stochar wrote:
Joj.......ovdje svaka seksualna želja gubi bitku
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
stochar wrote:
zagazaga wrote:oho vam se kad pici dođesuspect_zero wrote:stochar wrote:
Joj.......ovdje svaka seksualna želja gubi bitku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NAjjaci je...tapiserija, kvarcovan, brcici,osmjeh, hair, chinchla i stenpra u izobilju, metaripo sa potpeticama, zeko pravi.stochar wrote:

Zaboravit napomenuti osnovni cimbenik, alat od 10 incha!chuchumbamayumbe wrote:NAjjaci je...tapiserija, kvarcovan, brcici,osmjeh, hair, chinchla i stenpra u izobilju, metaripo sa potpeticama, zeko pravi.stochar wrote:
Svasta bi radio...zoom66 wrote:mlatio bi sebe po cheluchuchumbamayumbe wrote:Da je meni 10 incha, ja bi se odma' zaposlio u cirkusu!
![]()
Džaba nekome i dobar alat kad' s'njim ne zna rukovatichuchumbamayumbe wrote: Zaboravit napomenuti osnovni cimbenik, alat od 10 incha!![]()
Ako se pravi alat nadje u pravim rukama, svasta je moguce...zelenashica wrote:Džaba nekome i dobar alat kad' s'njim ne zna rukovatichuchumbamayumbe wrote: Zaboravit napomenuti osnovni cimbenik, alat od 10 incha!![]()
Da naravno,ali šta ako se pravim alatom pokušava "popraviti"nemogućechuchumbamayumbe wrote:Ako se pravi alat nadje u pravim rukama, svasta je moguce...zelenashica wrote:Džaba nekome i dobar alat kad' s'njim ne zna rukovatichuchumbamayumbe wrote: Zaboravit napomenuti osnovni cimbenik, alat od 10 incha!![]()
Kod tehničara je alat često u rucichuchumbamayumbe wrote:Ako se pravi alat nadje u pravim rukama, svasta je moguce...zelenashica wrote:Džaba nekome i dobar alat kad' s'njim ne zna rukovatichuchumbamayumbe wrote: Zaboravit napomenuti osnovni cimbenik, alat od 10 incha!![]()
Znam....zato kažem da nije sve u alatuchuchumbamayumbe wrote:E onda nije do alata...
HAVANA wrote:Obljubit će te.![]()
Garant nisi "komplikovana"!?Gospoda Ministarka wrote:Pa sad jesam li ja imala srece ili visoki crni muskarci nemogu razocarati u krevetu![]()
chuchumbamayumbe wrote:Garant nisi "komplikovana"!?Gospoda Ministarka wrote:Pa sad jesam li ja imala srece ili visoki crni muskarci nemogu razocarati u krevetu![]()
![]()
Probaj sa niskim plavim, ako te i oni ne razocaraju, onda je do tebe!

pa kaži nam kaki je ministar, pošto si već kaparisanaGospoda Ministarka wrote:
Esteta sam, vizuelno mi je jako bitno... plav muskarac mi nikad nemoze biti privlacana moj muskarac mora biti preko 190cm