ljudi moji sta je ovo ??????
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#51 Re: ljudi moji sta je ovo ??????
e nek ste i vas dvojca došla mi na tHemu ,Bujrum,Bujrum
....još malo pa bi fasovo linČ
...ja hoš da stavim da su Hove ženmske što se nacifČare a kofole zvijezde i da su djevojke i ženmske iz svakodnevnice Hovog našHeg napaČenog života za njiHa CARICE .....a ja pojedoH poparu
....e ako višHe otvorim temu na ljubav & sex dabogda se u evnuHa pretvorio.....dobro samo na temi ču bitnut SEX 
- HAVANA
#52 Re: ljudi moji sta je ovo ??????
Koristimo domaće 
- pirmin
#53 Re: ljudi moji sta je ovo ??????
Nemoj da bi kome palo na pamet da mi pokvari sliku Scarlett Johansson.

- iz dna duše
#54 Re: ljudi moji sta je ovo ??????
Ona ti je slatkica da njoj šminka i ne treba....a i ti "ne znaš" odabrati...pirmin wrote:Nemoj da bi kome palo na pamet da mi pokvari sliku Scarlett Johansson.![]()
-
barby02
#55 Re: ljudi moji sta je ovo ??????
Sto kazu, svaka zena mora izabrati izmedju lica i guze a ovo je ocit primjer, sta su dame izabrale
-
karate kid
#56 Re: ljudi moji sta je ovo ??????
pici kume iznevjerio si moja ocekivanja
citajuci dosta tvoji komentara uvjek sam kontao da si neki facker na duge staze al sa ovom temom si me razocarao.
pa haveru zar je moguce da ti se nije desilo da dovedes kuci djevojku a posle meljanja, peljanja kad puder i sva sminka se obrise sjebes se sta si kuci doveo
citajuci dosta tvoji komentara uvjek sam kontao da si neki facker na duge staze al sa ovom temom si me razocarao.
pa haveru zar je moguce da ti se nije desilo da dovedes kuci djevojku a posle meljanja, peljanja kad puder i sva sminka se obrise sjebes se sta si kuci doveo
- pici
#57 Re: ljudi moji sta je ovo ??????
ma jooooooj nije probljem u nacifranim ženmskinjama iz moje mahale .....a prav da ti kažem nisam ja baš svašta ni kuČi dovodijokarate kid wrote:pici kume iznevjerio si moja ocekivanja![]()
- pici
#58 Re: ljudi moji sta je ovo ??????
Ev kako to s jednog portala koji se bavi stajlingom poznatih i preporuke daje ostalim ženmskinjama komentira ove .......nemerem da se odrazim....
PRAVO STANJE STVARI
Zvijezde bez šminke: šokovi i iznenađenja
Madonna sa i bez šminke, znamo dobro, kao da nije ista osoba - već je svima poznato da pop diva bez šminke i Photoshopa izgleda upravo tragično. No i puno mlađe zvijezde od nje izgledaju prilično tužnjikavo kada nisu uređene za svjetla reflektora. S druge strane, neke su nas zvijezde iznenadile - bez šminke izgledaju puno bolje nego s njom
Njima make-up ni ne treba
Mladu pjevačica Katy Perry rijetko ćete vidjeti bez jakih nanosa maskare (katkada i umjetnih trepavica), jakog crnog tuša, sjenila za oči s puno glittera, jakog ružičastog glossa na usnama, te savršeno matiranog tena bez ijedne piknjice. Prošlog vikenda, Katy je fotografe iznenadila svojim izgledom bez make-upa - umorna izraza, ali jednako lijepa, nježna i „lutkasta", sa svojim izražajnim velikim plavim očima. Kada netko nosi toliko šminke, često se očekuje pravi šok, ali on je ovaj puta izostao - dobili smo lijepu mladu curu, samo malo umorniju od silnih nastupa i partyja.

Dita Von Teese pravo je otkriće. Da se nas pita, starleta uopće ne bi nosila make-up. Bez njega izgleda ljepše, mlađe, svježije i naravno - daleko prirodnije. Sa svojom uobičajenom retro-šminkom Dita izgleda oštro, starije i oporo, bez svježine, kao lutka iz japanskog kabuki teatra. Jasno nam je da njezine burleskne striptiz točke zahtijevaju određeni imidž, ali barem bi nas na crvenom tepihu katkada mogla počastiti svojom prirodnom ljepotom. Prava cura iz susjedstva, s nekoliko uvojaka i prijateljskim osmjehom.

Heidi Klum nas nije iznenadila - prava njemačka ljepotica - pravilne crte lica, svježina, prekrasan ten. Oči možda malo umorne, ali to je samo zato jer smo navikli na puno maskare na njima. Heidi je s obiljem make-upa oličenje glamura i elegancije, ali nama se više sviđa ova njena fresh zimska verzija.

Zgodne, ali više ih volimo s maskarom
Beyonce nas nikada nije previše šokirala bez šminke. Ona je jedna od onih zvijezda koja nema nikakvih problema s time da je paparazzi slikaju bez make-upa. Slavna pjevačica bez šminke izgleda posve uobičajeno (čitaj obično, kao svaka druga zgodna cura), ali kako nas je navikla na svoje 'ultimativna-besprijekorna-vamp-diva' izdanje sa spotova, koncerata i crvenih tepiha, onda je više volimo u glamuroznoj verziji.

Rihanna sa šminkom izgleda upravo savršeno. Njene zelene oči dolaze do izražaja, prekrasna maslinasta put dobiva baršunasti efekt, a pune usne decentno su naglašene glossom ili, katkada, jarko crvenim ružem za glamurozne kombinacije. Uvijek izgleda samouvjereno, seksi, opako rokerski i jako ženstveno. Bez šminke je slatka, ali nekako lagano podbuhla, bucmasta i okrugla. Na cesti se ne bismo prepali, ali je ne bismo niti primijetili.

Bilo bi nam draže da to nismo vidjeli
Kraljica popa Madonna, istina, već ima 50 godina i ne očekujemo od nje da bez šminke izgleda kao cvijetak, ali bilo bi dobro da barem ne radi te užasne izraze lica! Uvijek kada je paparazzi hvataju daleko od red carpeta, ispada nekako usukana, stroga, opora, šiljata... Zar niti mladi ljubavnik ne uspijeva malo oplemeniti tu oštrinu? S make-upom Madonna i dalje izgleda elegantno i divno za svoje godine, posebno volimo te njene uvijek zavodljive zelene oči, naglašene tušem i maskarom.

Reese Witherspoon usprkos svojom mladosti, bez šminke djeluje tužno, sivo, iscrpljeno i nesamouvjereno. Sva sreća, malo joj treba da se dovede u red - tek dobar puder, maskara, lagano sjenilo u kutovima oka i žarko crveni ruž.

Ista je priča i s Gwyneth Paltrow - prirodna plavuša, pjegava i vrlo svijetlih trepavica, zablista već s malo ječe nanesene maskare i žarko crvenog ruža. Gwyneth zapravo ne izgleda tako loše (možda smo pretjerali stavivši je uz bok Madonni), ali djeluje „oprano/isprano/izbijeljeno" (kako bi se engleski reklo „bleached"), pa kako joj, tako svijetloj i transparentnoj, nedostaje markantnosti, na prvi nas je pogled malo iznenadila. Svakako, red carpet verzija ugodnija je oku.

PRAVO STANJE STVARI
Zvijezde bez šminke: šokovi i iznenađenja
Madonna sa i bez šminke, znamo dobro, kao da nije ista osoba - već je svima poznato da pop diva bez šminke i Photoshopa izgleda upravo tragično. No i puno mlađe zvijezde od nje izgledaju prilično tužnjikavo kada nisu uređene za svjetla reflektora. S druge strane, neke su nas zvijezde iznenadile - bez šminke izgledaju puno bolje nego s njom
Njima make-up ni ne treba
Mladu pjevačica Katy Perry rijetko ćete vidjeti bez jakih nanosa maskare (katkada i umjetnih trepavica), jakog crnog tuša, sjenila za oči s puno glittera, jakog ružičastog glossa na usnama, te savršeno matiranog tena bez ijedne piknjice. Prošlog vikenda, Katy je fotografe iznenadila svojim izgledom bez make-upa - umorna izraza, ali jednako lijepa, nježna i „lutkasta", sa svojim izražajnim velikim plavim očima. Kada netko nosi toliko šminke, često se očekuje pravi šok, ali on je ovaj puta izostao - dobili smo lijepu mladu curu, samo malo umorniju od silnih nastupa i partyja.

Dita Von Teese pravo je otkriće. Da se nas pita, starleta uopće ne bi nosila make-up. Bez njega izgleda ljepše, mlađe, svježije i naravno - daleko prirodnije. Sa svojom uobičajenom retro-šminkom Dita izgleda oštro, starije i oporo, bez svježine, kao lutka iz japanskog kabuki teatra. Jasno nam je da njezine burleskne striptiz točke zahtijevaju određeni imidž, ali barem bi nas na crvenom tepihu katkada mogla počastiti svojom prirodnom ljepotom. Prava cura iz susjedstva, s nekoliko uvojaka i prijateljskim osmjehom.

Heidi Klum nas nije iznenadila - prava njemačka ljepotica - pravilne crte lica, svježina, prekrasan ten. Oči možda malo umorne, ali to je samo zato jer smo navikli na puno maskare na njima. Heidi je s obiljem make-upa oličenje glamura i elegancije, ali nama se više sviđa ova njena fresh zimska verzija.

Zgodne, ali više ih volimo s maskarom
Beyonce nas nikada nije previše šokirala bez šminke. Ona je jedna od onih zvijezda koja nema nikakvih problema s time da je paparazzi slikaju bez make-upa. Slavna pjevačica bez šminke izgleda posve uobičajeno (čitaj obično, kao svaka druga zgodna cura), ali kako nas je navikla na svoje 'ultimativna-besprijekorna-vamp-diva' izdanje sa spotova, koncerata i crvenih tepiha, onda je više volimo u glamuroznoj verziji.

Rihanna sa šminkom izgleda upravo savršeno. Njene zelene oči dolaze do izražaja, prekrasna maslinasta put dobiva baršunasti efekt, a pune usne decentno su naglašene glossom ili, katkada, jarko crvenim ružem za glamurozne kombinacije. Uvijek izgleda samouvjereno, seksi, opako rokerski i jako ženstveno. Bez šminke je slatka, ali nekako lagano podbuhla, bucmasta i okrugla. Na cesti se ne bismo prepali, ali je ne bismo niti primijetili.

Bilo bi nam draže da to nismo vidjeli
Kraljica popa Madonna, istina, već ima 50 godina i ne očekujemo od nje da bez šminke izgleda kao cvijetak, ali bilo bi dobro da barem ne radi te užasne izraze lica! Uvijek kada je paparazzi hvataju daleko od red carpeta, ispada nekako usukana, stroga, opora, šiljata... Zar niti mladi ljubavnik ne uspijeva malo oplemeniti tu oštrinu? S make-upom Madonna i dalje izgleda elegantno i divno za svoje godine, posebno volimo te njene uvijek zavodljive zelene oči, naglašene tušem i maskarom.

Reese Witherspoon usprkos svojom mladosti, bez šminke djeluje tužno, sivo, iscrpljeno i nesamouvjereno. Sva sreća, malo joj treba da se dovede u red - tek dobar puder, maskara, lagano sjenilo u kutovima oka i žarko crveni ruž.

Ista je priča i s Gwyneth Paltrow - prirodna plavuša, pjegava i vrlo svijetlih trepavica, zablista već s malo ječe nanesene maskare i žarko crvenog ruža. Gwyneth zapravo ne izgleda tako loše (možda smo pretjerali stavivši je uz bok Madonni), ali djeluje „oprano/isprano/izbijeljeno" (kako bi se engleski reklo „bleached"), pa kako joj, tako svijetloj i transparentnoj, nedostaje markantnosti, na prvi nas je pogled malo iznenadila. Svakako, red carpet verzija ugodnija je oku.

- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#59 Re: ljudi moji sta je ovo ??????
Vala ova gore ne lici na Ditu nikako...
- Skyfox
#60 Re: ljudi moji sta je ovo ??????
*ebo narkomane sta je ovo 
- ljubav_aha
#61 Re: ljudi moji sta je ovo ??????
PICI,heidi klum je nenormlano mrsava,true live story 
-
Kristijana
#62 Re: ljudi moji sta je ovo ??????
Eva Mendes i J.Lo su mi dobre i bez sminke. J.Lo mi cak izgleda mladje bez sminke, a znamo li da joj je 40...
A Mendesova mi se zapravo vise svidja bez sminke nego nafrakana. Najgore je Melanie Griffith. Super je ona osoba, ali stvarno joj koza rano propade. Ne znam kako joj je majka Tippy Hedren starila. Sad Melanie ima i rak lica, operisala ga je u ranoj fazi, kako citam. Po svemu sudeci, suncala se u osamdesetima, a njen tip tena nikako ne podnosi sunce. Treba joj kapu skinut kako zadrzava Banderasa.
Inace, ove slike su najbolje da ih obicni muskarci vide, pa da ne ocekuju od svojih cura fotoshopirane ljepotice. A za obicne zene nema boljeg sprica samopouzdanja. Crkla sam od smijeha.
A Mendesova mi se zapravo vise svidja bez sminke nego nafrakana. Najgore je Melanie Griffith. Super je ona osoba, ali stvarno joj koza rano propade. Ne znam kako joj je majka Tippy Hedren starila. Sad Melanie ima i rak lica, operisala ga je u ranoj fazi, kako citam. Po svemu sudeci, suncala se u osamdesetima, a njen tip tena nikako ne podnosi sunce. Treba joj kapu skinut kako zadrzava Banderasa.
Inace, ove slike su najbolje da ih obicni muskarci vide, pa da ne ocekuju od svojih cura fotoshopirane ljepotice. A za obicne zene nema boljeg sprica samopouzdanja. Crkla sam od smijeha.
-
Ereinion
#63 Re: ljudi moji sta je ovo ??????
I ja sam. Hoces da se smijemo skupa??Kristijana wrote:Eva Mendes i J.Lo su mi dobre i bez sminke. J.Lo mi cak izgleda mladje bez sminke, a znamo li da joj je 40...
- ljubav_aha
- ljubav_aha
#65 Re: ljudi moji sta je ovo ??????
If you're one of those guys who likes to play dress up with you girlfriend's makeup bag while she's at work, you're going to be happy with this news...http://www.stylelist.com/2008/02/04/cli ... an-makeup/
- ljubav_aha
#66 Re: ljudi moji sta je ovo ??????

20. I learned that it is socially acceptable for a straight man to wear eye makeup as long as he drives a talking Trans Am.
http://listverse.com/2007/12/30/36-educ ... nd-80s-tv/
- AdNaN88
#67 Re: ljudi moji sta je ovo ??????
spreca wrote:Dena wrote:Dokaz da nema ruznih zena.....samo siromasnih, koje ne mogu da plate profesionalne stiliste, frizere, sminkere svaki dan...
A sto se slika tice Eva Mendez mi skoro nema razlike sa sminkom ili bez.....zena je prelijepa! I Rihanna
zavisi koliko popijesa neki kazu "samo moze biti malo rakije"
- jedna tamo
#68 Re: ljudi moji sta je ovo ??????
jao Nede Ukraden na prvoj stranici nisam je prepoznala....užas živi 
-
Omerovim_Koracima
#69 Re: ljudi moji sta je ovo ??????
jbga fotoshop i govno ucini da izgleda ukusno i jestivo ko pechenje 
- Cholina_Lokica
#70 Re: ljudi moji sta je ovo ??????
sta ima fali, bas su LJepe 
- alibaba_i_30_godina
#71 Re: ljudi moji sta je ovo ??????
Rihanna mi izgleda slatko i bez sminke ...pici wrote: Rihanna sa šminkom izgleda upravo savršeno. Njene zelene oči dolaze do izražaja, prekrasna maslinasta put dobiva baršunasti efekt, a pune usne decentno su naglašene glossom ili, katkada, jarko crvenim ružem za glamurozne kombinacije. Uvijek izgleda samouvjereno, seksi, opako rokerski i jako ženstveno. Bez šminke je slatka, ali nekako lagano podbuhla, bucmasta i okrugla. Na cesti se ne bismo prepali, ali je ne bismo niti primijetili.
- windfucker
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#73 Re: ljudi moji sta je ovo ??????
Jah, ... mislim, ... iza ovih komentara se sigurno kriju "upisi ljepote", shto muskinja, shto zenskinja. 
Sta mozemo, ... vecina ovih "ruznih" je napravila karijeru, ... na konto nabacila sedmocifarske brojeve, a neka, ... neka kokuzi brslaju o njihovoj ljepoti. Neka se kokuzi ibrete, ... neka kokuzi zhegaju missice, .... neka, ...
Ne bih ja dao budjenje pored lica koje volim, ... vjerujte da ne bih, ... ma koliki da su joj podocnjaci, ...
Sta mozemo, ... vecina ovih "ruznih" je napravila karijeru, ... na konto nabacila sedmocifarske brojeve, a neka, ... neka kokuzi brslaju o njihovoj ljepoti. Neka se kokuzi ibrete, ... neka kokuzi zhegaju missice, .... neka, ...
Ne bih ja dao budjenje pored lica koje volim, ... vjerujte da ne bih, ... ma koliki da su joj podocnjaci, ...
- iz dna duše
#74 Re: ljudi moji sta je ovo ??????
Eh bogami, da sam ja na njenom mjestu, "prisjelo" bi ti za ove podočnjake...Hoćeš da kažeš da ima podočnjake, ako pročita ovo, nadrljao si.pape wrote:Jah, ... mislim, ... iza ovih komentara se sigurno kriju "upisi ljepote", shto muskinja, shto zenskinja.
- Žena_Zmija
#75 Re: ljudi moji sta je ovo ??????
iz dna duše wrote:Eh bogami, da sam ja na njenom mjestu, "prisjelo" bi ti za ove podočnjake...Hoćeš da kažeš da ima podočnjake, ako pročita ovo, nadrljao si.pape wrote:Jah, ... mislim, ... iza ovih komentara se sigurno kriju "upisi ljepote", shto muskinja, shto zenskinja.
Ma šta nadrlj'o
a i za cijeli post