ALEposlabakausipke wrote:Sviju ti kakva je to "pišljiva" sijalica od 80,oo KM ???? Ja imam Lagunu 2004. godina 1,9 dCi i prezadovoljan sam. Sijalica za far H7 kod Bunje sa ugradnjom je 8 - 10,oo KM, a toliko košta i na benzinskoj pumpi samo što je moraš sam zamjeniti.
Ukivate u zvijezde VW auta, kad promjenite marku pitacu ja vas za mišljenje. I ja sam vozao preko 4 godine Golf 4 pa kad sam promjenio promjenio sam mišljenje.
Alee aleeeeeeee
MA IMA I OVDE BUNJI AL SERVIS JE SERVIS.
I KAKOBILO GOVORIM O VOZILU UOPŠTENO ,ZAHVALNIJI MI SE POKAZAO VW.ČAK MISLIM DA SU ŠVABE SVOJEVREMENO OCIJENILE DA DA VW PASSAT GLEDAJUĆI DUGOROČNO (GORIVO,ODRŽAVANJE,STARTNA CIJENA,KASNIJA PRODAJA...) OCIJENILA KAO NAJBOLJA I NAJZAHVALNIJA VOZILA.
NISAM PRISTRASAN SMATRAM DA SU TOYOTA , MAZDA I SKORO SVI JAPANCI DALEKO ISPRED SVOJIH NJEMAČKIH KOLEGA ALI DRUG MOJ NE IDE MI SE U JAPAN PO DIJELOVE (PREKIDAČ ZA SVJETLO SE ČEKAO MJESEC I PO).
UOSTALOM ZA OVE DVOJKE IMA DIJELOVA I NA TRAFICI.
ŠTO SE TIČE ENTERIJERA NIKO MI SE NIJE DOPAO KAO PEŽO 308 ITD.
SVI IMAJU SVOJE ADUTE ALI...
GOLFA III D JE KOLEGA DOVEZAO IZ NJEMAČKE 1998 KADA JE BIO STAR 6 GOD I TADA GA JE "PRETPLATIO" OKO 8500DM.
KAŽE KADA BI GA SADA IZVEZAO NA PIJACU DOBIO BI CCA 5500-6000KM, PA GDJE TO IMA VOZATI AUTO SKORO 12 GOD I IZGUBITI OKO 2500 KM.
Upravo tako...vw passat je soldina limuzina bez daljneg ali Toyota Camry je ipak makinja...i najprodavaniji model vec 7 godina u americi...ljudi jednostavno ne vide dalje od prsta...da malo vise hodaju i provozaju se u necemu drugom osim passata i golfova skontali bi. Ja odgovorno tvrdim da je u toj klasi...passata, audi a6, skoda superb npr toyota camry najjaca...iz licnog iskustva...vozio sam sve cetiri i mogu reci da je camry strasno vozilo...jednostavno kada sjednete u to auto i osjetite cestu...ne zelite nista vise ni da pogledate...neko je poceo i da svrstava audi i mercedes...ok audi i mercedes strasni su...odlicni...ali lexus...sa lexusom niko !!