Jeli neko iz Bosne bio na dzenazi Arafatu?
- manijak1
- manijak1
Po običaju ili po rasporedu ?
-
missA
daj ti malo zacepi, iz postovanja do arafata ne off topiciraj!margareta wrote:ti si vec luda.ne mozes poluditi.drugi puta si se okomila na moje klimaktericne tegobe.otkud ti znas ko sam ja.i ko si ti da mi ocitavas lekciju iz ponasanja?otkaci jednom za uvjek od mene!
Pusti momke pri miru nak' pisu sta hoce, pogledaj ti sebe i svoj pogani jezik!
ne laj, idi po tabletu, znas sta ti je doktor reko!!!!!
- manijak1
Pitt
upitaćemo Sarah 
- manijak1
Pitt sada je Šeha i naivan
a njegova škola se iz helikoptera vidi

-
missA
Mala je slicnost, alija je imao drzavu,a ne htjeo drzavu!meldina wrote:Arafat me podsjeca na rahmetli Aliju Izetbegovica obojica su htjeli drzavu za svoj narod i obojicu su zvali teroristima samo zbog toga
I neznam bas da li su aliju zvali teroristom, on je volio biti zrtva, nazalost
-
meldina
Puno puta su srbi iskoristavali njegove knjige o islamu i nazvali ga teroristom i fundamentalistomMala je slicnost, alija je imao drzavu,a ne htjeo drzavu!
On je se borio da Bosna postane drzava nije bila prije isto je Arafat htjeo samo sto nazalost nije docekao
-
margareta
meldina da li ti to mene hoces da isprepadas?svaki tvoj post je sokantno realan!ali ipak da li ti je cilj da se ja tesko razbolim od tvojih postova ?meldina wrote:Puno puta su srbi iskoristavali njegove knjige o islamu i nazvali ga teroristom i fundamentalistomMala je slicnost, alija je imao drzavu,a ne htjeo drzavu!
On je se borio da Bosna postane drzava nije bila prije isto je Arafat htjeo samo sto nazalost nije docekao
-
missA
Fundamentalistom, ja! Ali teroristom ga nisu nazivali nije taj izraz bio u obtoku tada!margareta wrote:meldina da li ti to mene hoces da isprepadas?svaki tvoj post je sokantno realan!ali ipak da li ti je cilj da se ja tesko razbolim od tvojih postova ?meldina wrote:Puno puta su srbi iskoristavali njegove knjige o islamu i nazvali ga teroristom i fundamentalistomMala je slicnost, alija je imao drzavu,a ne htjeo drzavu!
Margareta, znaci priznajes da se razbolijevas s vremena na vrijema!
Meldina, jel' neki iz Malezije bio na dzenazi Jasera Arafata?!
- manijak1
Stani stani
Ake pravo dobra stvar
quote="manijak1"]Dame i Gospodo , drugovi bivši i drugarice buduće![]()
mislio da se ovo meni neće desiti ali desilo se
![]()
![]()
![]()
zato ja kažem nikad ne reci nikad i nemoj bezze provocirati raju kad traže kako se zove neka pjesma i koja družina udruženih muzičara je izvodi
naime slučajno i namjerno jednim dijelom slušam vrlo dobar Radio Q Visoko i pojavi se Šejtan
kojem bih htio ući u trag preko DC - ili da mi neko šukne mailom ako je već ima
![]()
.
Dakle čuo sam![]()
pjesmu koja otprilike ide ovako : Slovenija Ale Ale pa na njemačkom nema druge religije pa Vozdra Balkan opet na njemačkom pa malo ilahija i kasida
![]()
u toj istoj pjesmici
![]()
pa Sellam Alejkum
![]()
pa Slovenija se pjesma zove vjerovatno inspirana demokratskim otporom u Ljubljani
![]()
![]()
![]()
za već viđenu situaciju
.............ne stigoh vidjeti ko izvodi
pa ako ko može pomoći u narednih pola sata ili sat
![]()
sačekaću ako ne može onda ću otići u Visoko u toku slijedećih dana u radio Q i ponijeti zip driver
![]()
eto
![]()
uštedite mi vrijeme i trud i upad u Radio Visoko .
Eto , hvala
- DiplomataSaSela
Meldina ,Meldina razbolice nam se Margamargareta wrote:meldina da li ti to mene hoces da isprepadas?svaki tvoj post je sokantno realan!ali ipak da li ti je cilj da se ja tesko razbolim od tvojih postova ?meldina wrote:Puno puta su srbi iskoristavali njegove knjige o islamu i nazvali ga teroristom i fundamentalistomMala je slicnost, alija je imao drzavu,a ne htjeo drzavu!
-
meldina
Odkud ja znam ko je bio iz Malezije ne zivim tu nego u Floridi, a odavde niko nije bio ali nije mi to neko iznenadjenje kad se zna da je USA za IzraelFundamentalistom, ja! Ali teroristom ga nisu nazivali nije taj izraz bio u obtoku tada!
Margareta, znaci priznajes da se razbolijevas s vremena na vrijema!
Meldina, jel' neki iz Malezije bio na dzenazi Jasera Arafata?!
-
neutral-vojerasa
a missa ili kako ti je vec ime missA !!!!!!!!!
Imam pitanje za tebe.
ZNas li ti sta je kurac????????
Mogli ste se malo skinuti i ti a i ona Elmedina, medina, memi, kako god da se mala zove, sa MAGI. Magi je jedna strasno realna i pametna djevojka. Pratim njen forum vec jedno vrijeme i nikad nije nista rekla niti izjavila a da joj to nije bilo namjestu. To sto je napala VITEZA KOJU garant ima razloga. Neki ljudi cisto dolaze vamo il da seru il nemaju ribe pa im dosadilo bacat ga unesvjest.
MAGI ljubavi, samo ti sreco psuj, nismo ba paterijarhalno drustvo da se pazimo a vala i 21 je vjek. Sta god da toi je na srcu ti samo reci. Ako treba eto i mene pa da zajedno vristimo. Sto se tice ovih ostalih ala KOJO ili Pametnica MissA nek se naflautaju u Gogijevom orkestru.
Pozdrav
Imam pitanje za tebe.
ZNas li ti sta je kurac????????
Mogli ste se malo skinuti i ti a i ona Elmedina, medina, memi, kako god da se mala zove, sa MAGI. Magi je jedna strasno realna i pametna djevojka. Pratim njen forum vec jedno vrijeme i nikad nije nista rekla niti izjavila a da joj to nije bilo namjestu. To sto je napala VITEZA KOJU garant ima razloga. Neki ljudi cisto dolaze vamo il da seru il nemaju ribe pa im dosadilo bacat ga unesvjest.
MAGI ljubavi, samo ti sreco psuj, nismo ba paterijarhalno drustvo da se pazimo a vala i 21 je vjek. Sta god da toi je na srcu ti samo reci. Ako treba eto i mene pa da zajedno vristimo. Sto se tice ovih ostalih ala KOJO ili Pametnica MissA nek se naflautaju u Gogijevom orkestru.
Pozdrav
- kobe_sa
stvarno ovde niko veze nema sta je "balija"
rijec balija potice isto kao i cetnik i ustasa iz II svjetskog rata od rijeci BALISTI = pripadnik ALBANSKE (siptarske) paravojne organizacije sto su se borili protiv partizana . Posto je siptara bilo i muslimana onda se taj iztaz prenio i na bosnjake - muslimane u BiH , mada bosnjaci VEZE NEMAJU s rijecu BALIJA
Bosnjaci u II ratu ili se nisu nikako borili ili su bili Handjar divizija ili su bili partizani ili domobrani a balisti niakako
rijec balija potice isto kao i cetnik i ustasa iz II svjetskog rata od rijeci BALISTI = pripadnik ALBANSKE (siptarske) paravojne organizacije sto su se borili protiv partizana . Posto je siptara bilo i muslimana onda se taj iztaz prenio i na bosnjake - muslimane u BiH , mada bosnjaci VEZE NEMAJU s rijecu BALIJA
Bosnjaci u II ratu ili se nisu nikako borili ili su bili Handjar divizija ili su bili partizani ili domobrani a balisti niakako
- ahuseino