Video nisam pogledao, sad ne mogu jer sam na poslu, ali cu pogledati pa cu prokomentarisati.
To sto nekog saljem psihologu ne znaci nista lose, ne znaci da samo ludi ljudi idu psihologu, ali na njemu se vidi da mu treba pomoc, i to sto mu zelim takvu pomoc ne znaci da imam nesto protiv njega nego da smatram da mu je ta pomoc stvarno potrbna. Druga je stvar sto je nas narod primitivan pa cim nekogposaljes psihologu on se uvrijedi.
Sto se tice javnog zivota, ja jesam izlozen i IMAM MUDA da stanem pred publiku, sa svojim talentom i znanjem.
I da ne bude zabune, ja sam po mnogo cemu drugaciji od drugih i odskacem od sredine, tako da ta prica ne pije vode kad sam ja u pitanju, nemam nista protiv ljudi koji su drugaciji, cak to i podrzavam.
Ja ne gazim po tome sto on radi, niti mu branim, ali me nervira to sto mu se mnogi dive zbog gluposti.
Kao sto sam rekao, nije on kriv sto ne zna nista bolje, vjerujem da je svasta prosao, i neka ga, treba mu i pomoci, ali ne vidim po cemu mu se treba diviti ni smatrati ga legendom, umjetnikom i slicno, to je ono sto mi smeta.