cyprus wrote:De lady formuliši ovo bolje svegatiladyblue18 wrote:...jer bi bilo skroz glupo izaci sa 5 KM iz kuce...![]()
Haka...ne bih znala.
Admire fakat...kud Ilidzu
cyprus wrote:De lady formuliši ovo bolje svegatiladyblue18 wrote:...jer bi bilo skroz glupo izaci sa 5 KM iz kuce...![]()
Pa dobro, meni je izlazak svaki boravak van kuće u društveno-rekreativne svrhe. Pa makar to bilo sjedenje na klupiKimi_BXL wrote:Ok ocigledno se ne razumijemo.. Ustvari vidim da svako ima svoje vidjenje izlaska. Nekome je to jedan sokic, nekome kafica, nekom piva -dvije..Za mene to nije izlazak.. Radije necu ni izaci dok ne skupim love, ali tu noc kad izadjem ne pitam koliko sta kosta, a ne kad mi je najsladje da mi nestane love.. Kao sto rekoh svako ima svojecyprus wrote:Svejedno, i petak-subota navečer jedno, dva il tri piva, ne izađe vala preko 10 KM... Ako sam baš kokuzno u tom trenutku, ne fali ništa ni običnoj kafi. Eh, sad druga stvar što ne idem na ta fancy mjesta
Ovako sam ja u prvom srednje, ono skupljas pare,odvajas,jer znas da je u petak neki dernek pa castis pa vamo , tamo....Ok ocigledno se ne razumijemo.. Ustvari vidim da svako ima svoje vidjenje izlaska. Nekome je to jedan sokic, nekome kafica, nekom piva -dvije..Za mene to nije izlazak.. Radije necu ni izaci dok ne skupim love, ali tu noc kad izadjem ne pitam koliko sta kosta, a ne kad mi je najsladje da mi nestane love.. Kao sto rekoh svako ima svoje![]()
ja drug i dvije jaranice sjeli u kafic,krenulo nas i ceh dosao 180 km. Otisao kuci trijezan
Šta će ti taxi ako ne ideš dalje od Titoveladyblue18 wrote:cyprus wrote:De lady formuliši ovo bolje svegatiladyblue18 wrote:...jer bi bilo skroz glupo izaci sa 5 KM iz kuce...![]()
![]()
![]()
pa ono, moze se desiti nesto nepredvidjeno, da mi zatreba taxi, da moram nesto hitno kupiti, itd...pa bolje da se osiguram.
![]()
![]()
Haka...ne bih znala.Ali sumnjam da se radi o nekoj basnoslovnoj cifri.
Admire fakat...kud Ilidzu![]()
![]()
ne idem ti ja dalje od Titove...rijetko kada.
A ne odem sam, drug. Ja pijem kafu, a ostali obično nisu istog raspoloženjaminjonja wrote:haj mi samo reci gdje te kafa kosta 10 maraka? ne ides valjda u veneciju...IlijaLadin wrote:kod nekog kod kuće - 10tak, 15 KM;
na pizzu, pa na kafu/pivo - 25-30;
klub i sl - 40tak;
u neki drugi grad - 50tak;
kafa, al kafa! - 10tak.
180 i došo trijezanKimi_BXL wrote:@Ledy -Ne mora uopste biti neko fency mjesto da se potrosi lova..Prije 15 tak dana u Sarajevu, ja drug i dvije jaranice sjeli u kafic,krenulo nas i ceh dosao 180 km. Otisao kuci trijezan..Nikakav basement,bicakcic ili slicno nego obicni kafic..Sarajevo uopste nije jeftino i zato se cudim kako raja izlazi sa 15-20 km kad je piva minimum 3km pa do 5-6 zavisi gdje..
Nisam ja spominjala fancy mjesta koliko se sjecam, ali nebitno.Kimi_BXL wrote:@Ledy -Ne mora uopste biti neko fency mjesto da se potrosi lova..Prije 15 tak dana u Sarajevu, ja drug i dvije jaranice sjeli u kafic,krenulo nas i ceh dosao 180 km. Otisao kuci trijezan..Nikakav basement,bicakcic ili slicno nego obicni kafic..Sarajevo uopste nije jeftino i zato se cudim kako raja izlazi sa 15-20 km kad je piva minimum 3km pa do 5-6 zavisi gdje..
Lijepi dani mog djetinstvaBeg_Babic wrote:Ovako sam ja u prvom srednje, ono skupljas pare,odvajas,jer znas da je u petak neki dernek pa castis pa vamo , tamo....Ok ocigledno se ne razumijemo.. Ustvari vidim da svako ima svoje vidjenje izlaska. Nekome je to jedan sokic, nekome kafica, nekom piva -dvije..Za mene to nije izlazak.. Radije necu ni izaci dok ne skupim love, ali tu noc kad izadjem ne pitam koliko sta kosta, a ne kad mi je najsladje da mi nestane love.. Kao sto rekoh svako ima svoje![]()
Otkricu ti tajnucyprus wrote:180 i došo trijezanKimi_BXL wrote:@Ledy -Ne mora uopste biti neko fency mjesto da se potrosi lova..Prije 15 tak dana u Sarajevu, ja drug i dvije jaranice sjeli u kafic,krenulo nas i ceh dosao 180 km. Otisao kuci trijezan..Nikakav basement,bicakcic ili slicno nego obicni kafic..Sarajevo uopste nije jeftino i zato se cudim kako raja izlazi sa 15-20 km kad je piva minimum 3km pa do 5-6 zavisi gdje..![]()
. Ja bih plako od muke onda
![]()
Za moj posljednji rođendan bilo nas 6-ero i ceh mi došo 110 KM (ubjedljivo moj rekord rekorada), pa me dovukli kući u mortus stanju. Otkrij mi tajnu kako potrošit 180 i ostat trijezan
![]()
joj kimi legendo, razbijas li case od glavu?Kimi_BXL wrote:@ Lady ma nisu pare bitne, mislim bitne su al kad je covjeku dobro ne treba da zali, ako ima naravno. Ti kazes da ne bi potrosila ni da imas..Nisi onda meraklija u dusiMeni kad malo mahnem pa cujem od Tome Dotako sam dno zivota, ili Halidovu Miljacku uhh. Koliko imam u dzepu svaki fening potrosim s merakom
Ja bih nakon tog kusura odmah Bingo uplatiostarii wrote:neki dan ubacim 1KM na onaj automat na poslu da mi izbaci kafu kad on poce izbacivati sve po pola marke..prepadoh se kontam se jest me krenulo![]()
sinoc sam sa jaranom bio u cheersu i uzmem toceno malo pivo a on colu a racun je bio 5.5KM i dajem konobaru 6Km kaze on nemam da ti vratim pola marke sacekaj..i haj kontao jebo po marke kad dolazi lik i vraća mi 2KM
Jok al odmah eksiram Sarajcicu na exThe Nightwatchman wrote:joj kimi legendo, razbijas li case od glavu?Kimi_BXL wrote:@ Lady ma nisu pare bitne, mislim bitne su al kad je covjeku dobro ne treba da zali, ako ima naravno. Ti kazes da ne bi potrosila ni da imas..Nisi onda meraklija u dusiMeni kad malo mahnem pa cujem od Tome Dotako sam dno zivota, ili Halidovu Miljacku uhh. Koliko imam u dzepu svaki fening potrosim s merakom
Ima, imaEdin H. wrote:Je li ima iko ovdje da se zavali pa odvede trebu, frajera, jarana, jaranicu na veceru?
Nigdje veze. Kao sto rekoh pare nisu bitne, meni je bilo extra, proveo se citavu noc, dosao kuci nije me murija peglala, procitao pola romana i zaspao ko bebaJThomas wrote:ako je to kojim slučajem i istina, da se dva lika i dvije cure nisu napili za 180 km, a ti sve to platio...bolje da si za te pare uz'o 50 zagora i ostao kući da čitaš.
finansijski osvijestenKimi_BXL wrote: Kao sto rekoh pare nisu bitne
samozadovoljanKimi_BXL wrote:meni je bilo extra
izdrzljivKimi_BXL wrote: proveo se citavu noc
poznaje zakoneKimi_BXL wrote:dosao kuci nije me murija peglala
obrazovanKimi_BXL wrote:procitao pola romana
prst u uho, jebo haiti, neredi u svedskoj zdrrrrrrrrravoKimi_BXL wrote:zaspao ko beba