Laserska depilacija

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
lady____

#51 Re: Laserska depilacija

Post by lady____ »

bila ja u Zenici prije par dana, ali rezultate cemo tek vidjeti pa javim..uglavnom nije bilo toliko strasno..malo peckanja, al brzo prodje :)
Pasiflora

#52 Re: Laserska depilacija

Post by Pasiflora »

lady____ wrote:bila ja u Zenici prije par dana, ali rezultate cemo tek vidjeti pa javim..uglavnom nije bilo toliko strasno..malo peckanja, al brzo prodje :)
I ja isto. Povela i juniore pa 30KM po 30KM nabirikalo se 200KM!!! :-) :-) :-) :-)
Uglavnom, ako bude efekat kao sto kazu (nakon par mjeseci) nece mi biti zao.
Peckanje potpuno individualno - nekoga bolilo vise, nekoga manje, ali sve u okviru podnosljivog.
Aurora Borealis

#53 Re: Laserska depilacija

Post by Aurora Borealis »

.
Last edited by Aurora Borealis on 25/11/2010 11:53, edited 1 time in total.
lady____

#54 Re: Laserska depilacija

Post by lady____ »

imas na drugoj stranici, drugi post mail koji su poslali djevojci pa mozes procitat koji laser koriste..a imas i njihovu stranicu pa mozes vidjeti jos ako te sta zanima ;)

http://www.poliklinikasunce.com/

sretno!
Aurora Borealis

#55 Re: Laserska depilacija

Post by Aurora Borealis »

.
Last edited by Aurora Borealis on 25/11/2010 11:53, edited 1 time in total.
ellmichak

#56 Re: Laserska depilacija

Post by ellmichak »

Pitanje za ove sto su bile, koliko vam tretmana kazu da treba, napisali su mi u mailu da cak i garantuju rezultat... Ajte malo vise detalja, kad ste bile, jel vam za 15ak dana pocinju opadati dlacice... zar ste smjeli zbog sunca raditi, jel vam ista to spominju?
Zoya

#57 Re: Laserska depilacija

Post by Zoya »

.
Last edited by Zoya on 21/01/2013 22:26, edited 1 time in total.
ellmichak

#58 Re: Laserska depilacija

Post by ellmichak »

Zoya wrote:
ellmichak wrote:Pitanje za ove sto su bile, koliko vam tretmana kazu da treba, napisali su mi u mailu da cak i garantuju rezultat... Ajte malo vise detalja, kad ste bile, jel vam za 15ak dana pocinju opadati dlacice... zar ste smjeli zbog sunca raditi, jel vam ista to spominju?
Kakvo ba ispadanje dlacica za 15 dana, ja sam isla na 6 tretmana i samo se djelimicno rezultati primjecuju. Rece mi zena koja mi to radi da je osobama sa viska melanina u sebi potrebno i do 20 tretmana da bi dlaka skroz ukinula.
Moras malo paziti da se ne izlazes suncu i po meni je najbolje poceti sa tretmanom na jesen.
A da promijenis zenu :lol:
dakle, sve dlake koje su u fazi rasta, ustvari ne bas sve, ali veliki postotak, pod djelovanjem lasera trebaju da ispadnu za 15-20 dana, i onda se zna da je tretman djelotvoran. Vise tretmana treba iz razloga sto je samo nekih 20% dlaka aktivno, pa se zato do slijedeceg tretmana treba brijati, a ne cupati, kako bi sto vise dlaka bilo u aktivnoj fazi rasta. Osim toga sto se vise ceka na slijedeci tretman, vise se isplati. Ovo su samo skromna saznanja koja sam pokupila iscitavajuci brojne forume. A sry ali nigdje nisam vidjela da nekome treba 20 tretmana. Kojim aparatom radis? Ipl ili laser i koji je tacno tip? To je najvaznijji podatak koji treba znati
Zoya

#59 Re: Laserska depilacija

Post by Zoya »

.
Last edited by Zoya on 21/01/2013 22:26, edited 1 time in total.
lolab

#60 Re: Laserska depilacija

Post by lolab »

ćao drage moje. čitam vaše komentare pa ste me pravo zainteresirale za polikliniku sunce. s obzirom da su neke od vas već bile tamo molila bih vas da nam napišete šta su vam rekli koliko zaista tretmana treba, kakva su vam iskustva i ima li vidljivih rezultata. vi sure koje ste bile tamo pišite nam o svim detaljima. spasite vojsku dlakavih žena. :bih:
ellmichak

#61 Re: Laserska depilacija

Post by ellmichak »

Zoya wrote:De mi se ti javi kad ti pocnu dlacice opadati za 15 dana :-)
Izmedju svakog tretmana prodje mjesec dana. To sto nisi cula i to sto si cula je cista neupucenost i dezinformacija.
Laser koji ona koristi je Alexandrite laser 755nm a sa IPL-om nema nikakvog efekta, dakle cisto bacanje novca.
20 tretmana da, ovo opet zavisi od podrucja na kome se to radi, ja radim nadusnice i rece mi ona da je potrebno vise tretmana a "nekome" i do 20.
nisam nista lose mislila, samo dala savjet da se raspitas, upravo zbog toga sto se trudim vec neko vrijeme biti upucena zbog namjere da i ja to radim :D a mogla bi nam reci i koja je to ustanova, djelimo iskustva...
tvoj licni harlekin

#62 Re: Laserska depilacija

Post by tvoj licni harlekin »

cure koje ste radile u Zenici, je li iko zadovoljan? btw, laserom je prosto nemoguce ukloniti sve dlake, jer se one vracaju, tacnije nije da se vracaju, nego one koje se nisu uspjele ukloniti ostaju, ali i 70 % da ih je manje, uspijeh je, barem meni :)
cecapeca

#63 Re: Laserska depilacija

Post by cecapeca »

tvoj licni harlekin wrote:cure koje ste radile u Zenici, je li iko zadovoljan? btw, laserom je prosto nemoguce ukloniti sve dlake, jer se one vracaju, tacnije nije da se vracaju, nego one koje se nisu uspjele ukloniti ostaju, ali i 70 % da ih je manje, uspijeh je, barem meni :)

EEE CURE JEL IMA IKO KO JE ZAVRSIO USPJESNO TRETMAN U ZENICU. JAVITE SE IMA NAS KOJI SMO BAS ZAINTERESOVANI A NEUSUDJUJEMO SE ICI AKO NIJE PROVJERENO
cecapeca

#64 Re: Laserska depilacija

Post by cecapeca »

emanuela10 wrote:ja cu se naruciti za pocetak 5 mjeseca pa javim dojmove .a trajnost je upitna sigurno treba nekih 6 tretmana sa po mjesec razmaka pa onda svakih šest obnoviti,pa ne izadje to bas na male pare,a to sto su cijene opale je normalno pa samo u zadnju god otvorilo se more tih salona i ordinacija u sarajevu.

I KKAO BI U ZENICI JESI ISLA I JESI ZADOVOLJNA, A SE NE USUDJUJEM POSTO SAM NEKAD DAVNO NEKE 2000 U BG DALA OGOROMNE PARE NEKI 1000 KM A REZULTATA NIGDJE CINI MI SE DA SU MI DLAKE JOS GORE A RADI SE I BRADI.
A TO U ZENICI SE CINI PRILICNO JEFTINO ..PA JAVI AKO IMA REZULTATA
lolab

#65 Re: Laserska depilacija

Post by lolab »

drage moje ,
milion pitanja za polikliniku sunce u zenici a niko da nam odgovori. ima li bar jedna koja je bila kod njih na laserskoj depilaciji da podijeli iskustva.
bambi:)

#66 Re: Laserska depilacija

Post by bambi:) »

Smrt dlakama :D Ja jednom bila ovdje u Sa na laseru u aprilu i sad više nikako da odem ne da mi se da "ih pustim" :lol: ,kažu da nakon jednog tretmana nema nikakve promjene ,e upravo je tako isto sve....
tvoj licni harlekin

#67 Re: Laserska depilacija

ovak drage moje, ja idem ove sedmice u Zenicu, nadam se samo da kad dodjem tamo i kad vide moje "stanje" nece reci, za vas vrijede duplo vise cijene :D ali i u tom slucaju nije strasno, i da, vec sam bila kod bibe na laseru, prije 7 godina prvi put, radila solufe, uradila tri tretmana, i stanje bilo dosta dobro, nakon pet godina ponovila tretman, tacnije uradila jos dva tretmana, i sad na tom podrucju imam jos par dlacica, ali su jako tanke i svijetle, tako da vise necu ponavljati tretmane, ali problem je novac, jer su oni dosta skupi... a ovo u zenici se cini jeftino, pa vidjecemo... ;-)
lolab

#68 Re: Laserska depilacija

Post by lolab »

sretno i javi nam kako je prošlo.
tvoj licni harlekin

#69 Re: Laserska depilacija

za sve koje su zainteresovane, ja sam bila ove sedmice, i dosta sam zadovoljna, doduse, zadovoljna sam s tim sto nisu skrti sto se tice podrucja koje rade, urade i 1 cm sire, od podrucja koje vi trazite, cijene dosta povoljne, osjecaj je isti kao kad sam radila kod dr. Suljagica, malo manje pecka, ali zato sto su mi radili sa slabijom energijom, jer je prvi tretman, koza je odreagovala, vidjecemo u narednih 15 dana kako ce se sve to ponasati, i tek onda cu znati da li je tretman uspijesan ili ne, sto se tice same poliklinike, sve je cisto, uredno, cura koja mi je radila, nije bila pretjerano komunikativna, tj. nije me nista posebno ispitivala ali nema veze, bila je ljubazna kad sam ja nju ispitivala :D sve sto me zanimalo pitala sam, tako da slobodno pitajte, odgovorice vam :D eto, nadam se da sam pomogla malo...
lolab

#70 Re: Laserska depilacija

Post by lolab »

konačmo da neko da konkretan odgovor. hvala ti puno i ja se spremam kad prođe ljeto, a još mi je lakše što to radi žensko. hvala ti puuuuuno
tvoj licni harlekin

#71 Re: Laserska depilacija

nema na cemu, a vidjecemo kako ce se koza ponasati kasnije... nadam se dobro :)
lolab

#72 Re: Laserska depilacija

Post by lolab »

ma biće to super. iskoristi priliku dok ja ne odem, jer ja kad odem pregoreće im laser garant.
tvoj licni harlekin

#73 Re: Laserska depilacija

ma ako nije pregorio kad sam ja bila, nece sigurno, ni kad ti budes bila :D a i ja cu vjerovatno na jesen poceti da radim malo vece povrsine..
emanuela10

#74 Re: Laserska depilacija

Post by emanuela10 »

bila u zenici dva puta- noge i lice. medicinske sestre koje rade divne ljubazne i pazljive mogle bi stosta nauciti suljagica, dlake rijedje ne znam tacno koliko u postotcima bila sam prije sedam dana dosta ih je ispalo ispadaju jos,ja cu da nastavim pa vidjecemo sta ce biti, ponovo za tri sedmice u zenicu.prvi put radila i ruke drugi nisam mislila sam da rezultata tu nema ali sad 2 mj nakon tog jednog tretmana vidim da imam nekih 60 posto dlacica od onog sto je bilo .od jeseni idem od glave do pete.zenica mi je sada omiljena destinacija.cure sretno koja se odluci nadam se da ce biti uspjeha,javim vam dalje rezultate
tvoj licni harlekin

#75 Re: Laserska depilacija

kojom jacinom ti je radjeno ako znas? a btw i ja sam zadovoljna, pocele da ispadaju :D i koliko kosta lice??
Post Reply