SB: Smrt u Mostaru-Epidemija AIDS-a uzeti ce hiljade zrtava!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Engram::X

#51 Re: fuj

Post by Engram::X »

Eshek wrote:Ovdje vidim mnogo sarkazma, sa pojedinim izuzecima koji nisu sarkastični, ali i previše uopšteno i "filozofski" iznose svoja stajališta. Neki žale ljude koji su tu djevojku posjećivali, drugi im se ismijavaju i krive ih.

Ne treba njih kriviti...ne treba ni mene kriviti što sam kao sedamnaestogodišnjak otišao nekoliko puta u "zakrhanu", barem ne u potpunosti, jer balavac u tim godinama više zna koristiti "chunu" nego određene, više dijelove CNS-a.

Ne može se kriviti ni policija, jer ni kokošara ne smiju uhapsiti od straha da ih neće prijaviti IPTF-u zbog zlostavljanja, a kamoli da se usude prijaviti i pritvoriti lokalnog svodnika koji se vjerovatno druži sa tim istim IPTF-ovcima.

Kasnije mi je sinulo da niko, ama baš niko, ne žali tu djevojku koja je živa istruhla, niti bilo 'ko krivi nas kao građane države i stanovnike naselja i mahala u koje je moguće pod prisilom dovesti djevojku i primoravati je da se prostituiše, i tako godinama, a da niko od nas, pa ni ja, nema muda da uradi nešto protiv toga.

Ne treba kriviti ni Olenu Popik, koja je samo nekoliko dana starija od mene. Ne smijem ni zamisliti iz kakve bijede, jada i čemera je došla, čim je prihvatila takav rizik profesije i ogavnost toga posla; sigurno nije zbog nimfomanije, kao što većina sarkastičnih debila misli. Prostitutke upražnjavaju seks bez zaštite samo ako su na to prisiljene od svog makroa.

Genijalac pod nickom "oportunist" je napisao post u kojem stoji kako se prostitutke slobodno šeću gradom, kako mogu zatražiti zaštitu, ali eto, ne žele i slične idiotluke. Na to moram prosto odgovoriti: SINE, PA ŠTA MISLIŠ 'KO POSJEĆUJE TE PROSTITUTKE, NE POSJEĆUJU IH KOKUZI, NEGO BAŠ FOTELJAŠI KOJI TREBAJU DA IH ŠTITE, I ONE TO ZNAJU. TO JE RAZLOG NJIHOVA STRAHA!

TREBA KRIVITI guzonje koje smo mi birali,a koji su sada u vladi, opštinama, policiji i posebno u raznim tzv. "MEĐUNARODNIM ORGANIZACIJAMA ZA OVO I ZA ONO..." koji treba da onemoguće ovakve stvari, da recimo maloljetni pubertetlija kojem su poludjeli hormoni posjećuje prostitutke koje su bukvalno zatočene.
Oni prvi šalju deminersku jedinicu u Irak da pomognu jadnim Amerima, iako imamo preko 1 MILION mina zaostalih iz rata! Potonji međunarodnjaci kod nas "štite" sve, od kukaca i pasa lutalica do raznoraznih lokalnih džeparoša koji dobiju batine pa traže odštetu.

Za nas ipak nije bitno ni ko je kriv, ni na koji način se sve to odvija, dobrovoljno ili pod prisilom, bitno je da se spriječi; treba promijeniti legislativu i dati policiji podršku i odriješene ruke da aktivno i bez straha od odmazde uđe u sukob i obračun sa tim miljeom, a poslati razne IPTF-ove koji ponajviše štite kokošare i zalutale cuke tamo odakle su i došli. Kod njih kriminalci ne smiju ni pr'nuti kada su u blizini policajca, a kod nas su uveli obrnute zakone, pa policajac ne smije da prne kada je u blizini kakvog kokošara :roll:

Eh, dok jedni štite Amere, drugi zalutale cuke, a treći kokošare, u našoj jadnoj Bosni je moguće da neko drži godinama djevojke pod prisilom i da se jednjoj od njih, kada umre u najvećim mukama, raznorazni forumaši ismijavaju i zbijaju šale na njen račun, jer sebi ne mogu zamisliti da pod nekim nesretnim okolnostima njihova majka, sestra ili kćerka mogu ostati same na ovom svijetu i da to netko može iskoristiti i od njih raznoraznim ucjenama napraviti novu, bosansku Olenu Popik. A tada će njihove sestre i kćerke ismijavati neki Hans, John, Olaf i sl. i zajebavati se oko toga koliko ju je ko puta "opalio".

A doći će i to vrijeme, nažalost, kada nam malo olabave vizni režim, a stegnu kajlu oko struka.
dobar post
livadic

Post by livadic »

livadic wrote:ps

ipak me ovolika neumjesnost od kolege manijaka cudi ... :(

:shock:

:oops:
i dalje me cudi ... :oops:

:D

;)
manijak1

Post by manijak1 »

ipak je to bila samo curica ...

koja je htjela vise .
Ovo je već prepoznatljiv stil :D kao da kaže još jedna žrtva :D terorizma.
livadic

Post by livadic »

kolega ... :(

ja ovdje samo vidim nesretnu curicu ... gotovo dijete ... :cry:

Image

a vi bi zbog ovih tuznih ociju ... :(

mogli biti i malo umjesniji ... :shock: :shock: :shock:

:cry:

:(
manijak1

Post by manijak1 »

Pa došla tražiti sreću u zemlji :D :D kojoj i vlastiti državljani okreću leđa :D .
:D :D Da se desilo u Danke Deutsche shvatio bih :D zašto je karmin nezgodno upadan. :D
missA

Post by missA »

livadic wrote:a vi bi zbog ovih tuznih ociju ...

mogli biti i malo umjesniji
tuznih ociju i povecane zlijezde stitnjace! Pa ona je izzarevala bolest na prvi pogled!
livadic

Post by livadic »

nemaju svi tu srecu ... :(

da se rode u bosni ... :shock:

... pa da zbrisu u cafirsku evropu ... :oops:

nekima je i bosna zapad ... :( :( :(

kako su bosnjaci neosjetljivi na tudju ... nemuslimansku nesrecu ... :shock:

winetou

Post by winetou »

nekima je i bosna zapad
Ćafiru pa zašto ste zabarakadirali granicu na istoku ? :oops:
Umjesto da brinete za bližnje tjerate ih da šalju žene bošnjačkim mudžahedinima :roll:
Qwert

Post by Qwert »

Jao, kad neki pocnu o ljubavi prema neduznoj djeci. :-?
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

winetou wrote:5000, ali sa pretpostavkom da nijedan nije koristio kondom :-) ,ali naravno slobodnobosanci znaju bolje :D
A ako i jeste 5000 zaraženih nema u tome ništa loše, prirodna selekcija :D
Popik je za vrijem obitavanja u Mostaru i drugim mjestima trebala biti već dobro bolesna. Ako budale nisu skontali onda je do njih :D
:D :D :D

sad su nevini muškarci na cijeni
livadic

Post by livadic »

winetou wrote:
nekima je i bosna zapad
Ćafiru pa zašto ste zabarakadirali granicu na istoku ? :oops:
Umjesto da brinete za bližnje tjerate ih da šalju žene bošnjačkim mudžahedinima :roll:
da umjesto curica ... :cry:

ne dodju mudzahidici ... :oops:

... naravno ... ;)

;)
winetou

Post by winetou »

Primite Ukrajinu u EU :D
Pomozite ljudima, pa krstaši su :roll:
livadic

Post by livadic »

winetou wrote:Primite Ukrajinu u EU :D
Pomozite ljudima, pa krstaši su :roll:
nista ti ne brini ... ;)

oni su nam ... :D ... tajni adut ... :oops:

;)
deex

Post by deex »

rajvosa4ever wrote:Eh kad su je mogli ovakvu gadnu zegati, onda... :(
Hm, ne znam ipak je zajebano svima koji su bili u kontaktu s njom. Jadna ti majka pa kako mogu mirni spavati?? (Ako ikako i mogu)
Treba ba razmisliti kad se upustas u posao sa niskoprofilnim prostitutkama, a samo takve i dolaze kod nas. Ko je spao ovo da zega, neka sada razmislja.
A Ja bih onog sto ju je doveo dozivotno zatvorio...
Ima ba dovoljno udovica "boraca" VRS na Dobrinji i Lukavici, a vjerujem i u drugim dijelovima Bosne. Cuo sam da nisu ni skupe. :-D :-D :-D,
Stvarno si konj! Izvinjavam se konjima, tim plemenitim zivotinjama. :x
deex

Post by deex »

rajvosa4ever wrote:Eh kad su je mogli ovakvu gadnu zegati, onda... :(
Hm, ne znam ipak je zajebano svima koji su bili u kontaktu s njom. Jadna ti majka pa kako mogu mirni spavati?? (Ako ikako i mogu)
Treba ba razmisliti kad se upustas u posao sa niskoprofilnim prostitutkama, a samo takve i dolaze kod nas. Ko je spao ovo da zega, neka sada razmislja.
A Ja bih onog sto ju je doveo dozivotno zatvorio...
Ima ba dovoljno udovica "boraca" VRS na Dobrinji i Lukavici, a vjerujem i u drugim dijelovima Bosne. Cuo sam da nisu ni skupe. :-D :-D :-D,
Stvarno si konj! Izvinjavam se konjima, tim plemenitim zivotinjama. :x
novel

Post by novel »

:D nostalgija :oops:
Post Reply