Ajde odgovori na uvodno pitanje,ne kvari mi temuburek_in_space wrote:Shta cu igdje upucivati kada Snicla zna shta bi uchinila, callmethebreeeze ima djevojku, a meni ne treba djevojka na moru?!![]()
Bez partnera na more..
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Snicla
#51 Re: Bez partnera na more..
- burek_in_space
#52 Re: Bez partnera na more..
A sad kad malo bolje razmislim, govorimo mi je breeeeze neshto da ne bi imao nishta protiv neke trojke.statix wrote: Ma pusti callmethebreeeze, on konta da ona mozda ide u Svedsku na more...a jos sama...
-
kone
#53 Re: Bez partnera na more..
To ti za sebe pitasSnicla wrote:Hahahah ma rano je jos za razmisljanje o tomekone wrote: Ma ona je ta jaranica:) znaci beton je hehehe...I sniclo draga,gdje se ide na more:D..u pogresno vrijeme sam temu postavila,ali nije mi pametnija pala na pamet
-
callmethebreeeze
#54 Re: Bez partnera na more..
zato i pitam za faktor. ovdje ne treba veliki.statix wrote:Ma pusti callmethebreeeze, on konta da ona mozda ide u Svedsku na more...burek_in_space wrote:Shta cu igdje upucivati kada Snicla zna shta bi uchinila, callmethebreeeze ima djevojku, a meni ne treba djevojka na moru?!![]()
a jos sama...
- burek_in_space
#55 Re: Bez partnera na more..
Snicla wrote:
Ajde odgovori na uvodno pitanje,ne kvari mi temu
Nemam pojma, nisam bio u takvoj situaciji, sem jednom, a tada smo otishli na more zajedno. Bilo mi je lijepo, i nakon toga sam se zarekao da do braka nikad vishe necu ici na more sa djevojkom.
-
Snicla
#56 Re: Bez partnera na more..
Nekone wrote: To ti za sebe pitaskontas da vidis kako ce ti dragi reagovati kad mu kazes da hoces da ides sa "jaranicom" na more,pa vec pripremas pricu,onako studiozno jel
-
callmethebreeeze
#57 Re: Bez partnera na more..
the more the merrier.burek_in_space wrote:A sad kad malo bolje razmislim, govorimo mi je breeeeze neshto da ne bi imao nishta protiv neke trojke.statix wrote: Ma pusti callmethebreeeze, on konta da ona mozda ide u Svedsku na more...a jos sama...
![]()
nisu ni englezi budale.
-
kone
#58 Re: Bez partnera na more..
Jesi li sigurna da si slobodna:)ako ti je dragi levat,ne znaci da si slobodna ili ako mislis da je levat:)Snicla wrote:Nekone wrote: To ti za sebe pitaskontas da vidis kako ce ti dragi reagovati kad mu kazes da hoces da ides sa "jaranicom" na more,pa vec pripremas pricu,onako studiozno jel
ja sam slobodna,pa nemam tih problema trenutno
-
Snicla
#59 Re: Bez partnera na more..
Vidi ga sto vrijedja mog nepostojeceg dragogkone wrote:Snicla wrote: Jesi li sigurna da si slobodna:)ako ti je dragi levat,ne znaci da si slobodna ili ako mislis da je levat:)
-
kone
#60 Re: Bez partnera na more..
Pa vidi sad nepostojeciSnicla wrote:Vidi ga sto vrijedja mog nepostojeceg dragogkone wrote:Snicla wrote: Jesi li sigurna da si slobodna:)ako ti je dragi levat,ne znaci da si slobodna ili ako mislis da je levat:)..sram te bilo
![]()
- statix
#61 Re: Bez partnera na more..
Snicla. sta te inspirisalo da postavis temu? Ko je diro? 
- burek_in_space
#62 Re: Bez partnera na more..
Jeftini aranzhmani za Antalijustatix wrote:Snicla. sta te inspirisalo da postavis temu? Ko je diro?
-
Snicla
#63 Re: Bez partnera na more..
Heheh,nikostatix wrote:Snicla. sta te inspirisalo da postavis temu? Ko je diro?
Inspirisao me jedan momak koji je izjavio da bi da mu djevojka ode na more bez njega to smatrao raskidom , i ne bi joj ni rekao da su raskinuli,jer se podrazumijeva da to sama treba shvatiti
- statix
#64 Re: Bez partnera na more..
A ti se jadna prepala...
Samo ti idi, snaci ce se on i bez tebe tih par dana u Sa...

-
kone
#65 Re: Bez partnera na more..
Ko zna je li iz Sa.....A naravno da ce se snaci...Sta ce drugo...draga na moru ko zna s kim...statix wrote:A ti se jadna prepala...Samo ti idi, snacice se on i bez tebe tih par dana u Sa...
![]()
- Cholina_Lokica
#66 Re: Bez partnera na more..
velika dilema... 
- statix
#67 Re: Bez partnera na more..
Ma ne tako tragicno, nego kao odmor od dugogodisnje veze...kone wrote:Ko zna je li iz Sa.....A naravno da ce se snaci...Sta ce drugo...draga na moru ko zna s kim...statix wrote:A ti se jadna prepala...Samo ti idi, snacice se on i bez tebe tih par dana u Sa...
![]()
A draga ako ce te sjebati, nece ti ni kavez i lisice pomoci, mozda u sexu...
-
Snicla
#68 Re: Bez partnera na more..
Sto su ovi danasnji momci plasljivi,misle cim se djevojka makne od njih,odmah ih ide varatikone wrote: Ko zna je li iz Sa.....A naravno da ce se snaci...Sta ce drugo...draga na moru ko zna s kim...
-
kone
#70 Re: Bez partnera na more..
Da ne dobije dugogodisnji odmor nakon togastatix wrote:Ma ne tako tragicno, nego kao odmor od dugogodisnje veze...kone wrote:Ko zna je li iz Sa.....A naravno da ce se snaci...Sta ce drugo...draga na moru ko zna s kim...statix wrote:A ti se jadna prepala...Samo ti idi, snacice se on i bez tebe tih par dana u Sa...
![]()
![]()
A draga ako ce te sjebati, nece ti ni kavez i lisice pomoci, mozda u sexu...
-
Snicla
#71 Re: Bez partnera na more..
Bi li ti svojoj onda dao dugogodisnji odmor nakon togakone wrote: Da ne dobije dugogodisnji odmor nakon toga
- statix
#72 Re: Bez partnera na more..
Zasluzeni.Da ne dobije dugogodisnji odmor nakon toga
-
Snicla
#73 Re: Bez partnera na more..
Evo novo pitanjestatix wrote: Zasluzeni.![]()
Da li bi odustali od ljetovanja,ako bi vas partner bio protiv toga da idete? I da li ocekujete da vasa djevojka/momak ne idu,ako vam to smeta?
-
kone
#74 Re: Bez partnera na more..
Zasto da ne....ko zna s kim onda ide na more i sta ce raditi.Sad nesto govoris danasnji momci plasljivi...MA nisu oni plasljivi,nego samo nisu ludi pa da izvines puse vase price....Snicla wrote:Bi li ti svojoj onda dao dugogodisnji odmor nakon togakone wrote: Da ne dobije dugogodisnji odmor nakon toga
Last edited by kone on 06/03/2010 00:50, edited 1 time in total.
-
Snicla
#75 Re: Bez partnera na more..
Ma to se vi bojite jer se mjerite po onome sto bi vi radili kad ste na morukone wrote: Zasto da ne....ko zna s skim onda ide na more i sta ce raditi.Sad nesto govoris danasnji momci plasnjivi...MA nisu oni plasljivi,nego samo nisu ludi pa da izvines puse vase price....