Ovdje gdje ja zivim imaju otrtodoxni jevreji ,mozda njihove zene treba pozvat na kahvu u majici BOJKOT IZRAEL
Moramo njegovati nase jevrejske obicaje
- manijak1
Primjećujem da vas ti i ponajvišemedju muslimanskom populacijom ponajvise ...
... prim(i)jetili bi zli glasovi ...
-
BosnjakAga
Livado Zionisti Zionistilivadic wrote:izgleda da ni boro ni mica ... nisu na forumu ...![]()
a misljenje da jevreji vladaju svijetom ...
je opet prisutno ...... !!!
medju muslimanskom populacijom ponajvise ...![]()
... primjetili bi zli glasovi ...![]()
Ne diraj Jevreje vjernike ok

-
BosnjakAga
Znaju ne brini, Palestinci ne napadaju ove Jevreje.livadic wrote:Livado Zionisti Zionisti
Ne diraj Jevreje vjernike ok
------------------------------
hm ...![]()
a kada mudzahidici odrade sehidsku ...![]()
kako znaju da su izvrsili napad na cioniste ...![]()
a ne na vjernike ...![]()
1948 kada je osnovan Israel, 60 000 Jevreja koji su zivjeli vec hiljade godina sa Muslimanima mirno u Palestinu su protjestovali u UNO protiv osnovanja drzave israel. Al nije pomoglo zionisti imaju pare i moc.

-
BosnjakAga
Na koju djecu mislis? Na ovo jel?livadic wrote:Znaju ne brini, Palestinci ne napadaju ove Jevreje.
--------------
dakle ... odgovorno tvrdis da su sva ona pobijena djeca ... ukljucujici i nerodjenu ...
... zasigurno bili cionisti ...... a nikako vjernici ...
![]()
![]()

-
no sikiriki
Abraham je nas praotac, Jevreji su nasa braca po ocu, zato pruzimo ruku ljubavi prema njima.
-
LudoALudjiJA
#61 Re: Moramo njegovati nase jevrejske obicaje
horns, mogao si malo u startu usmjeriti temu sa nekim primjerom jevrejskih obicaja, purim, pasha...vjerujem da bi mnogima bilo zanimljivo procitati to i pribliziti im jevrejske obicaje i kulturuhorns&drums wrote:Zivite po njima i slavite njega![]()
![]()
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Da sam hotio ozbiljnu themu bih (mozda u buducnosti nekada to i uradim). Medjutim, cilj je bio zajebancija i parodija na sve naslove koje se danas pojavljuju na religijskim topicima.
Vidis kako su se svi uzjebali u zadnje vrijeme
Vidis kako su se svi uzjebali u zadnje vrijeme
-
LudoALudjiJA
sramota me gledatihorns&drums wrote:Vidis kako su se svi uzjebali u zadnje vrijeme
-
H2SO4
da malo zakuham
svakako,jevrejima je bila potrebna drzava da se nikada vise ne ponovi zlo izazvano Hitlerovim religioznim fanatizmom.
Samo drugovi,zar nije logicnije da to plate oni koji su slijedili fanatika?Recimo mogla im se dati drzava Bajern?
Ili neka republika iz ruske federacije?Mada Staljin im je dao citavu republiku,cak i knjige pisao na hebrejskom ali ipak je sladje vratiti se tamo odakle si otisao prije samo 5000 godina
svakako,jevrejima je bila potrebna drzava da se nikada vise ne ponovi zlo izazvano Hitlerovim religioznim fanatizmom.
Samo drugovi,zar nije logicnije da to plate oni koji su slijedili fanatika?Recimo mogla im se dati drzava Bajern?
Ili neka republika iz ruske federacije?Mada Staljin im je dao citavu republiku,cak i knjige pisao na hebrejskom ali ipak je sladje vratiti se tamo odakle si otisao prije samo 5000 godina
- horns&drums
Nema ti ovdje sta zakuhat dok ne opsujes socno
-
LudoALudjiJA
nesto poput...horns&drums wrote:Nema ti ovdje sta zakuhat dok ne opsujes socno
?- horns&drums

Rules!!!
-
H2SO4
a ovako su drugovi pokusali:

In 1934 the Soviet Government established the Jewish Autonomous Region, popularly known as Birobidzhan, in a sparsely populated area some five thousand miles east of Moscow. Designated as the national homeland of Soviet Jewry, Birobidzhan was part of the Kremlin's effort to create an alternative to Palestine
http://birobidzhan.swarthmore.edu/

In 1934 the Soviet Government established the Jewish Autonomous Region, popularly known as Birobidzhan, in a sparsely populated area some five thousand miles east of Moscow. Designated as the national homeland of Soviet Jewry, Birobidzhan was part of the Kremlin's effort to create an alternative to Palestine
http://birobidzhan.swarthmore.edu/
-
LudoALudjiJA
jesu li 4 sata dovoljna za...Harrys wrote:horni,djecace,hajde priznaj,jesi li bio pijan kad si postavljao ovu temu?
...rotaciju znaka za 90 stepeni? - horns&drums
Moze ali samo sionista, mojne ovih miroljubivihkomi wrote:Horns&drums
ja bih da postanem Židov
jel mi to možeš srediti kod Rabina
Ni slucajno, objasnio sam maloprije zasto sam postavio temu.Harrys wrote:horni,djecace,hajde priznaj,jesi li bio pijan kad si postavljao ovu temu?