gdje većinski žive Hrvati, tijekom 10 godina svog mandata.
Niti podržao političke interese Hrvata.
Josipović, za razliku od Mesića, podržava političke interese Hrvata u BiH:
Što je valjda prirodna stvar, Predsjednik mora volit svoj narod, sa samo jednim izuzetkom: Mesićem. Mesić je endem, katastrofa koja se više nikad neće ponovit."Kada bude jasno što je hrvatski stav oko kojeg će biti dominantna politička volja, budite sigurni da će takav stav imati jasnu potporu Republike Hrvatske", komentirao je hrvatski predsjednik.
Ako pritom Ivo pokazuje razumijevanje i prema Bošnjacima, tim bolje.
Zar i nije poanta u tome, da se krenu rješavat pitanja koja opterećuju BiH?
- ultima_palabra
#64 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH
Pa reci onda gravitacijski centar, s tim se mogu složiti, glavni grad je glavni grad
Ti prvi pomenu ulizivanje, ne znam kakvo je ulizivanje primiti Predsjednika susjedne prijateljske zemlje srdačno u svom glavnom gradu...
Josipović je tu kulturno rekao da ni sami Hrvati u BiH nisu načisto oko toga šta im je interes, pitanje je ko će taj interes definisati, a da mu obraz nije okaljan...
Mesić nije mrzio Hrvate u BiH, nego nije želio da ima ništa sa njihovim vođama (ni ja ih ne bih želio imati za komšije). Htio je raskrstiti sa Tuđmanovom politikom u BiH, isto što sad radi Josipović posjetom Ahmićima. Druga stvar je što je to radio malo nespretno...
Ti prvi pomenu ulizivanje, ne znam kakvo je ulizivanje primiti Predsjednika susjedne prijateljske zemlje srdačno u svom glavnom gradu...
Josipović je tu kulturno rekao da ni sami Hrvati u BiH nisu načisto oko toga šta im je interes, pitanje je ko će taj interes definisati, a da mu obraz nije okaljan...
Mesić nije mrzio Hrvate u BiH, nego nije želio da ima ništa sa njihovim vođama (ni ja ih ne bih želio imati za komšije). Htio je raskrstiti sa Tuđmanovom politikom u BiH, isto što sad radi Josipović posjetom Ahmićima. Druga stvar je što je to radio malo nespretno...
-
kv99
#65 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH
Izgleda da megalomanoijom pokusavas da sakrijes ono sto retoricki ne mozes. Kakv bolan interes Hrvata kada je to interes pedofilovih sljedbenika ? Pokazano je na zadnjim izborima da vecina Hrvata ne podrzava nacionalisiticku politiku i politicare u koje ste se toliko nadali ( od juniora krivosustog pa do Ebranga i ostalih "velikih" Rvata ). To znaci da tu politiku koju ti zastupas podrazava manjina koja mentalno zivi u 1993 i zamislja da ce se reinkarnirati krivosuti jer politicki interesi Hrvata u BiH se razlikuju od politickih interesa pedofilovih sljedbenika sa kamenjara .bitef wrote: Nije poanta u ulizivanju. Ne radi se tu o kafani i ćevapima, radi se o strateškim interesima, i napokon Hrvatska ima predsjednika koji se ponaša kao Predsjednik, a ne seljak i vicmaher.
Radi se o tome da je bivši predsjednik, Smeće Mesić, otvoreno mrzio Hrvate u BiH, naprimjer niti jedanput nije posjetio niti jedan grad gdje većinski žive Hrvati, tijekom 10 godina svog mandata.
Niti podržao političke interese Hrvata.
Josipović, za razliku od Mesića, podržava političke interese Hrvata u BiH:"Kada bude jasno što je hrvatski stav oko kojeg će biti dominantna politička volja, budite sigurni da će takav stav imati jasnu potporu Republike Hrvatske", komentirao je hrvatski predsjednik.
I da znas jos jedno ...i da se pojavi isti kao i krivosusti sta bi to znacilo ? Krivosusti , koji je i stvorio tu politiku koju zastupas, je vas na kraju PRODAO za interese Hrvatske tako da se i pojavi neko ko ce da ga kopira u izboru izmedzu Hrvatske i pedofilovih pobornika pogodi sta ce da izabere
-
DINO5555
#66 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH
....divan čovo , popio vode na čaršiji , poklonio se paloj djeci Sarajeva i slične smišljene fore za mase naivnih ,
a kao što neko reče poslače Jacu sa crvenom torbicom da priča o luci Ploče u mostu na pelješac isličnim stvarima
fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
a kao što neko reče poslače Jacu sa crvenom torbicom da priča o luci Ploče u mostu na pelješac isličnim stvarima
- ultima_palabra
#67 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH
Bespuća povijesne krivoustostikv99 wrote:Izgleda da megalomanoijom pokusavas da sakrijes ono sto retoricki ne mozes. Kakv bolan interes Hrvata kada je to interes pedofilovih sljedbenika ? Pokazano je na zadnjim izborima da vecina Hrvata ne podrzava nacionalisiticku politiku i politicare u koje ste se toliko nadali ( od juniora krivosustog pa do Ebranga i ostalih "velikih" Rvata ). To znaci da tu politiku koju ti zastupas podrazava manjina koja mentalno zivi u 1993 i zamislja da ce se reinkarnirati krivosuti jer politicki interesi Hrvata u BiH se razlikuju od politickih interesa pedofilovih sljedbenika sa kamenjara .
I da znas jos jedno ...i da se pojavi isti kao i krivosusti sta bi to znacilo ? Krivosusti , koji je i stvorio tu politiku koju zastupas, je vas na kraju PRODAO za interese Hrvatske tako da se i pojavi neko ko ce da ga kopira u izboru izmedzu Hrvatske i pedofilovih pobornika pogodi sta ce da izabere
- karanana
#68 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH
dino, posto vidim da si se maksuz registrovo da dadnes svoje misljenje o josipovicu, i ono je poprilicno subjektivno i osnovano ni na cemu, hajde mi onda opisi tvog perfektnog i savrsenog hrvatskog politicara/predsjednika!
-
bitef
#69 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH
Šta je tebi jedini dobar predsjednik RH onaj koji mrzi Hrvate u BiH? I na tom kriteriju se zaustavljamo?DINO5555 wrote:....divan čovo , popio vode na čaršiji , poklonio se paloj djeci Sarajeva i slične smišljene fore za mase naivnih ,
Koja izopačena logika.
Takav se više neće ponovit, žao mi je. A i općenito isključivost nikad nije dobra. Ne mora nužno biti ili-ili.
Kažem, meni je drago da Josipović dobro razumije i Hrvate u BiH i Bošnjake.
Što se tiče luke Ploče, tu se mogu složit s tobom, a tu sam djelomično i lokalpatriotski subjektivan: 98% vas ne zna da preko 50% prometa te luke čini - Aluminij iz Mostara.
- 1gorstak
#70 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH
Tek dva komentara na forumu i u oba pokusaj omalovazavanja ovog Josipovicevog poteza ? Neka, demokratija je, i treba da mozes reci sta zelis, ma kako to plitko i providno biloDINO5555 wrote:....divan čovo , popio vode na čaršiji , poklonio se paloj djeci Sarajeva i slične smišljene fore za mase naivnih ,

A i Jaca je dobrodosla, ima i nju da se ugosti domacinski .... Sarajevo je svima otvoreno ....
- kiky
#71 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH
josipović je dobar predsjednik ...
dobro za hrvatsku ...

dobro za hrvatsku ...
-
barby02
#72 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH
Da, Ivo je odlican politicar za samu Hrvatsku. Onaj ko ne vjeruje sebi ne vjeruje ni drugom i nikako ne mogu povjerovati da postoji neko čist (bar zasada a nadam se i ubuduce).
Za mene su ovo odlicni potezi Josipovica ! Ali bojim se , kad se sjetim euforije o Ćiri, da ce jedna rijec pogresno protumacena ponovo pokrenuti val nepodnosenja. Hocemo li sada svi rahat na hrvatsko more? Hocemo li kupovati HR proizvode a onda zabraniti uvoz? Nije to ni mrznja, to je ukorjenjen bjes koji se nakratko stisa. Ne podrzavam ali razumijem.
Hercegovci zive svoj Treci u praksi a treba im da se to ovjeri -toga nije svjestan Josipovic. I bice tu svega jos iako , ponavljam, ovaj korak je
Gospodin covjek, intelektualac (imamo cak isti fax
)i covjek sa zadivljujucom mirnocom.
Jucer je postao mjera politicara, za uskladjivanje drugih . . Ja zelim najbolje ovoj saradnji i porucujem Hrvatima, da je za veliku hvalu i njegovo ljudsko i drzavnicko izvinjenje. Pa (sad cu lupiti) da se svi svima izvinu, to ne znaci da nece ostati svako pri svom stavu za gradjenje buducnosti po svojoj mjeri. . . . a to je beskonacna hebada + itd.
Za mene su ovo odlicni potezi Josipovica ! Ali bojim se , kad se sjetim euforije o Ćiri, da ce jedna rijec pogresno protumacena ponovo pokrenuti val nepodnosenja. Hocemo li sada svi rahat na hrvatsko more? Hocemo li kupovati HR proizvode a onda zabraniti uvoz? Nije to ni mrznja, to je ukorjenjen bjes koji se nakratko stisa. Ne podrzavam ali razumijem.
Hercegovci zive svoj Treci u praksi a treba im da se to ovjeri -toga nije svjestan Josipovic. I bice tu svega jos iako , ponavljam, ovaj korak je
Jucer je postao mjera politicara, za uskladjivanje drugih . . Ja zelim najbolje ovoj saradnji i porucujem Hrvatima, da je za veliku hvalu i njegovo ljudsko i drzavnicko izvinjenje. Pa (sad cu lupiti) da se svi svima izvinu, to ne znaci da nece ostati svako pri svom stavu za gradjenje buducnosti po svojoj mjeri. . . . a to je beskonacna hebada + itd.
- BiH-x
#73 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH
komeba wrote:Josipovic i Tadic nikako ne idu u isti kosh.Tadicevo izvinjenje je bilo neiskreno,a deklaracija o Srebrenici licemjerna.Kao sto neko rece...Tadic i Dodik provode vise vremena zajedno,nego sa svojim zenama.To mi dovoljno govori o Tadicu.
- cyprus
#74 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH
Kako je lijepo vidjet mnoge forumske desničare kako hvale jednog ljevičara
. Haj probajte imat to na umu i u oktobru

- anđeo s greškom
#75 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH
dugo nisam vidjela da se 90 posto forumaša slaže oko neke teme.
stvarno sam ponosna što mi je Ivo predsjednik.
stvarno sam ponosna što mi je Ivo predsjednik.