Pomozite da se monstrumi kazne

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
nineinchnails

#51 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by nineinchnails »

ratata wrote:sta ce ovi da rade za koju godinu Boga pitaj,kad su sad ovako umobolni :x

i to ce jedan dan da bude otac jbt :(
Da, bice otac nekome i odgajati ga u duhu siledzije i huligana...ako dozivi.
Kakav otac=takav sin. Uvijek bilo.
minjonja

#52 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by minjonja »

Maraschino wrote::( :( :( :(

svasta sam se nagledao u zivotu ali ovo je... :cry: :cry:

sta ti roditelji rade...pa oko nas sve sami monstrumi... :x :x
smijem li da cujem tvoje strucno misljenje? sta mislis postoji li mogucnost da se mangupi kazne? ili barem ovaj vlasnik?
manki

#53 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by manki »

Televizija Bosne i Hercegovine

Damir Šimić
urednik informativnog programa
[email protected]
tel: +387 33 455 115
fax: +387 33 450 717

DESK
Telefoni 033 650 452 / 455 115
Fax 450 717
e-mail : [email protected]
manki

#54 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by manki »

minjonja wrote:
manki wrote:Tacna adresa mup-a je http://www.mupks.ba ne http://www.mupksA.ba

Evo još kontakt adresa MUPa KS sa stranice http://www.vasapolicija.ba

MUP Kantona Sarajevo (Kanton 9)
Broj telefona informacija
Tel.: +387 (0)33 286-700
Broj faxa.: +387 (0)33/211-114
Adresa MUP-a : La Benevolencije br. 16, 71 000 Sarajevo
Website : http://www.mupks.ba
Email MUP-a/glasnogovornika : [email protected]

Ja ću mail poslati MUP-u navedenom gore, sugerišem da i vi uradite da nas bude što više, što veći pritisak tim bolje.

Dovedimo više Bosnu i Hercegovinu u red. Živjeli građani, smrt primitivcima!!! :x :bih:
nemoj nista preko maila sad mi rekao covjek u mupu da ne koriste internet. samo 122!!!
Stručne nam policije u pm! Ok, svi na 122 navalite!!! Za one kojih je recesija pogodila, poziv je besplatan da se zna! :bih:
Control panel

#55 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by Control panel »

za njih nema adekvatne kazne. :x
minjonja

#56 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by minjonja »

AKO NEKO NEKI PROGRAM, SNIMITE OVAJ VIDEO DOK GA NISU IZBRISALI!!!!!
milenko

#57 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by milenko »

Control panel wrote:za njih nema adekvatne kazne. :x
ima, al' u kini...
ruud

#58 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by ruud »

na 122, javi se nakav mangup i kaze da zovem 639 000...

ja zovem za vas ne znam
Pikaboo

#59 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by Pikaboo »

Joj jeste navalili nemoze se dobiti 122 !
Elem poslala mail i TV Hayat.Ne posustajte ljudi.Cim se pocnu baterije trositi,samo se vratite na video i nastavite sa borbom.
kilam

#60 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by kilam »

ovi idioti cesto vode ovog psa (bez brnjice) oko drvenije (tu su 4 skole)... u par navrata ih je policija zaustavljala i popisivala, nadam se da ce im sada neku ozbiljniju kaznu zaljepit... balavci
manki

#61 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by manki »

minjonja wrote:AKO NEKO NEKI PROGRAM, SNIMITE OVAJ VIDEO DOK GA NISU IZBRISALI!!!!!
Evo osoblje iz Sa-X je downloadovalo video i postavilo kao link za skidanje, svaka čast!

http://www.sarajevo-x.com/video2/psi.mp4
Wind

#62 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by Wind »

Ima li neko drustvo za zastitu zivotinja a da je u funkciji...oni bi trebali imati iskustva sta da se radi u ovakvim situacijama....

a klinci su prave psihopate...pogledaj im samo profila na fb...sta je njima uzor...ccc...
ruud

#63 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by ruud »

posto se nasi cjenjeni plavci nisu naucili koristit internet saljimo civilizovanim....

http://www.tvsa.ba/contact/show_form/

http://www.hayat.ba/kontakt/65-contacts ... i-program-

ili na 033 639 000
Pikaboo

#64 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by Pikaboo »

Niko nista ne kaze o izmasakriranom psu!? Jel stvorenje uopste zivo? Ako jeste,gdje je? Dajte ako neko nesto zna nek mi javi,vec sam rekla,finansijska pomoc je obezbjedjena sto se mene tise,samo me prozovite na PP

Ja se izvinjavam zbog velicine fonta.To je da me nebi fulali
teAMICA

#65 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by teAMICA »

nakon slanja bezbroj mailova, sad sam zvala 122, kažu da već rade na tom slučaju....
minjonja

#66 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by minjonja »

Wind wrote:Ima li neko drustvo za zastitu zivotinja a da je u funkciji...oni bi trebali imati iskustva sta da se radi u ovakvim situacijama....

a klinci su prave psihopate...pogledaj im samo profila na fb...sta je njima uzor...ccc...
mislim da drustvo NOA iz banja luke ima iskustva ali nisu ni oni carobnjaci. ljudi su kao i mi i oni su zvali 122 i prijavljivali ovo.
Asana

#67 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by Asana »

Zamisljam roditelje koji su ovo odgojili :x

dobri stari degenek ... i za maloljetne i za punoljetne

Sta kaze krivicni zakon o odgovornosti roditelja?

Crnjak je, sto je nase drustvo potpuno onesposobljeno i da adekvatno kazni, i da rehabilitira ovakve bolesnike ...
ratata

#68 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by ratata »

ako su "babina" djeca dzaba nam sve,mada uvijek treba izvrsiti pritisak.

medjutim,ono sto mene licno kopka je njihova odluka da ne zakljucavaju profile na FB, meni se cini a nadam se da se varam, da je ovo njima zabavnije nego onaj snimak, mislim na ovu negativnu popularnost do koje su umobolnici vjerovatno i htjeli doci preko ove bolesne ideje. Ovo su neke teske mentalne posljedice.
Last edited by ratata on 15/03/2010 16:01, edited 1 time in total.
manki

#69 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by manki »

Evo citat s foruma http://www.svijet-ljubimaca.com/
Iako jedva egzistira jer u nasem divnog gradu nikoga nije briga za napustene zivotinje, clanovi ovog udruzenja ulazu najvece napore u zbrinjavanju napustenih pasa.
Situacija je jako losa, azila nema pa clanovi cuvaju spasene pse u svojim stanovima, garazama ili gdje god se ukaze prilika.
Mole se svi zainteresirani da ukoliko su zeljni pomoci da se jave gospodinu Velmiru koji je predsjednik udruzenja na telefone:
Tel.Fax: +387 33 65 14 35
Mob: +387 61 35 05 27
Mob +387 61 21 71 40

Pomozite u smislu doniranja hrane ili novca za vakcinisanje i putne troskove koji su potrebni da bi psi bili prebaceni u Njemacku na udomljavanje.
Novac mozete direktno uplatiti u Udruzenju koje se nalazi u ulici Ferde Hauptmana, crvena zgrada ispred Velepekare, iz pravca grada udjete u prvi ulaz, vidjecete na vratima plakat udruzenja, koje je na prvom spratu desno,
ili uplatom na naš žiro račun u korist SOS UG ZA SPRJEČAVANJE NASILJA NAD ŽIVOTINJAMA
RAIFFEISEN BANK DD BiH SARAJEVO
Transakcioni račun 1610000022670075
Donatorski račun 533711000-52000334
ruud

#70 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by ruud »

tako je AMICE a i red je bio... nakon 12342 poziva i maila poslana :)))
manki

#71 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by manki »

http://www.prijatelji-zivotinja-bih.com/

Prijatelji životinja u Bosni i Hercegovini su neprofitna, nevladina organizacija čiji je krajnji cilj ukidanje svih oblika zlostavljanja, mučenja, okrutnosti, eksploatacije i ubijanja životinja od strane ljudi, kroz promociju ideje prava životinja, vegetarijanstva, podizanja svijesti kod ljudi, a koja nalaže human odnos prema životinjama i prirodi uopšte. Planirano područje djelovanja uključuje aktivnosti i zalaganje za implementaciju Zakona o zaštiti i dobrobiti životinja na nivou Bosne i Hercegovine, za prava i zaštitu napuštenih životinja, divljih životinja i njihovih staništa, laboratorijskih životinja, ugroženih i zaštićenih vrsta, životinja u prehrambenoj industriji, industriji kože, krzna, vune i svile, kozmetičkoj i farmaceutskoj industriji, zabavnoj industriji, lovu i ribolovu.

Mi smo prva organizacija u Bosni i Hercegovini koja se bavi promocijom prava životinja, buđenju svijesti da su sva živa bića jednaka u svojoj prirodi, te da čovjek u odnosu na druga živa bića nema veća prirodna prava kao što su: Pravo na život i pravo na slobodu.

Mi djelujemo na makro planu, obračajući se vlastima, reagujući direktno na slučajeve kršenja Zakona o zaštiti i dobrobiti životinja, vršimo pritisak, tražimo od svake institucije i pojedinca da promijeni praksu u svom djelovanju, a koje se odnosi na kršenje prirodnih prava životinja, a posebno na svaki oblik okrutnosti prema životinjama.
Pikaboo

#72 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by Pikaboo »

ruud wrote:tako je AMICE a i red je bio... nakon 12342 poziva i maila poslana :)))
Nadam se da nece "zaboraviti" na slucaj cim pozivi prestanu
ruud

#73 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by ruud »

Pikaboo wrote:
ruud wrote:tako je AMICE a i red je bio... nakon 12342 poziva i maila poslana :)))
Nadam se da nece "zaboraviti" na slucaj cim pozivi prestanu

zato i dalje udrimo po 122, i 639 00 i kojekakvim brojevima, jer je vrlo moguce da opste nista i ne rade i li da ce prestat ubrzo.. uz duzno postovanje, nekada znaju biti i bezobrazni (plavci)
minjonja

#74 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by minjonja »

teAMICA wrote:nakon slanja bezbroj mailova, sad sam zvala 122, kažu da već rade na tom slučaju....
eh super!! da bog da radili vise!!!

imamo sve, imamo vlasnika (nije lutalica u pitanju) koji je 100% odgovoran za svog psa, imamo slike, imamo video, imamo imena!!! nikad policiji nije bilo lakse doci do dokaza!!! samo par klikova!!! ovo se ne smije zaboraviti za par dana nego istjerati do kraja, jedinstvena prilika!!!
simpozijum delirijum

#75 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by simpozijum delirijum »

bas nedaleko od mene je lokalno udruzenje za zastitu zivotinja ,volonteri , izgradili su novi , predivan objekt , sa klinikom , sa svim kapacitetima za zbrinjavanje napustenih i ozlijedjenih zivotinja (vecinom cuke i mace ali i ostale zivotinje , poput ptica, jer ovdje na Floridi je fakticki poludivljina i turisticka regija i zakon je izuzetno strog u zastiti prirodnih stanista )
a znam par ljudi odatle , i sada sam zbunjen , ako njima ovo prijavim ?
a nisam cinkaros , pa ovi monstrumcici nece dobti vizu ni za Bangladesh vise !
i obrukacu svoju zemlju ( vidi divljaka iz BiH sta rade :x ) i zaista dobri ljudi , rasplakacu ih , sokiracu ih ako im posaljem taj snimak !
ne znam sta da radim sada ! :roll:
Post Reply