Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Što se tiče Sa-Airport centra trebalo bi do kraja mjeseca da krenu radovi
Importane će biti dobar još mislim koncept je dobar lokacija super tako da ne brinem se za njegovu buducnost
mahalik wrote:Što se tiče Sa-Airport centra trebalo bi do kraja mjeseca da krenu radovi
Importane će biti dobar još mislim koncept je dobar lokacija super tako da ne brinem se za njegovu buducnost
koji ce ovo cirkus biti, ulaz u garazu direkt sa glavne ulice... izlaz isto
bice mrtvih kad neki lola iz garaze bude htio odmah prema zeljeznickoj stanici smotat, pa onako hladno presijece 3 trake
i opcenito bice haos na glavnoj cesti zbog tog prilaza, fakat je ovo sve cirkus, nisu im trebali dozvoliti takav prilaz nego su trebali provuci cestu iza raiffeisen banke i da se ulazi sa druge strane, jer ondje vec postoji semafor na glavnoj...
krusty wrote:koji ce ovo cirkus biti, ulaz u garazu direkt sa glavne ulice... izlaz isto
bice mrtvih kad neki lola iz garaze bude htio odmah prema zeljeznickoj stanici smotat, pa onako hladno presijece 3 trake
i opcenito bice haos na glavnoj cesti zbog tog prilaza, fakat je ovo sve cirkus, nisu im trebali dozvoliti takav prilaz nego su trebali provuci cestu iza raiffeisen banke i da se ulazi sa druge strane, jer ondje vec postoji semafor na glavnoj...
pa hoce li mozda neki semafor staviti ondje na tu novu raskrsnicu? nema ni nove trake za skretanje u desno jelde, nego direktno iz krajnje desne trake koja ide kroz grad skreces desno u centar?
zna li ba iko koje ce radnje tu biti, osim one svedske?
krusty wrote:koji ce ovo cirkus biti, ulaz u garazu direkt sa glavne ulice... izlaz isto
pa hoce li mozda neki semafor staviti ondje na tu novu raskrsnicu? nema ni nove trake za skretanje u desno jelde, nego direktno iz krajnje desne trake koja ide kroz grad skreces desno u centar?
zna li ba iko koje ce radnje tu biti, osim one svedske?
Ja mislim da tu vec ima jedna traka,odnosno,tu se sa tri trake siri na cetri
NeyDan wrote:Lijepo izgleda, al' vala dosta mi je vise ovih ploca oko svake zgrade ... ionako fali gradu zelenila.
Bolje da su posadili lijepu travicu, postavili stazice i ovu fontanicu i eto. Bilo bi i jeftinije nego ove plocetine, al' jok.
a kod nas raja navikla da hoda samo po stazi i niko ne bi travu gazio ma ne bi otvorenje zavrsilo sva bi trava bila pogazena, tako da je ova varijanta vjerovatno bolja nego blatnjav prilaz zgradi
bellisperennis wrote:A gluposti, dosta više ovih novih tržnih centara, niđe ni jednog novog brenda
Kakvo smo mi tržište da niko nije zainteresovan za nas
Reci cu ti sto se tice Zare jedan info..Zara u Zg ne placa prostor jer vlasnici Shopping Centra su skontali da je to brand koji privlaci ljude i dali su im dzaba prostor samo da bi otvorili radnju kod njih,i jos jedna stvar Zara ne zeli da otvori svoju radnju u malom prostoru a pogledaj samo koliko su mali prostori kod nas ja mislim da je minimum 800 kvadrata kad je Zara u pitanju....Sto se tice HM oni ne rade izvan europske unije ...
bellisperennis wrote:A gluposti, dosta više ovih novih tržnih centara, niđe ni jednog novog brenda
Reci cu ti sto se tice Zare jedan info..Zara u Zg ne placa prostor jer vlasnici Shopping Centra su skontali da je to brand koji privlaci ljude i dali su im dzaba prostor samo da bi otvorili radnju kod njih,i jos jedna stvar Zara ne zeli da otvori svoju radnju u malom prostoru a pogledaj samo koliko su mali prostori kod nas ja mislim da je minimum 800 kvadrata kad je Zara u pitanju....Sto se tice HM oni ne rade izvan europske unije ...
koja od zara u zagrebu je u pitanju?
imas zaru u centru, pa u avenue mall...i onda u ovom novom velikom soping centru, west gate nesto.
svi su im dali besplatno prostore?
koja od 4-5 zara u zagrebu je u pitanju?
imas zaru u centru, pa u avenue mall pa u cc1...i onda u ovom novom velikom soping centru, west gate nesto.
svi su im dali besplatno prostore?
Ovo je ionako nova zabava za "novobosansku" trulobogatasku elitu Sarajeva.