Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
@kurty: Kad kažeš State of New York je li odmah pomisliš na New York ili na Albany? Šalim se, nisam znao da i drugi Ze-Do gradovi imaju jaku košarkašku tradiciju, samo naprijed!
@radio_mocan: Ima nas ovdje dosta infiltratora koji mogu da igraju za obje ekipe. Pa ćemo da opstruiramo igru iznutra!
Evo moderatori se bune Dajte sarajlije datum konkretan .. al tamo pocetkom marta ? Da se mi Zenicani skontamo organizujemo .. prikupimo ... mozete vi do tada izmedju sebe igrati pa da sastavite najbolje A ostali zenicani javljajte se da vidimo kolko nas ima Do sad vidimo samo mene i Eborga Mozemol mi sami protiv vas 5 ?
letacina wrote:
Forumaši koji su dosad izrazili želju da igraju, pored moje malenkosti:
Kakavdanakneiskustvu
Joey Tribbiani
Bodkin
Fera
Sesalmir (u slučaju da mu bude odgovarao termin igranja)
radio-mocan
Haris.ba (pod uslovom da nekom iz prve pomoći bude stajao pored terena)
MC_82
Teska
Jaza_hzsa
Statix
jerane ti fakat imas nesto protiv mene... ja u 10 postova pisem da ako ima mjesta da planiras i mene, a ti nista
stavi kurty-a ba. hajd sad fino pisite ko je slobodan u nedjelju u 12h. Računajte na mene, II gimnazija u 11.45h okupljanje?
PS: kolko ono para? 40 je li?
Last edited by Joey Tribbiani on 11/02/2010 17:56, edited 4 times in total.
Joey Tribbiani wrote:stavi kurty-a ba. hajd sad fino pisite ko je slobodan u nedjelju u 12h. Računajte na mene, II gimnazija u 11.45h okupljanje?
PS: kolko ono para? 40 je li?
45 km je u Drugoj... sa mnom još dvojicu računajte...