zanimljivo ode tema u pravcu da su ljudi koji su zaduzeni za odrzavanje cistoce krivi zbog javasluka koji se desava na ovom podrucju...
opet neki prebacuju da ih drzava placa, placa ih opcina i ako neko ima nesto protiv neka se zali i jednoj i drugoj opcini, kome vec pripada.
mene ne interesuju vasi stranacki sukobi na ovoj i na bezbroj tema...sve su to govna, svaki ce normalan covjek reci osim ako nije blizak vladajucim strukturama da su opcinari krivi, nebitno iz koje strukture dolaze...
ja pripadam novom gradu, glasao sam predhodnih par godina za sdp ali vise ne dolazi u obzir zbog politickih prepucavanja izmedju sda-sdp-a zaboravljeni su problemi nas obicnih ljudi.
nacelnik hadzic je radio u prvom mandatu dobar posao a vec kasnije se usr`o u taj svoj rad ...
dok cini mi se najveci napredak u proteklih godinu, dvije po mom oku ima ilidza na kojoj se najvise gradilo...
ovo je moje licno misljenje i pravo i ne zelim vise da sa stranackim podobnicima ulazim u diskusiju imate svoja opcinska vijeca pa se prepucajite.
iz jednog jebenog razloga sto svako gleda odakle ko dolazi, ko za koga glasa ovo nam se i desava, stalno prebacivanje sa jednih na druge umjesto da radimo u korist svih nas bez obzira...
na prvom mjestu treba da je covjek i boljitak svih nas a ne stranka uuu jbt ewo me zvucim kao bandic
sad ce me neki optuziti da sam clan radoncicevog korpusa
nebitno kome pripada ono se treba izmjestiti,neko je vec spomenuo par lokacija, ali ne treba ondje ostati iz bar dva razloga:
1.guzve, svi znamo hvala Bogu kakva je prohodnost
2.javasluk i nekultura, ulicni prodavaci do tramvajske
ko je kriv? krive su opcine, policija i na kraju mi sami...