Vodjstvo bosanskih Srba se izvinulo za masakr u Srebrenici
- manijak1
Zašto se kaže poslije jebanja nema kajanja ??????????
Zbog uroka ili zbog posljedica.????
Zbog uroka ili zbog posljedica.????
- manijak1
Paša solidni ako se dogodi onda fakat i treba da nas nema.Po svim prilikama mislim da ce nam se opet nesto slicno dogoditi u bliskoj buducnosti!
A može se dogoditi zbog neznanja i zbog lakomih karinaša koji gledaju na svijet u stilu Poslije mene potop a ti kojima se zlo događa, zbog jednostranog predznaka Lakomih i podmitljivih i savitljivih .........ne vide za kim idu.
- ahuseino
Slusaj Margaretu Madona:madona wrote:dzaba i kesh i izvinjenje i pismo nakon svega sto su nam uradili, zato kazem daj Boze da vise nikad niko ne dode u situaciju za koju ce nam se kasnije "izvinuti". To je kao kad bi se Nacisti izvinuli Jevrejima.
$$$$CASH$$$$
Njemci i dan danas placaju penzije Jevrejima koji su mogli dokazati gubitak u II sv. ratu.
- albus
A odakle tebi tolika paranoja?margareta wrote:"albus"........."BosnjakAga"...."tataratira"
Naci cete se vi u gadnim problemima
bilo sta da bude.
jel ti to rekla vidovita Azira što
u Expresu gleda u kasike ?![]()
kad si ovako šega na forumu
mogu mislit kakav si tek u prirodi
-------------------------------------------------------------------
Razmisli malo imas mozak!
Ako se nista ne djesi muslimani
ce bit vjecina u Evropi, kad tad.
Ako silom istjeraju muslimane
iz Evrope, bice rata, i ako ovako
bude dalje islo bijela kuga
ce sama ucinit svoje.
Sta da bude, lose se pise
kriscanima u Evropi.
------------------------------------------------------------------------
Samo malo off topic, ako smijem
...iz puke znatizelje...
U cemu je fazon sa tvojim
ijekavskim? A nekad te
i poneki padez plaho zna nasekirati...
.....alBus..........e.
nije valjda da ti trebaju
Azirine kasike da skontash
'bosnjakagu' ? Ni vidjelo
bosnjaka ni age. Levat nas levati
nevjeshto i sirovo.
Radi se o jednoj IP adresi
sa koje 'djeluje' i AGA.
Da bi NEKO imao
(virtualnog) sugovornika
treba 'MU' i 'provokator.
Onaj koji najceshce
'replicira' AGI ili oni zapravo
je ili su on/oni!
Sami nickovi su u pravilu
sushta suprotnost od 'stvarnih'
osoba a samim tim i kontradiktornost
'svojim' stavovima.
'AGIN' nick je zapravo
udica za hvatanje
ili lov na 'kontrshe' - sa ciljem
statisticke 'obrade podataka'
koji se uredno deponuju u bazi
'podataka'................![]()
Nemoj se uvrijediti..
- manijak1
- Vodenjak
A bi li nam Viteze mogao malo podrobnije pojasniti kakvi smo mi to da nas Allah kaznjava Jopet i kakvi bi trebali biti (i prema kome) pa da nas isti pomiluje??ViTeZ93 wrote:Po svim prilikama mislim da ce nam se opet nesto slicno dogoditi u bliskoj buducnosti!
Kao kazna od Allaha dz.s.!
Kao narod smo se promjenili ali nije dovoljno, i dlaje smo i suvise hladni i merhametli!
Insha'Allah bit ce bolje!
Hajde, daj nam tips, ti ocito znas sta i kako treba!
-
margareta
Suvishe "hladni i merhametli"!? To dvoje je nespojivo.Vodenjak wrote:A bi li nam Viteze mogao malo podrobnije pojasniti kakvi smo mi to da nas Allah kaznjava Jopet i kakvi bi trebali biti (i prema kome) pa da nas isti pomiluje??ViTeZ93 wrote:Po svim prilikama mislim da ce nam se opet nesto slicno dogoditi u bliskoj buducnosti!
Kao narod smo se promjenili ali nije dovoljno, i dlaje smo i suvise hladni i merhametli!
-
violentjack
Interes a ne izvinjenje bolje se ukidanje Rs od Amerike i Eu..i sada rade na onom ko nas komsija zavadi fazonu. 
-
ViTeZ93
Nazalost da bi vam pojasnio nemam toliko vremena za tipkanje, a ni vi za citanje...margareta wrote:Suvishe "hladni i merhametli"!? To dvoje je nespojivo.Vodenjak wrote:A bi li nam Viteze mogao malo podrobnije pojasniti kakvi smo mi to da nas Allah kaznjava Jopet i kakvi bi trebali biti (i prema kome) pa da nas isti pomiluje??ViTeZ93 wrote:Po svim prilikama mislim da ce nam se opet nesto slicno dogoditi u bliskoj buducnosti!
Sa cime mi (cijelina muslimanskog bosanskog ummeta) to mozemo zadovoljiti Svevisnjeg poslje svega sto nam se izdesavalo u zadnju deceniju i nesto???? imamo lidere zrele za streljanja, droge na preteke, prostitucije na sve strane, u zadnje vrijeme sve ucesteliji mjesani brakovi bas skoro kao u "stara dobra vremena", ....itd ako nevidis vec nas kaznjava odnosno kusha nas do "odredjenog roka" a poslje najverovatnije masakr bas kao 90-tih....
zar treba da vjerujemo jednoj americi i jednom zapadu da ce nas oni stititi u najezdi hordi sa istoka i sa zapada?!
- Vodenjak
1. Cime taj tvoj Svevisnji moze opravdati da je ostavio golicu i nejac na milost i nemilost razjarenim zvijerima?ViTeZ93 wrote:Nazalost da bi vam pojasnio nemam toliko vremena za tipkanje, a ni vi za citanje...margareta wrote:Suvishe "hladni i merhametli"!? To dvoje je nespojivo.Vodenjak wrote: A bi li nam Viteze mogao malo podrobnije pojasniti kakvi smo mi to da nas Allah kaznjava Jopet i kakvi bi trebali biti (i prema kome) pa da nas isti pomiluje??
Sa cime mi (cijelina muslimanskog bosanskog ummeta) to mozemo zadovoljiti Svevisnjeg poslje svega sto nam se izdesavalo u zadnju deceniju i nesto???? imamo lidere zrele za streljanja, droge na preteke, prostitucije na sve strane, u zadnje vrijeme sve ucesteliji mjesani brakovi bas skoro kao u "stara dobra vremena", ....itd ako nevidis vec nas kaznjava odnosno kusha nas do "odredjenog roka" a poslje najverovatnije masakr bas kao 90-tih....
zar treba da vjerujemo jednoj americi i jednom zapadu da ce nas oni stititi u najezdi hordi sa istoka i sa zapada?!
2. Lidere birate uglavnom vi koji usput vrlo revnosno slusate svoje hodze i njihove vazove
3. Droga postoji jer su vashi lideri ili upetljani u sav taj posao ili nemaju muda da se uhvate u kostac s kriminalom. Ne zna se sta je gore i kako god, vi koji ste ih birali ste krivi!
4. Komentar za to o mjesovitim brakovima: Ti si fasista! I nacista! I ne laj vise! Tacka!
5. Tvoj Svevisnji nas sad kusha i ima neki svoj rok pa ce nam pripremiti masakr slican onom iz 90-tih??
Pa koji je Qrac tom tvom Svevisnjem i sta se nasalanto na nas koje pm???
Da ne bi tebe, ja bih jos zivio u zabludi da su nam cetnici i ustase ovo napravili uz pomoc neznalica i probisvjeta iz naseg naroda!
Kad ono, tvoj Svevisnji sve to, je li... napravi... Nakon sto nas je kushao, ha?
On mi i sestru iskushao pa je onda ubio, je li?
Viteze, lajes previse. Bolje ti je da se ne javljas vise, samo se provaljujes i Boga kudis!
Ovo ti je zaista prijateljski savjet od mene!
-
ViTeZ93
za mi je zbog tvoje sestre da joj Allah dz.s. dzennet podari insha'Allah...
mi smo sami sebe svojim ponasanjem i samouvjerenjem ostavili goloruki i zbog toga nam je se desilo ono sto se desilo, npr moj brat renovira stan, kupuje novi namjestaj rat na pragu, dok su njegovi prijatelji kupovali oruzje da bi ga prva dan rata nenaoruzanog pokupili i strpali u logor (ovo ti je banalan primjer, a ovakvih je stotine hiljada)
ti nerazumijes neke stvari jer si po prirodi jako nezadovoljan covjek, pomalo se i gubis jer si otkino i nebi bilo lose da malo dodjes sebi jer zivis u dubokoj zabludi....
sto se tice lidera oni nikada moji nisu ni bili, niti ce biti, ja ih licno nepriznajem isto kao ni ovu (ovakvu drzavu), niti zastavu, niti valutu i sve ostalo...
u vezi mjesovitih brakova to je samo tvoje misljenje, ali ja cvrsto vjerujem da je to jedno od veceg zla kod nas, jer to nije pitanje ljubavi to je pitanje tkz. "slijepila" ili bezobrazluka, i neka Allah dz.s. sacuva nasu djecu od toga, jer poslje djeca ispastaju najvise, zar nevidis kako se i na ovom forumu djeca takvih mogu prepoznati, obicno su u dvoumici i konstantno se gube, jednostavno "nigdje ih nema".....
i za kraj jos jednom ti kazem da nebi bilo lose da se probudis i ti shvari prijateljski, iz dobre namjere!
mi smo sami sebe svojim ponasanjem i samouvjerenjem ostavili goloruki i zbog toga nam je se desilo ono sto se desilo, npr moj brat renovira stan, kupuje novi namjestaj rat na pragu, dok su njegovi prijatelji kupovali oruzje da bi ga prva dan rata nenaoruzanog pokupili i strpali u logor (ovo ti je banalan primjer, a ovakvih je stotine hiljada)
ti nerazumijes neke stvari jer si po prirodi jako nezadovoljan covjek, pomalo se i gubis jer si otkino i nebi bilo lose da malo dodjes sebi jer zivis u dubokoj zabludi....
sto se tice lidera oni nikada moji nisu ni bili, niti ce biti, ja ih licno nepriznajem isto kao ni ovu (ovakvu drzavu), niti zastavu, niti valutu i sve ostalo...
u vezi mjesovitih brakova to je samo tvoje misljenje, ali ja cvrsto vjerujem da je to jedno od veceg zla kod nas, jer to nije pitanje ljubavi to je pitanje tkz. "slijepila" ili bezobrazluka, i neka Allah dz.s. sacuva nasu djecu od toga, jer poslje djeca ispastaju najvise, zar nevidis kako se i na ovom forumu djeca takvih mogu prepoznati, obicno su u dvoumici i konstantno se gube, jednostavno "nigdje ih nema".....
i za kraj jos jednom ti kazem da nebi bilo lose da se probudis i ti shvari prijateljski, iz dobre namjere!
- Vodenjak
Dobro...ViTeZ93 wrote:za mi je zbog tvoje sestre da joj Allah dz.s. dzennet podari insha'Allah...
Navio sam saHat ili ti vekericu!
Hvala sto si me prosvijetlio!
- ahuseino
Nemoj se nervirati Vodenjak.Vodenjak wrote:
Po svim prilikama mislim da ce
1. Cime taj tvoj Svevisnji moze opravdati da je ostavio golicu i nejac na milost i nemilost razjarenim zvijerima?
2. Lidere birate uglavnom vi koji usput vrlo revnosno slusate svoje hodze i njihove vazove
3. Droga postoji jer su vashi lideri ili upetljani u sav taj posao ili nemaju muda da se uhvate u kostac s kriminalom. Ne zna se sta je gore i kako god, vi koji ste ih birali ste krivi!
4. Komentar za to o mjesovitim brakovima: Ti si fasista! I nacista! I ne laj vise! Tacka!
5. Tvoj Svevisnji nas sad kusha i ima neki svoj rok pa ce nam pripremiti masakr slican onom iz 90-tih??
Pa koji je Qrac tom tvom Svevisnjem i sta se nasalanto na nas koje pm???
Da ne bi tebe, ja bih jos zivio u zabludi da su nam cetnici i ustase ovo napravili uz pomoc neznalica i probisvjeta iz naseg naroda!
Kad ono, tvoj Svevisnji sve to, je li... napravi... Nakon sto nas je kushao, ha?
On mi i sestru iskushao pa je onda ubio, je li?
Viteze, lajes previse. Bolje ti je da se ne javljas vise, samo se provaljujes i Boga kudis!
Ovo ti je zaista prijateljski savjet od mene!
On samo tumaci Kuran kako ga tumace
Al-quaida
Vitez okruglog stola pobjegao iz srednjeg vijeka i nije ga za ozbiljno uzimati, i nije vrijedno sekirancije