Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kamencicuuuuuuuuuuuuuuuuuu zvala sam i receno mi je sljedece
za ca. mjesec dana cemo biti pismeno obavijesteni o datumu odrzavanja ispita..........receno mi je da pripremaju testove i bice nesto pravno (presude i sl.), razmatraju da li da mjenjaju dosadasnje profesore njem., engleski ce biti prvi odrzan, pa onda njemacki i nakon toga ostali jezici, ponesi rjecnike sa sobom na ispit
p.s. od hvala se ne zivi i ostavi na BC cokoladu u kafani kod mime
vjesticanametli wrote:kamencicuuuuuuuuuuuuuuuuuu zvala sam i receno mi je sljedece
za ca. mjesec dana cemo biti pismeno obavijesteni o datumu odrzavanja ispita..........receno mi je da pripremaju testove i bice nesto pravno (presude i sl.), razmatraju da li da mjenjaju dosadasnje profesore njem., engleski ce biti prvi odrzan, pa onda njemacki i nakon toga ostali jezici, ponesi rjecnike sa sobom na ispit
p.s. od hvala se ne zivi i ostavi na BC cokoladu u kafani kod mime
dobro onda se necu zahvaljivat nego kakvu ces cokoladu
jesi pitala sta ce biti to pravno? dakle sta da ucim ko fol
i de zivi bila javljaj ako bude kakvih promjena...nema narocito vremena da pratim razvoj situacije...lakse mi je da kupujem cokolade
Da li neko zna sta bude na pismenom? Inace, osobe koje sam upitala do sada (i koje su btw sudski tumaci daju standardni glupi odgovor "tekstovi sa pravnom terminologijom" ili se ne sjecaju sta je bilo WTF, ne znam sta je problem, plase se konkurencije?? Uglavnom, ako neko zna nesto konkretno sto bi moglo biti na pismenom, unaprijed se zahvaljujem...
joj kako cu te metlom sta sam napisala gore u postovima bices obavjesten ne pocinje nista vec ja trazim rjecnik jedan kupila pravni javicu ja tebi kad startamo a vala mogla sam i na ispit za tebe sta ti misli.......2 cokolade si mi duzan
vjesticanametli wrote:joj kako cu te metlom sta sam napisala gore u postovima bices obavjesten ne pocinje nista vec ja trazim rjecnik jedan kupila pravni javicu ja tebi kad startamo a vala mogla sam i na ispit za tebe sta ti misli.......2 cokolade si mi duzan
pa dobro ne ujedaj odmah pitam samo...nisam bona u toku...tacnije, van sam svih tokova
nego koliko cokolada je ova opcija "mogla sam ja za tebe" (vidi sto kolutam ocima,ja bi se sazalio )
ma eto rjecnike uzela i trazim jos i nosim sve sa sobom..........i laptop ako dozvole hahahahaha a imam neku presudu pa sam nju uzela i prevela malo rjeci da vidim i tako ..............ne znam sta da ti kazem
ja isto uzela neki tekst s interneta pa prevodila i vadila rijeci koje ne poznajem
e sad moj je problem u tome sto ja mislim da to nije dobro prevedeno od strane prevodioca ,ono ja bi to drugacije prevela i sad ne znam ko je u pravu ali ako moram cekati godinu dana da izadjem na taj ispit sta se ja sad sekiram sekiracu se sljedece godine ha ja
Asta mislis da ja zapucam u sud i pokusam ubaciti papire.A koliko se placa za taj ispit?
Pa kada su ispiti ?
Sta ima veze sto nisam predala papire na vrijeme???Problem bi bio da izadjem na ispit poslije roka ha ja,cuj rok za prijem papira ccccc ufffffff,a ima li to u RS?
Mozda oni raspisuju konkurs poslije ?Ili je to konkurs za oba entiteta?
Jbg ovo niko nista ne zna
Pa jeste ono izasao konkurs a niko ne zna da je izasao.
Ajd nema veze,mislim ima ali sam jako ljuta na sebe sto mi je to promaklo.
Ne rece mi kada su ispiti?
Sto se tice pravnih rjecnika, mislim da je najbolji rjecnik Branka Vukicevica (eng-srp, srp-eng). Ja sam ga kupio prije par godina na Bistriku u onoj 'imamo sve' kopirnici, tako da znaju oni koji su iz Sarajeva.
je li dobio neko obavjestenje za test? Engleski je izgleda 20.11 a njemacki ?????? stiglo mi je neko pismo preporuceno pa se nadam da nije kazna za radar vec obavjestenjeo datumu iko ista???? ĐŽ
vjesticanametli wrote:je li dobio neko obavjestenje za test? Engleski je izgleda 20.11 a njemacki ?????? stiglo mi je neko pismo preporuceno pa se nadam da nije kazna za radar vec obavjestenjeo datumu iko ista???? ĐŽ
jel ti to ne radi telefon pa ne mozes provjeriti kod sekretarice u ministarstvu...a ja se u tebe uzdao...i dzaba onolike cokolade kupio